Cum era să-l transfere Ionuț Nasleu pe city-managerul Robert Kristof la McDonald’s

Cine conduce de facto Primăria Timișoara? Nicolae Robu sau Ionuț Nasleu? Pare o întrebare retorică sau cel mult fără rost, fiindcă răspunsul ar fi evident. Și totuși, nu de puține ori, Nasleu lasă de înțeles că, în realitate, el este șeful lui Robu și nu invers.

ionuț nasleu

Sau cum altcumva s-ar putea explica următoarea întâmplare? De 1 decembrie șefii IPJ Timiș au dat o masă festivă la popota instituției, unde au fost invitate mai multe personalități, dar și personaje ale orașului. Printre cei care au onorat invitația s-au numărat city-managerul Timișoarei, Robert Kristof, precum și consilierii primarului, Cătălin Iapă și Ionuț Nasleu, ultimul fiind și șef peste piețarii orașului.

E adevărat, din peisaj au lipsit prietenii din lumea interlopă ai lui Nasleu. La un moment dat, Kristof și Iapă au început să discute între ei și să râdă. De la celălalt capăt al mesei, în timp ce se lupta cu licorile bahice, lui Nasleu i s-a părut că cei doi râd de el. (ceea ce era, de altfel, și adevărat, suțin surse aflate la masă)

Și, cum nu putea suporta un asemenea afront, omul venit din grota PRM i-a strigat peste masă lui Kristof, de a înghețat întreaga atmosferă. „Dacă mai vorbești și mai râzi, mâine îți depui CV-ul la McDonald’s!”. Și ditamai city-managerul Timișoarei n-a mai râs. Dovadă că Nasleu chiar face ce vrea în primăria condusă formal de Nicolae Robu. De ce? Fiindcă poate.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

16 comentarii pentru acest articol

Ionel a spus: (decembrie 7th, 2018 at 07:46 )

O fi santajat primarul?

MC Kartof a spus: (decembrie 7th, 2018 at 08:38 )

NU sunt fan MC. Dar promit solemn ca atunci cand kartofel va ajunge mare sef la lins tavile, sa merg cel putin o data pe zi sa comand cate ceva. Doar asa … sa vad kartofel lingand/spaland tavile. Nu ca armasarul Catalin ar fi cu ceva mai bun. Toti o apa si un pamant. Nici mucii nu lea cazut de tot de la nas, par nu sunt sigur ca lea crescut, dar ei sunt mari scule. Ma terchea berchea, da voi semnati ceva in institutia aia ca sa stiti ce inseamna responsabilitatea unui act? Sau doar faceti presiuni? ca atata stiti. Scoala ati facut mai PATITOILOR? In teapa cu voi ma …. vai si amar.

Alexandrescu a spus: (decembrie 7th, 2018 at 09:30 )

Doamne ce articol penibil. Am ajuns sa scriem articole pe baza povestilor de doi lei auzite la tigara. Mare profesionalism. Am si eu cateva astfel de dezvaluiri incendiare care vor rupe gura targului. Doar ca le vand mai scump aceste informatii de prim rang, fata de cel de la care le-ati cumparat voi.

Anubis a spus: (decembrie 7th, 2018 at 10:13 )

Erată: ”Valuarea” lui Karciof e de ”Fast fud Istambul” nu de Mac. Stimabilul piețar șef a confundat localurile, dar eu mă întreb unde îl trimite pe tovarașul său lapă. De asemenea, cred ca lapă l-a sifonat pe Karciof. E genul ală pervers care își vorbește colegii de rău și după fuge la alți colegi să-i bârfească pe primii.

tibi a spus: (decembrie 7th, 2018 at 11:09 )

„alexandrescule”, jet de pe site-uri si treci inapoi la lucru, ca la 9:30 parca e program oficial de munca in PMT. iti pute rau de tot ce ai in gura.

alexandrescu a spus: (decembrie 7th, 2018 at 12:52 )

Domnule „tibi” nu am loc de munca in pmt, pot mai mult de atat. Cred ca tie iti cam pute gura daca savurezi „jurnalismul” asta de mare clasa.

tibi a spus: (decembrie 7th, 2018 at 13:18 )

care e problema ta, „alexandrescule”? prezinta foarte bine caracterul acestor paduchi. iar tu, kartoffel, esti un mincinos si un corupt puscariabil.

anteconbega a spus: (decembrie 7th, 2018 at 17:16 )

În imagine, în spatele şefului peste tarabele municipiului, se află distinsul jurnalist TV Ovidiu Vărădean. El ce spune: e Laie Bour sluga lui Nasleu sau e Ţunoi Sualen sluga lui Laie?

