Jucatorii nu l-au putut contrazice pe Alexa: Poli nu a fost favorita la Slatina

Poli a încheiat returul cu o remiză, 2-2, pe terenul lui FC Olt Slatina. În mod stupefiant, ţinând cont că Poli se doreşte o echipă cu pretenţii, tehnicianul Dan Alexa avertiza înaintea jocului de la Slatina că FC Olt este echipa favorită, în ciuda diferenţei de valoare între jucătorii ce alcătuiesc loturile celor două formaţii.

acs poli pancota

Dan Alexa şi jucătorii săi s-au ţinut de cuvânt, Poli nereuşind să câştige nici de această dată în deplasare. Returul aproape dezastruos, dacă ţinem cont de evoluţiile penibile din jocurile din deplasare, a fost salvat de neputinţa adversarelor lui Poli. La Slatina, gazdele au început excelent jocul, iar în minutul 6 era deja 1-0 pentru FC Olt, care a deschis scorul prin experimentatul Verdeş. Poli nu şi-a revenit după primirea golului şi a evoluat şters pe toată durata primei reprize. În ultimale zece minute ale reprizei, FC Olt a fost aproape să mai înscrie de două ori prin Verdeş şi Rogoveanu, un jucător de 20 de ani care aparţine de Poli Timişoara. Pe finalul reprizei, în chiar ultimul minut, norocul le-a surâs timişorenilor, care au înscris prin Elek, după ce Nuno Claro, fostul portar de la Poli, a respins greşit în faţă.

A doua repriză a fost ceva mai bună pentru jucătorii lui Alexa. După ce la începutul reprizei s-a iscat un scandal între jucătorii celor două echipe generat de un fault la Elek, Poli a mai înscris o dată prin acelaşi Elek, în minutul 60. Poli a fost egalată pe final de joc printr-un gol înscris de Curtuiuş, care a primit o pasă ideeală de la Blănaru, un alt jucător care a evoluat pentru echipe din judeţul Timiş. Cu doar un minut înainte de finalul jocului, gazdele ar mai fi putut înscrie prin Verdeş, dar portarul Pap a respins lovitura de cap a acestuia în corner. Poli încheie astfel returul cu un avans de 6 puncte faţă de Metalul Reşiţa, principala sa contracandidată la câştigarea seriei. Cu aceeaşi diferenţă de puncte se va intra şi în play-off, Poli fiind favorită certă la promovare
Dan Alexa a trimis pe teren următaoarea echipă: Pap – Belu, Cânu, Scutaru, Bălace – Melinte, Poparadu, Keita (60’ O. Petre) – Boldea (87’ Doman)- Bărbuţ, Elek (80’ Rody)

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

27 comentarii pentru acest articol

Chiriac a spus: (martie 28th, 2015 at 13:43 )

Păcat ca sa luat gol in min 88!! Se vede promovarea

@Chiriac a spus: (martie 28th, 2015 at 13:48 )

Ar fi chiar culmea sa nu promoveze daca tinem cont ca ACS are bugetul cam cat toate echipe din serie la un loc.

INO a spus: (martie 28th, 2015 at 15:12 )

HAI POLI PROMOVAREA! LIGA 1 ESTE PENTRU UN ORAȘ CA ȘI TIMIȘOARA!ALEXA TREBUIE SCHIMBAT CU UN ANTRENOR A LA M. LUCESCU!ALTFEL LA ANUL ÎNAPOI ÎN LIGA 2 A CU ACEST GUGULAN ALEXA! ROBU VEZI CĂ AI MAI SUFLAT O DATĂ ÎN IAURD ȘI TE -AI ARS! –…..

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!!!!!

