Nicolae Robu e eco. „ZECE” parcuri au fost reabilitate, vin altele la rând, inclusiv din exproprieri

Ca o coincidenţă, probabil, exact în ziua în care a demarat tăierea arborilor din zona sensului giratoriu de la Punctele Cardinale, primarul Nicoae Robu revine în actualitate cu informaţii despre parcurile şi spaţiile verzi pe care primăria le-a reabilitat sau urmează să o facă. Edilul şef a denumit iniţiativa „Campania Timișoara Verde”.

Au fost reabilitate şi modernizate patru parcuri mari şi nenumărate părculeţe din diferite cartiere, anunţă Nicolae Robu. Iar iniţiativa nu se opreşte aici, continuă cu noi şi noi spaţii, inclusiv cu parcuri realizate prin intermediul exproprierilor, despre care se tot vorbeşte, dar de care nimeni nu ştie absolut nimic concret (sublinerile aparţin primarului).
„Am reabilitat și modernizat până acum patru mari parcuri ale orașului nostru: Parcul Justiției, Parcul Alpinet, Parcul Central și Parcul Pădurice, precum și o serie de părculețe cu locuri de joacă în diverse cartiere. Vom continua să reabilităm și să modernizăm tot ceea ce am moștenit. La rând, sunt Parcul Civic, Parcul Copiilor, Parcul Botanic și Parcul Piața Crucii. Dar, noi avem datoria SĂ CREȘTEM SUPRAFAȚA VERDE A ORAȘULUI, să creăm noi parcuri, respectiv complexuri de agrement, cu facilități pt diverse sporturi. Acest lucru se va întâmpla sub deviza TIMIȘOARA VERDE, asociată unui program al administrației publice locale ce vizează amenajarea de parcuri pe cvasitotalitatea terenurilor municipalității, dar și pe terenuri ce vor face obiectul unor exproprieri. Un nou mare parc, de fapt o nouă pădure, cu lac și o colină sunt deja prevăzute în noul plan urbanistic general și va fi realizat / realizată începând din 2020.”, anunţă mândru primarul Timişoarei.
Întreaga postare stă sub umbrela numărului făcut magic de primar, „ZECE”:
„Iată ZECE dintre obiectivele concrete aflate la iminența implementării:
1. Complex Cartier Calea Lipovei
(cu extindere spațiu verde prin expropriere)
2. Complex Cartier Calea Buziașului
3. Complex Cartier Calea Șagului
4. Parc Strada Lacului
5. Parc Strada Kiriac (cu extindere spațiu verde prin expropriere)
6. Parcul Civic
7. Parcul Copiilor
8. Parcul Piața Crucii
9. Parcul Botanic
10. Parcul de Skating”
Nu „scapă” de înverzire nici aliniamentele de pe străzile oraşului, acolu unde se poate, evident, nu uită să sublinieze Robu.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

ait-timisoara-danemarca_700x280

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT, misiune economică în SUA

Sport vezi arhiva Sport

Rușine istorică! România pierde în fața Japoniei la 17 goluri

Inimaginabil. România a pierdut ultimul meci din grupele principale în fața gazdei Japonia la o diferență enormă. Niponele s-au impus în fața tricolorelor cu 37-20!! La pauză meciul era deja jucat, 18-8. Este cea mai rușinoasă înfrângere suferită la vreun turneu final de naționala feminină de handbal, care are un argint și un bronz mondial...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Rușine istorică! România pierde în fața Japoniei la 17 goluri
iulius-mall-timisoara-craciun_728x90

Social vezi arhiva Social