Arhiva pentru eticheta: credite

șoferi

STPT vrea 12 milioane de lei credit. Bitea, mandatare cu cântec pentru negocierea cu băncile

STPT vrea 12 milioane de lei credit. Bitea, mandatare cu cântec pentru negocierea cu băncile

Adunarea Generală a Acționarilor a STPT a decis, miercuri, ca directorul interimar să negocieze luarea unui credit. Ședința, considerată nestatutară de consilierii PSD, a fost convocată cu o zi înainte și, sub semnătura lui Cosmin Buboi, prevedea de-a dreptul contractarea unei linii de credit, fără negocieri.

Esti voluntar, primesti credite la facultate

Dacă ești student și ești voluntar, Universitatea de Vest din Timișoara te răsplătește! Este vorba de una dintre inițiativele OSUT, prin care studenții primesc credite, dacă se implică în activități de voluntariat. Tinerii care au făcut acest lucru în primul semestru al anului universitar 2014/2015 pot beneficia deja de această facilitate.

Romanii cu credite in franci elvetieni pregatesc blocarea bancilor

Românii cu credite în franci elvețieni pun la cale o nouă metodă de a atrage atenția asupra problemelor cu care se confruntă. Prima acțiune este programată miercuri, 11 februarie, și presupune plata în bancnote de câte un leu și apoi conversia leului în CHF. Ineditul protest a fost anunțat pe Facebook, pe Grupul Clienților cu credite în CHF.

Protest anti-CHF la Timisoara: Nu suntem sclavii bancilor! / FOTO

Câteva zeci de „posesori” de credite în valută, mai ales în franci elveţieni, au protestat, duminică la prânz, în Piața Operei. Oamenii le-au cerut autorităților să convertească, în lei, aceste credite. Unii au venit însoțiți și de copii, afișând pancarte pe care scria „Creditul dacă-l plătesc, copilul din ce-l hrănesc?”.

Timisorenii cu credite in valuta ies in strada duminica

Timișorenii care au credite în valută sunt așteptați duminică la un miting în Piața Operei. Grupul Clienților cu Credite în CHF organizează proteste similar în cinci orașe din țară, solicitând Guvernului, Camerei Deputaților, Băncii Naționale și băncilor comerciale convertirea în lei a creditelor în valută.

Credite de buna purtare pentru detinuti

Puşcăriaşii din Timişoara şi Arad primesc credite. Ei sunt incluşi într-un sistem pilot, care vizează cuantificarea participării lor la activităţi şi programe de educaţie, asistenţă psihologică şi social sau la muncă efectuată în regim de prestări servicii.

Top