Frantz a spus: (martie 28th, 2015 at 16:00 )

„Into the perfect …. N-ai mai apărut cam de mult! Trebuie sa fi ori rau intenționat ori foarte limitat sa fii nemulțumit …6 puncte la sfârșitul sezonului regulat de fapt 9 pe teren ca sa retras Campina…Alexa va fi unul din marii antrenori romani! In afara de Canu,Melinte si Pedro cu echipa asta sa retrogadat cu cel mai slab joc anul trecut..Bafta Poli!

mihai constantin a spus: (martie 28th, 2015 at 16:00 )

Daca o tzinem tot asa,in nuluri,nu e bine deloc.E clar ca Alexa nu se poate impune,nu mai stie ce sa faca,se tot plinge in stinga si in dreapta,el scapind echipa de sub control.E nevoie de un antrenor cu experienta,ca sa nu mai amintesc de necesitatea intaririi considerabile a lotului,cu cel putin 5-6 jucatori buni de prima liga.De fapt am mai amintit acest aspect,rezultatele imi dau dreptate,nu se pot intimpla atitea accidente,unul dupa altul,si e f.nasoala naveta continua intre A si B!

Micico a spus: (martie 28th, 2015 at 16:03 )

Adevarat Frantz!! Au apărut postaci de interes…9 puncte diferența,lumea e Nemulțumită !! Treziți-va,echipa ca si lot trebuie întărită este adevarat…14 meciuri fără înfrângere,cel mai bun atac ceea mai buna apărare!! Curios,n-ati prea fost pe aici in ultimele 4-5 luni!!

Micico a spus: (martie 28th, 2015 at 16:09 )

@mihai Constantin …..rezultatele iti dau dreptate?? Esti penibil….9 puncte avans,atacul si apărarea cea mai buna!! 14 sau 13 meciuri fără înfrângere ….. Mai lipsea sa spui „sa vina Velcea” si era tacamul complet!!

mihai constantin a spus: (martie 28th, 2015 at 16:19 )

Un antrenor serios si care vrea sa mai invetze cite ceva,e bine s-o porneasca mai de jos,ca principal,ori sa fie o perioada secund,la o divizie superioara.Sigur,sunt si citeva exceptii,cu experiente reusite in acest sens,cum e cazul Contra,dar problema la Alexa este ca a preluat pe Poli,cind inca nu era retrogradata!!!!!! E clar ca a inceput cu stingul,ca si Hagi cu nationala,iar rezultatele au fost si sunt,pe masura.Un fost jucator bun,nu tebuie neaparat sa fie si un antrenor o.k,iar exemplul lui Zidane la Real,caruia nu i-a fost rushine sa fie secund,este unul edificator:a ajuns la echipa a 2-a ,pt.a invatza cit mai mult,chiar daca are peste 40 de ani!Chiar daca prima liga de la noi e slabutza,totusi fatza de liga secunda,e o diferenta considerabila!

Frantz a spus: (martie 28th, 2015 at 16:30 )

Hahaha…..@Mihai Constantin ..deci….sa vina Velcea!! Alexa e foarte bun si asa cum spui,rezultatele vorbesc pentru el….Papp,Belu,Scutaru,Keita,Poparadu,Boldea,Barbut,Trandu etc sunt aceeiasi jucatori care pe timpul asta acum 2 ani aveau cu 6 puncte mai putin decat acum… Plus …. Cu ei sa retrogadat fără nici un dubiu,dupa Corona am fost cei mai slabi…Plus…sa promovat de pe locul 2 adica daca promova doar una proiectul Acs era delete din fașa….Alexa e foarte bun,rezultatele o spun…in proporție de 80 % lotul e ca acum 2 ani doar ca acum conduce detașat si un joc mult dar mult superior!!

Ștefan a spus: (martie 28th, 2015 at 16:37 )

Mâncători de rahat…5 titulari lipsa,gol primit in 88 si voi makaniti pe aici…. Sa-l critici pe Alexa trebuie într-adevăr sa vrei ceva,sa ai un interes!! Ma uitam pe statistica…14 jocuri fără înfrângere,30 goluri date 8 primite….cel mai bun atac cea mai buna apărare!! Voi chiar sfidați ridicolul….nu se poate sa vezi asemenea imbecilitati!!

Druckerul din Mehala a spus: (martie 28th, 2015 at 16:49 )

Mai terminati cu schimbarea lui Alexa , suntem pe primul loc si voi vreti schimbarea antrenorului . Or sa mai vina 2-3 jucatori si o sa fim intre primii 5 in liga …o sa vedeti . O conditie ii sa vina galeria inapoi .