Anubis a spus: (decembrie 7th, 2018 at 19:41 )

@anteconbega ce parere ai despre programul de gravide pe care il are domnisorul care isi apara onoarea prin drept la replica, e-mailuri si comentarii pe facebook? Cine plateste pentru timpul pe care il petrece domnisorul aparandu-si onoarea? Alte activitati mai importante nu are de facut in Primarie? In interesul orasului evident.

anteconbega a spus: (decembrie 7th, 2018 at 20:30 )

Divine Anpu, urmaş al lui Khentamentiu, cer scuze pentru neştiinţă mea în obstetrică şi ginecologie robulian-robertiană, dar nu am aflat (încă) nimic despre programul de gravide promovat excepţional, bag sama, de dl City Kriştof. Rogu-te, luminează-mă şi abia apoi aş putea emite un punct de vedere obiectiv. Mulţumesc anticipat. Totuşi, crezi că Iapă e „sifon”? Sau Ionuţ „damigeană”? Atunci Greblă ce mai e?

Anubis a spus: (decembrie 7th, 2018 at 20:51 )

@anteconbega citeste-i mai sus postarea ilustrului domnisor de pe facebook. ”Programul de gravide din primarie” se refera la activitatile cotidiene ale celebritatilor din Primarie: se intereseaza zilnic de situatia terenurilor in conditiile in care orasul se afla fara dezinsectie de 4 ani, fara curatenie, iluminat public stradal cand si cand, scoli inchise, renovare scoli in functie de interesele de moment si domnisorul (valabil si pentru restul TNL-istilor) isi consuma programul de lucru pentru care e platit din bani publici aparandu-si onoarea.

Ultima data cand l-am vazut lapa alaturi de Nasleu erau cu paharul sus, deci cred e doar imbrarligator. despre Primăriță numai de bine… o sa fie vecină cu lapă. Poate și domnișorul reuseste sa se incadreze in punctaj cu terenurile…

Gigi a spus: (decembrie 8th, 2018 at 05:39 )

Penibil!!! Nu mai scăpăm de securiști și politruci.. Și tu, ce naiba faci ca manager city?PS-Îl cunosc pe Nasleu și îl cred pe cel care a scris articolul.

Ion a spus: (decembrie 8th, 2018 at 07:23 )

Rudolf,mai bine stai in banca ta, toți din primărie stiu ca esti un clovn, iar de Nasleu iti este frica ca de dracu. Cand te ia la rost pe holurile primăriei ca nu stau bine hainele pe tine, bagi capul in pământ si nu spui nimic, cum ii haaa…

anteconbega a spus: (decembrie 9th, 2018 at 09:51 )

Anubis, dragă, te cred pe cuvânt! În loc de feisbucul sicofantului slugă la Bour (cu iz de văcar liberal) am butonat azi dimineaţa pe TVR1 şi am prins un filmuleţ despre Biserica Ilie Tesviteanul din Verona. Am aflat (am auzit şi am văzut) că biserica, o mândreţe arhitehtonică, a fost construită cu sprijinul autorităţilor veroneze, cu sprijinul BOR-ului, cu cel moral al bisericii romano-catolice, cu donaţiile credincioşilor, 1.550 000 euro. Precizare: la Verona trăiesc 8000 de români, în mod oficial, neoficial numărul ar putea fi aproape dublu! Imaginile sunt uluitoare: la slujba de Inviere-2018 curtea bisericii şi străzile din imediata apropiere erau pline de luminiţe, românii, doamne şi domni, aveau în braţe copii de câţiva anişori sau erau însoţi de adolescenţi. Copiii lor. O generaţie furată României de toţi cei care au condus prin prăduire Ţara în ultimii 29 de ani. Ticăloşii şi îmbuibaţii post revoluţionari, unii chiar cu patalama de Luptător în Revoluţie.

Anubis a spus: (decembrie 10th, 2018 at 00:54 )

@anteconbega frumoasa descriere si interesant subiect, dar morala pentru noi cei care inca am mai ramas in tara (si muncim la privat) care este? Sa lasam orasul asta frumos sa fie distrus in totalitate de niste terchea-berchea pseudo-liberali a caror „valuare” pentru comunitate este submediocra? Inca mai sper sa ne trezim odata si sa facem curatenie temeinica printre asa-zisii administratori ai orasului pentru a-l aduce la nivelul la care era; curat, sigur, iluminat, educat…

Am ajuns sa-i citesc la domnisorul asta ineptiile din timpul programului de lucru… Daca stau bine si ma gandesc mai rabd pana la urmatoarele alegeri si daca castiga tot USL-ul (indiferent daca vorbim de ramura comunistoid-infractionala PNL sau retardo-infractionala PSD) imi fac bagajelul si Go West!

anteconbega a spus: (decembrie 10th, 2018 at 16:41 )

„Inca mai sper sa ne trezim odata si sa facem curatenie temeinica printre aşa-zisii administratori ai oraşului pentru a-l aduce la nivelul la care era; curat, sigur, iluminat, educat…” Mamaăăă, ce frumos! Her Anubis, dumneata gândeşti ca un neamţ de altădată, că azi nici şvabul nu mai e şvab! În politică, la noi, în Timişoara Culturală Murdară, în Oraşul Gunoaielor Robuliene, de altfel şi aiurea-n Ţară, e aceeaşi colivă naţională erste klasse: un amestec de iz liberal, de putoare pesedistă, de mâzgă aldistă, de duhoare udemeristă, de vesel rânjet băsist, de umori bordel-anteniste. Te apucă jalea!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute
L'architect du Beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Fetele de la Poli, de la 2-0 la 0-1 contra campioanei în doar două săptămâni

