De la Sfântul Graal la Oculta LGBT. Minunatele proiecte ale mirobolantului domn Robu

Editorial de Ino Ardelean

Editorial de Ino Ardelean

Cică undeva prin 2019 sau 2020, oricum înainte de ultimele alegeri locale, la un apus de soare s-au întâlnit la un şnaps şi un calvados Angela Merkel, Emmanuel Macron şi Klaus Iohannis. Nu, nu e începutul unui banc şi nici vreo Mioriţă modernă. Deşi cei trei, după unul sau două pahare, au decis să „răpună” un mare „patriot” român cu pletele vopsite în vânt. Exact, e vorba de fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, care făcea zile fripte Ocultei încă de ceva vreme.

Aiureala de mai sus a fost „dezvăluită” de un apropiat al lui Nicolae Robu, fost consilier al acestuia. Nu, nu cel care-l consilia pe fostul primar despre cum se iau şpăgile în cimitire, ci altul, un fost ofiţer SRI, dacă nu cumva şi actual, fiindcă aşa spunea în emisiunea în care a făcut „senzaţionala” demascare. Şi care îşi făcea titlu de glorie din prietenia cu interlopii, dar şi cu infractori notorii, precum Zaher Iskandarani. La baza demenţei cu complotul celor trei, individul spunea că are surse extrem de bine informate, de prin tot felul de servicii, poate Grupul Bilderberg care-i dau lui raportul. Iar delirul a continuat şi, cică Iohannis ar fi acceptat să-l sacrifice pe Robu pentru a-şi păstra integritatea juridică, dar şi pentru a primi o funcţie internaţională.

În schimb, prin impunerea lui Dominic Fritz, Macron şi Merkel au impus în Timişoara agenda LGBT. Şi de aici au venit elucubraţii despre Oculta LGBT care vrea să ocupe lumea. După Illuminati, Înţelepţii Sionului, Rozacrucieni etc. a venit deci momentul în care Universul a ajuns pe mâna Ocultei LGBT. În faţa căreia „din păcate”, Robu nu va avea nicio şansă, a prezis „analistul” nostru. Care a mai dat o informaţie „bombă” cu aceeaşi, ocazie: Fritz ar fi plătit peste un milion de euro pentru a da mâna cu vreo 50 de ambasadori. Şi toate spuse pe tonul unui om care chiar le ştie.

Ei bine, acest individ, care se mândreşte şi cu faptul că a fost lider PRM, l-a consiliat pe Robu foarte probabil şi pe teme politice. Când stai într-un astfel de mediu, te preocupă probleme importante precum Protocoalele Sionului, Noua Ordine Mondiară, Marea Resetarea, tunelurile dacice, centrii energetici de pe Bucegi, întoarcerea reptilienilor etc. Fiindcă sunt vreo trei ani de când fostul primar delirează despre conspiraţii şi oculte care vor să facă din Timişoara şi România o colonie, el fiind ultimul obstacol. Ba, la un moment dat a pus sub semnul îndoielii chiar rezultatul alegerilor din 2020, cu toate că a fost spulberat la votul timişorenilor.

Dar lucrurile nu se opresc aici. Când ai un astfel de consilier, iar în jurul tău sunt doar lingăi, care oră de oră îţi spun că eşti mirobolant în tot ce faci, începând de la cele Z.E.C.E. goluri marcate pe repriză, începi să fii convins de asta. Sigur, te ajută şi „terenul” fertil, predispus la narcisim. Mai faci încă un pas şi nu mai deosebeşti realitatea de ficţiune. Te crezi un melanj între Parsifal cu Sfântul Graal în buzunar şi-un Paracelsus care transformă nu fierul în aur, ci o idee creaţă într-un proiect finalizat. Nu poţi să spui că Robu minte când spune că mai toate proiectele Timişoarei din ultimii 200 de ani sunt ale lui. El e convins de acest lucru. Poate îi e jenă să o spună public, dar în adâncul sufletului el e aproape sigur, de exemplu, că Gustave Eiffel i-a furat proiectul când a făcut celebrul edificiu din Paris care-i poartă numele. Exact, aici e şi un fel de nemuritor conte de Saint-Germain.

Da, cele de mai sus par ilare, dar din păcate sunt tragice. Da, mesajele lui Robu au ca ţintă timişorenii de al căror coeficient de inteligenţă nu se îndoieşte nimeni. Exact acei timişoreni pe care-i targetează şi AUR şi Şoşoacă. Dar, pe lângă aceştia mai sunt şi alţii care au căzut în plasa propagandei xenofobe şi „suveraniste” din ultimii trei ani. Şi scriu aceste rânduri văzând o mare răfuială privind o dezbatere electorală între primarul Fritz şi Robu.