Ștefan a spus: (martie 28th, 2015 at 16:53 )

@drukerul din Mehala…..vrea doar unu sau doi care sigur au interese…5 luni nu scria nimeni la victorii ,dintr-o data apar 1-2 sa makane ….hai Alexa!Hai Poli

Sorin din Mehala a spus: (martie 28th, 2015 at 17:47 )

Nu-i poate lua nimeni din merite lui Alexa. Trebuie sa fii ipocrit sa ajungi sa faci asa ceva. Dar cum tot timpul exista si un dar, daca stam si ne gandim in perspectiva, credeti ca aceasta ACS Poli va putea sa faca fata in Divizia A. Am vazut ca cineva spunea aici ceva de locul 5 daca vor mai veni cativa jucatori. Ce inseamna cativa? 3? 4? 5? 10? un lot intreg? E clar ca dupa promovare nu ar mai trebui permise greselile din trecut, dar imi este teama sa nu se repete. Om trai si om vedea.

Alt Sorin :p a spus: (martie 28th, 2015 at 19:13 )

Relaxati-va copilasi, militienii au luat 6 de la unguri azi 🙂 )))
Promovam, se unesc proiectele, primaria continua sa bage leul, mai vin cativa sponsori si nu mai pica m curand din L1. Apoi urmeaza stadionul nou, investitori de alt calibru si in final Cupe Europene !
Planul este simplu, nu va mai stresati…

INO THE PERFECT SPIRIT a spus: (martie 28th, 2015 at 20:06 )

Stie cineva o farmacie deschisa la ora asta?Am ramas fara pastile

INO a spus: (martie 28th, 2015 at 21:06 )

POSTACI DE ZERO BARAT! POLI ESTE VRÂJEALÂ! ALEXA A RETROGRADAT ECHIPA ȘI ORICUM VA FI SCHIMBAT!DACĂ VA ANTRENA LA GUGULANY O SĂ FIE WOW!ALEXA A FOST UN JUCĂTOR DE ECHIPĂ ATÎT!EL A RETROGRADAT ECHIPA EL O ADUCE ÎNAPOI ÎN LIGA1 ÎNSĂ PIERDERILE CINE LE SUPORTĂ ROBU ESTE DOAR O PARTE A DEZAMĂGIRI TOTALE!ÎN LIGA1 CU ECHIPA ASTA AJUNGE IAR TIMIȘOARA DE RUȘINEA ROMÂNIEI!ALEXA NU ARE NIMIC DE A FACE CU FOTBALUL DE VALOARE ȘI ORICUM POLI VA AVEA UN NOU ANTRENOR ȘI FĂRĂ UN INVESTITOR POLI TIMIȘOARA NU ARE NIMIC DE A FACE CU FOTBALUL DE VALOARE ȘI IAR O SĂ VEDEȚI 10 SUPORTERI PE DP! POLI TIMIȘOARA VA PROMOVA DAR SÎNT MULTE DE SCHIMBAT LA CLUB PENTRU UN FOTBAL DE CLASĂ!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!!!!

un oltean resemnat a spus: (martie 28th, 2015 at 21:08 )

Daca astazi se facea schinb de portari ,,, Pap la Slatina si Nuno Claro la Timisoara ,,, Slatina batea cu cel putin 4-5 la zero pe Timisoara asta in contextul ca Nuno al nostru a gafat la ambele goluri iar acest Fenomen Eduard Pap a scos cel putin 4–5 goluri ca si facute , ,,, intradevar Timisoara are tineri de valoare si un MARE Portar de viitor ,,,

suporterii Timisoarei a spus: (martie 28th, 2015 at 21:16 )

Acest ziarist de 2 lei na observat ca Poli a jucat astazi fara 5 titulari . Alexa abia a reusit sa faca un prim unsprazece —-si Slatina cea mai in forma echipa din retur 6 victori si 2 egaluri .. bine ca nam pierdut

Ștefan a spus: (martie 28th, 2015 at 21:40 )

Ino….sa nu-ti uiti Pastilele!)) Esti penibil!