Prim-divizionara feminină Politehnica, liderul incontestabil al campionatului a „reuşit” duminică cel mai slab meci, chiar într-o partidă cu miză, contra campioanei, U Olimpia Cluj. Dacă în urmă cu doar două săptămâni, alb-violetele se impuneau în ultima etapă a sezonului regular, 2-0, iată cu astăzi el au pierdut, 0-1, acasă, după o evoluţie foarte palidă. Cu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Fetele de la Poli, de la 2-0 la 0-1 contra campioanei în doar două săptămâni
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Sorin Maxim

Succes total pentru POR 2014 – 2020. Suma investită a fost cu 280 de milioane de euro peste cea alocată

Programul Operațional Regional 2014-2020 a fost un real succes pentru Regiunea Vest. Administrat de ADR Vest, acesta a adus în regiune cu 40% mai mulți bani decât avusese alocați. Aceasta înseamnă că în Regiunea Vest au fost investiți 920 de milioane de euro, adică cu aproape 280 de milioane de euro peste suma atribuită inițial...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Succes total pentru POR 2014 – 2020. Suma investită a fost cu 280 de milioane de euro peste cea alocată

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

La aproape o lună de la marele anunț al trecerii a numeroși primari din Timiș, mare parte de la PNL, la PSD, Alin Nica spune că trecerea s-a făcut în moduri mai puțin ortodoxe. El vorbește despre șantaj și amenințări, respectiv despre primari PNL care ar fi fost forțați să semneze ”adeziuni în alb la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica vorbește de șantaj, amenințări și comportament golănesc la adversarii politici care îi ”fură” primarii
PNL Timiș reușește o adevărată lovitură de imagine, după ce a anunțat transferul actualului primar din Remetea Mare, Ilie Golubov, de la PSD. În urmă cu mai puțin de o lună, social-democrații anunțau că acesta decisese, după multe mandate, să renunțe la a mai candida și, în plus, îl propusese pe viceprimarul său, Cosmin Chira,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul PNL Timiș contraatacă în bătălia primarilor. Actualul edil-șef de la Remetea Mare, trecere surpriză la liberali
Prim-divizionara feminină Politehnica, liderul incontestabil al campionatului a „reuşit” duminică cel mai slab meci, chiar într-o partidă cu miză, contra campioanei, U Olimpia Cluj. Dacă în urmă cu doar două săptămâni, alb-violetele se impuneau în ultima etapă a sezonului regular, 2-0, iată cu astăzi el au pierdut, 0-1, acasă, după o evoluţie foarte palidă. Cu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Fetele de la Poli, de la 2-0 la 0-1 contra campioanei în doar două săptămâni
Consiliul Județean Timiș dorește să preia un nou drum pentru a-l moderniza și a-l aduce la standarde moderne. Șoseaua va fi clasificată ca și drum județean și va ajuta la scurtarea traseului dintre Coșteiu și Boldur, prin Jabăr. Șoseaua se apreciază că va avea lungimea de aproximativ șapte kilometri și cuprinde mai multe bucăți de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CJ Timiș preia un nou drum pentru a-l moderniza
Joi, 21 martie 2024, de la ora 19, la Muzeul Apei din Timișoara (Calea Urseni, nr. 26), asociația Euro CulturArt și Fundația Aquatim prezintă Noaptea de Poezie, în cadrul programului omonim ce se desfășoară în 10 spații culturale exponențiale din 7 orașe din România. Poeții Șerban Foarță, Daniela Rațiu, Marcel Tolcea și Costel Stancu, alături de muzicienii Ilie...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Joi, la Muzeul Apei Timișoara e Noaptea de Poezie
Etapă „curată” pentru reprezentantele Timișului în etapa a 17-a, penultima a sezonului regulat, toate obținând victorii pe linie. În C7, Ghiroda a învins Jiul Petroșani cu 2-0, după un autogol al lui Pătlăgică și reușita lui Bulza, iar echipa timișeană rămâne pe primul loc și chiar se distanțează față de de Deva, fostul lider, care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Toate divizionarele C din Timiș au obținut victorii importante în etapa din weekend
Ajuns la cea de-a XI-a ediţie, Salonul de Carte Bookfest Timișoara revine cu cele mai noi cărți, între 𝟐𝟏 𝐬̦𝐢 𝟐𝟒 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒, la Centrul Regional de Afaceri. Sunt anunţate p𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟑𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 la această manifesare culturală de tadiţie pentru vestul României. La Bookfest vor veni personalitățile marcante ale culturii românești contemporane: 𝐈𝐨𝐚𝐧𝐚 Pârvulescu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Salonul Bookfest Timişoara îşi deschide porţile săptămâna viitoare
Top