Ori ce poţi să discuţi cu Robu când începe cu „avioanele” lui, plăsmuiri prezentate ca adevăruri cu un ton pe care, dacă nu l-ai cunoaşte, chiar l-ai crede? Despre faptul că absolut toate realizările sale sunt proiecte ale lui Gheorghe Ciuhandu? Oricum puse prost în practică, uitaţi-vă la Piaţa Libertăţii sau pavajele din zona cetrală. Că din tot ce a promis în 2012 nu a făcut nimic? Că proiectele sale proprii au fost metroul, palmierii şi o fântănă cu brizbrizuri? Omul îţi va spune foarte liniştit că a făcut 300% din ce a promis şi că toate proiectele ce au fost, ce sunt şi ce vor veni sunt ale lui. La urma urmei, ce folos să dezbaţi pe pământ cu cineva care are capul în nori?

P.S. Tot din zona conspiraţioniştilor ni se tot spune că SRI este o piesă importantă dintr-o Cupolă care conduce România, oamenii nu s-au înţeles însă dacă împreună sau nu cu Bill Gates, Soros şi Oculta LGBT. Cu specimene precum fostul consilier al Robu neîndoielnic fix aşa stă treaba. Altfel, SRI ar trebui să dea explicaţii cum un fost/actual angajat se laudă cu prietenia unui infractor fugar.

 

 

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

7 comentarii pentru acest articol

Jack a spus: (februarie 21st, 2024 at 09:59 )

Fritz a adus marsurile de homosexuali in Timisoara, Fritz trebuie sa plece. El a semnat pentru marsurile degeneratilor alora ca sa le aurorizeze. Putea sa faca ca cei de la Oradea care nu au permis asa ceva in orasul lor. Si nu a facut-o! Ca sa demonstreze nebunii aia sub ochii copiilor nostri si sub treptele Catedralei.

George a spus: (februarie 21st, 2024 at 10:32 )

@ Jack(ass), am avut o premoniție că o să apari, când e vorba de un articol cu idolul tău, robu(lache).

F.D.-R. a spus: (februarie 21st, 2024 at 11:01 )

Violența, inclusiv cea de limbaj, este ultimul refugiu al unor incapabili intelectual să întrețină un dialog. După tiparul levantin, otoman și slav: violența este o cale de interacționare. Generatorul violenței este frica. Religia este un scut ce se vrea onorabil, în cazul lor. E luată ostatică. Lupta anti-LGBT e un refren copt, răsuflat, cusut cu ață albă (procentajul din populație care aparține categoriilor LGBT este infim). Problemele noastre sunt altele: destructurarea societății, inechitatea, corupția arhirăspândită, scăderea accelerată a nivelului de trai, perspectiva războiului și haosului. Că niște căcănari vor puterea folosind tot felul de basme, s-a mai văzut. Că unii se roagă să revină „vremurile bune de-altădată”, la fel, dar mersul a fost doar spre înainte, de multe ori cu suferințe. Dacă-i luați la bani mărunți, veți vedea că nu sunt nici creștini, nici români, nici timișoreni, nici profesioniști de vreun fel. Încearcă și ei marea cu degetul și confundă alegerile cu alba-neagra. Se vor macera încet în prostia lor acră până când moartea îi va scoate din scenă și ideile lor geniale vor fi redescoperite de alți proști frustrați.
Că unii ne consideră colonie și se comportă ca atare, e adevărat, însă dacă lăsăm să ne reprezinte de-alde Robu, care îmbracă perfect hainele idioților utili, va fi și mai rău pentru noi. Asta e lumea: e-atâta ură între noi, românii, dar credem că toți cei de-afară au datoria să ne respecte!!! Și că toate vor fi frumoase după ce ne omorâm „dujmanii” și-l trimitem pe Fritz acasă! Desigur!

@Jack a spus: (februarie 21st, 2024 at 11:12 )

Bună dimineața frustratule vreau să-ți amintesc de tablete ,trebuie să le iei în fiecare zi altfel vin ăia cu tenișii albi.🤣

antiProstie a spus: (februarie 21st, 2024 at 11:12 )

@Jack…vezi că primele manifestații au fost în 2018-2020 sub oblăduirea Marelui El Însuși și a Universității de Vest …rector Marilen Pirtea (parlamentar PNL). Și toate au fost incluse in bidbook-ul pentru candidatura la CCE 2021, candidatură coordonată de domnul Dan Diaconu viceprimar PNL

Solo a spus: (februarie 21st, 2024 at 11:13 )

Indivizi ca Jack nu ar trebui promovați prin publicarea posturilor lor. Se vede de la o posta ca e un haotic care „nu- si iubește aproapele” pentru un simplu motiv ca nu e ca el. Cei care-i semănați, duceti- va la vot și votați noul partid unic psd+pnl, caci numai asa se va instaura autoturismul- un comunism de tip nou- si o sa vedeți voi libertati.

