Arhiva pentru eticheta: antene

Premierul Ciolos apara statul roman in fata ofensivei Senatului in cazul Antenelor

Într-un discurs ținut în fața Senatului, premierul Dacian Cioloș a declarat că ANAF a respectat legea în cazul evacuării televiziunilor Intact, care, de un an și jumătate, stau în clădiri aparținând statului, fără să achite chirii. El a arătat că nu se pune problema îngrădirii libertății de exprimare, așa cum au invocat senatorii.

Cand ridicolul nu are frontiere: alde Grapini luptand pentru „libertatea presei”

Duminică după-amiază, europarlamentarul PC Maria Grapini a adunat câteva zeci de pensionari la o „plimbare pașnică” pentru „libertatea presei” (sic!). (A avut o tentativă similară și luni după-amiază, lăsată cu agresarea verbală a unor ziariști.) Se pare totuși că timișorenii nu sunt chiar așa de îngrijorați de „opresiunea presei”, sau cel puțin a acestui gen de „presă”.

Timisorenii, rugati sa dea jos antenele de pe blocuri

Poliția Locală Timișoara face apel la timișoreni, să ia măsuri pentru îndepărtarea antenelor neutilizate în prezent și amplasate pe clădiri înainte de 1989. Potrivit Legii 50/1990, privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, lucrările de desființare a unor construcții sau lucrări executate fără autorizație, dispuse de organele de control abilitate sau de instanță, pot fi executate

Top