Ștefan a spus: (martie 28th, 2015 at 21:43 )

Faptele vorbesc!! Locul 1…. 9 puncte avans obținut-te pe teren!! De fapt Ino the perfect….. sigur nu te-ai rătăcit pe-aici?

Carin a spus: (martie 28th, 2015 at 21:48 )

Rad singur…..mare ti-e grădina!! Câta frustrare sa ai asemenea nemulțumiri cand echipa termina sezonul regulat la 6 puncte(de fapt 9)si e neînvinsă de 14 meciuri?

Ma mir,adica nu ma mai mir a spus: (martie 28th, 2015 at 23:04 )

se pare ca un anumit partid politic a sarit din nou cu banul la pRostaci,pt. ca altfel nu-mi explic asemenea imbecilitati ! Auzi Poli un buget cat toate celelaltela un loc, cand de fapt e 80% din cel al Resitei.Bai,baiete mare bou a fost ala care te-a pus sa postezi asa ceva! Nu vad sa zica cineva ceva de acel fault intentionat asupra lui Duarte cand a scapat singur spre poarta si care nici nu a fost sanctionat…………..dar cat de penibil poate fi partidul politic care regizeaza aceste idiotenii si imbecilitati si oare ce spera ei?

INO a spus: (martie 29th, 2015 at 02:02 )

RUȘINE LA TOȚI TIMIȘORENII CARE SE VOR LĂUDA CU POLI TIMIȘOARA O ECHIPĂ A RUȘINI NAȚIONALE ȘI BANATULUI CARE NU MAI ARE VALOARE DATORITĂ GUNOAIELOR CARE AU INVADAT ORAȘUL ȘI JUDEȚUL CU OAMENI FĂRĂ VALOARE!UITAȚIVĂ LA ORICE SPORT DIN BANAT ESTE VARZĂ ȘI SABOTAȚI DE TOȚI DIN ȚARĂ!!!!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!!-

Rocco din Ronatz a spus: (martie 29th, 2015 at 07:55 )

Nu trebuie sa te pricepi deloc la fotbal si poti sa-ti dai seama ca e bun antrenor numai dupa furia si isteria cu care au sarit pe tastaturi postacii de serviciu,care in prostia lor universala se asteptau la o infrangere la olt….Ha-ha-ha v-a tras-o Alexa disperatilor !

suporter a spus: (martie 29th, 2015 at 10:47 )

Ino ….. eu cred ca ai fost Clonat de Herzog /// parca nu mai esti cel de anul trecut.. esti un Fraier care nu sti ce spui….Boule … Alexa este un antrenor bun… care lea dat sansa si celor tineri .. ex . PAP care daca nul aveam ieri an poarta veneam cu o anfrangere usturatoare .. Barbut … Vlad Dragomir…Bocsan ,,Motreanu…Fridrich.. si suntem pe primul loc cun avans destul de bun .. Avem echipa mai buna ca anul trecut .. ieri am jucat fara 4_5 titulari si contra jegosilor de arbitri care neau fript din ori ce pozitie>>> mai ales la Duarte cand a fost faultat scapand singur cu Nuno >>>Avem echipa . sa ne vedem cu bine Sambata la 11 cu OLIMPIA … ACS POLI este adevarata POLI Timisoara…..

+++ a spus: (martie 29th, 2015 at 11:40 )

mai multi comentatori ca si spectstori in tribune.

Rocco din Ronatz a spus: (martie 29th, 2015 at 15:11 )

bey, a spus decate ori ai fost tu la meci sa numeri spectatorii? Si nu te mai lauda ca sti sa numeri ca nu pacalesti pe nimeni

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

isho timisoara

Cele mai citite articole


Aconnect - Digitalizam Romania

Administratie vezi arhiva Administratie

S-a stabilit lista imobilelor din Timișoara care vor putea primi finanțare de la primărie în cadrul programului de reabilitare a clădirilor istorice

Primăria Timișoara a făcut public proiectul de hotărâre de consiliu local referitor la programul de sprijin pentru reabilitarea imobilelor istorice din oraș. Dacă cel în care locuiți are nevoie de reparații și doriți să obțineți sprijin financiar puteți găsi aici lista completă a imobilelor vizate. Pe portalul municipalității timișorene a fost publicat astăzi și poate...
Citeşte tot articolul Citeste articolul S-a stabilit lista imobilelor din Timișoara care vor putea primi finanțare de la primărie în cadrul programului de reabilitare a clădirilor istorice
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