eastbam a spus: (februarie 21st, 2024 at 12:51 )

@Jack, de care trepte ale catedralei îți pasă așa de mult? De cele vechi, pe care au fost împușcați oameni la Revoluție sau de cele noi și curate?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că acolo a fost reamenajată parcarea, iar acum urmează partea din fața pieței. Viceprimarul Ruben Lațcău a anunțat finalizarea lucrărilor desfășurate în această perioadă, în Piața Badea Cârțan. Mai precis, s-a turnat asfalt nou pe strada aflată în spatele pieței, între...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția de primar în comuna Dudeștii Noi, unde își are domiciliul fostul șef al organizației județene, Alin Nica. Fostul său viceprimar, Ioan Goșa, în perioada în care Nica era primar, face o schimbare bruscă și lasă PNL cu buzele umflate, trecând...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

România, a dominat Europenele de culturism. Peste 100 de medalii obţinute, printre performeri şi o timişoreancă

La Campionatele Europene de culturism de la Santa Susana (Spania), România a câştigat 105 medalii: 53 de aur, 32 de argint şi 20 de bronz. În clasamentul pe naţiuni, România a strâns 119 puncte la categoria bodybuilding, 111 la fitness, 161 la master şi 148 de juniori. La final, sportivii Federaţiei Române de Culturism şi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul România, a dominat Europenele de culturism. Peste 100 de medalii obţinute, printre performeri şi o timişoreancă
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche, unde un autoturism a lovit un cap de pod. Consecinţele au fost tragice. Au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Caransebeș cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o descarcerare, o ambulanță SMURD, două ambulanțe ale Serviciului Județean de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte
dermaskin-orizontal

Economic vezi arhiva Economic

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au fost înregistrate, în martie, în București – 10.251, Ilfov – 4.230 și Timiș – 2.605, arată datele Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară. Județele cu cele mai puține imobile vândute în aceeași perioadă sunt Teleorman – 143, Covasna – 329...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

La Campionatele Europene de culturism de la Santa Susana (Spania), România a câştigat 105 medalii: 53 de aur, 32 de argint şi 20 de bronz. În clasamentul pe naţiuni, România a strâns 119 puncte la categoria bodybuilding, 111 la fitness, 161 la master şi 148 de juniori. La final, sportivii Federaţiei Române de Culturism şi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul România, a dominat Europenele de culturism. Peste 100 de medalii obţinute, printre performeri şi o timişoreancă
Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția de primar în comuna Dudeștii Noi, unde își are domiciliul fostul șef al organizației județene, Alin Nica. Fostul său viceprimar, Ioan Goșa, în perioada în care Nica era primar, face o schimbare bruscă și lasă PNL cu buzele umflate, trecând...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri
Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche, unde un autoturism a lovit un cap de pod. Consecinţele au fost tragice. Au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Caransebeș cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o descarcerare, o ambulanță SMURD, două ambulanțe ale Serviciului Județean de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte
Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au fost înregistrate, în martie, în București – 10.251, Ilfov – 4.230 și Timiș – 2.605, arată datele Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară. Județele cu cele mai puține imobile vândute în aceeași perioadă sunt Teleorman – 143, Covasna – 329...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar
Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că acolo a fost reamenajată parcarea, iar acum urmează partea din fața pieței. Viceprimarul Ruben Lațcău a anunțat finalizarea lucrărilor desfășurate în această perioadă, în Piața Badea Cârțan. Mai precis, s-a turnat asfalt nou pe strada aflată în spatele pieței, între...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate
Vacanța de Paște mai durează puţin și elevii revin la cursuri miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației. Imediat după acestă vacanță, elevii vor începe ultimul modul al anului școlar 2023-2024. Modulul 5, care este și ultimul din acest an școlar va dura aproximativ o lună și jumătate, finalizându-se pe 21 iunie, când...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Elevii reiau cursurile miercuri cu al cincilea modul. Când primesc vacanţa mare
Revelaţia sezonului din prima ligă de futsal este CFR Timişoara, echipă ce a terminat sezonul regulat pe locul secund, a jucat finala Cupei şi va încheia şi play-off-ul pe locul 2, ceea ce înseamnă accederea în finala mare a competiţiei. Feroviarii mai au o singură partidă de disputat înainte de meciurile cu trofeul pe masă....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul meci oficial înaintea de marea finală
Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în continuare slăbuţ, iar ca atare, Ministerul Educației a decis să înființeze noi clase de fotbal pentru fete în cinci orașe din România. Ca urmare a colaborării de mai mulți ani cu Federația Română de Fotbal, Ministerul Educației a anunțat recent,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală
Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 31 de ani, nu mai răspundea la telefon când îl contactau apropiații. Ajunși la fața locului, pe strada Iosif Octavian din Timișoara, au constatat că bărbatul se afla decedat în apartament,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte
Top