Instituţiile statului, începând cu prefecturile, s-au birocratizat foarte mult, în ultimul deceniu, iar angajaţii nu mai fac faţă atribuţiilor pe care le au. Este principala concluzie a subprefectului Ovidiu Drăgănescu, care s-a întors în prefectură după 12 ani. La 12 ani de la momentul în care părăsea funcţia de prefect de Timiş, Ovidiu Drăgănescu s-a…
Birocrația sufocă lupta anti-ambrozie. Primarul Timișoarei: La anul vom fi pregătiți
Marele „comando” de luptă împotriva ambroziei va intra serios în acțiune abia anul viitor. De vină, potrivit primarului Nicolae Robu, ar fi birocrația, care nu a permis edililor să intervină așa cum și-ar fi dorit. Dar în 2019 va fi mult mai bine.
Zona de vest a Romaniei: dezvoltata din punct de vedere economic şi cu un nivel redus de birocratie
Zona de vest a României se remarcă printr-un nivel scăzut al birocraţiei şi un număr mare din populaţia ocupată care activează în domeniul industrial, ceea ce arată că aici există un nivel ridicat de dezvoltare economică.
Mai birocratizam si noi ceva in tara asta?
Știre: „Pe motiv de birocrație, depozitul Inspectoratului Școlar Timiș s-a umplut de rechizite”. Despre ce este vorba? Statul îi ajută cu rechizite gratuite pe elevii provenind din familii sărace. Nu sunt bani mulți, în jur de 30 de lei pentru fiecare copil.