Iulius Town
Iulius Town

Sport vezi arhiva Sport

Pobeda, remiză în Alba. Fortuna a pierdut la Brad

Duminică după-masa s-a disputat primul tur al barajelor de promovare/menținere în Liga 3. Două echipe din județul Timiș au fost implicate. Campioana județului Timiș, Pobeda Dudeștii Vechi, câștigătoarea Ligii 4, s-a deplasat în județul Alba pentru jocul cu Industria Galda de Jos, o echipă cu ani buni petrecuți în Liga 3. După 90 de minute,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pobeda, remiză în Alba. Fortuna a pierdut la Brad
dermaskin-orizontal

Social vezi arhiva Social

Peste 60 de voluntari au curățat malurile Begăi și luciul de apă/FOTO

Zeci de voluntari de la Poliția Locală, Primăria Timișoara,  RETIM, Direcția Apelor Banat, ADID Timiș, Brantner, Lets Do It Romania, dar și locuitori ai Timișoarei au luat parte, sâmbătă, la acțiunea de ecologizare a malurilor și luciului de apă ale Canalului Bega. Astfel, peste 60 de persoane au strâns deșeuri igienizând malurile Begăi, precum și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Peste 60 de voluntari au curățat malurile Begăi și luciul de apă/FOTO
Muzeul National al Banatului

Economic vezi arhiva Economic

caravana-negocierii-online-1

Timișorenii pot negocia cu băncile și IFN-urile. Află ce trebuie să faci!

În ultimii cinci ani, peste 2.000 de consumatori din România au obținut de la bănci și IFN-uri, cu ajutorul CSALB, reducerea sau eliminarea comisioanelor, diminuarea dobânzilor, scăderea ratelor la credite sau chiar ștergerea întregului sold rămas de achitat. Unii consumatori au obținut reduceri de zeci de mii de euro, CHF sau lei din datoria pe...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii pot negocia cu băncile și IFN-urile. Află ce trebuie să faci!

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Primăria Timișoara a făcut public proiectul de hotărâre de consiliu local referitor la programul de sprijin pentru reabilitarea imobilelor istorice din oraș. Dacă cel în care locuiți are nevoie de reparații și doriți să obțineți sprijin financiar puteți găsi aici lista completă a imobilelor vizate. Pe portalul municipalității timișorene a fost publicat astăzi și poate...
Citeşte tot articolul Citeste articolul S-a stabilit lista imobilelor din Timișoara care vor putea primi finanțare de la primărie în cadrul programului de reabilitare a clădirilor istorice
De la ultima raportare, la nivel naţional au fost infectate cu Sars-Cov-2 doar 392 persoane, fiind efectuate însă puţine teste: 5.916 de teste RT-PCR şi 5.040 de teste rapide. În secţiile de Terapie Intensivă sunt internaţi 753 pacienţi. Până astăzi, 17 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.072.291 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Doar 392 de noi cazuri COVID-19, în ultimele 24 de ore, dar numărul de teste a fost foarte mic
O nouă companie cunoscută, de această dată din domeniul consultanței în domeniul afacerilor, a decis să își relocheze sediul timișorean în cadrul clădirii ISHO Offices. Noul birou devine complet funcțional la finalul acestei luni.   Deloitte România, una din cele mai importante companii de consultanță și audit din țara noastră, își relochează activitatea din Timișoara...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Clădirea ISHO Offices a fost aleasă pentru noul sediu din Timișoara de o cunoscută companiei din domeniul consultanței de afaceri
Pompierii de la ISU Timiș au fost solicitați la ora 08:36 să intervină pentru lichidarea unui incendiu la o hală în Ghiroda. „Din apelul inițial, am fost anunțați că ar fi vorba de o hală service auto. La locul intervenției s-au deplasat de urgență 30 de pompieri cu cinci autospeciale de stingere, o autoscară de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Incendiu la o hală din Ghiroda/FOTO
Top