Miei in jocurile oficiale, zmei in cele amicale

Poli Timişoara a trecut la un scor de maidan (12-0) de Flacăra Făget, într-un joc amical în care atacanţii pregătiţi de Valentin Velcea s-au dezlănţuit.

Szekely, cu trei goluri, a fost cel mai bun marcator pentru Poli, fiind secondat de Boştină şi Dina, ambii cu câte o „dublă”. Boldea, Dobricean, Bărbuţ, Nanu şi Artean şi-au trecut şi ei numele pe lista marcatorilor.

Surpriza vine de la Dina, considerat de mulţi transferul iernii, care a înscris în cele din urmă pentru Poli. Fostul atacant al Universităţii Craiova s-a chinuit 11 jocuri (10 jocuri amicale şi unul oficial) până să reușească primul gol.

Valentin Velcea a evoluat în următoare formulă: Pap, Redjepi, Petrovic, Şeroni, Marovic, Dobricean, Petre, Poparadu, Bălace, Boldea, Dina. După pauză au intrat Kirev, Nohai, Miculescu, Bocşan, Todorov, Bărbuţ, Artean, Trandu, Nanu, Boştină, Szekely. Faţă de prima etapă, când Poli a pierdut cu 1-0 pe terenul celor de la UTA, Velcea a făcut patru modificări în primul „11”, în locul lui Nohai, Nanu, Goge şi Szekely au fost preferaţi Redjepi, Dobricean, Bălace şi Dina (sursa foto: acspoli.ro).

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

27 comentarii pentru acest articol

Doru Sălăgean a spus: (martie 16th, 2013 at 19:48 )

Cred că AI DORIT SĂ SPUI:miei în OFICIALE și zmei în…AMICALE!!

pendula a spus: (martie 16th, 2013 at 20:07 )

cum poti sa il pui pe dobriceanu mijlocas dreapta,chiar daca goge ii accidentat,de ce nu a jucat cu barbut de la inceput,bine ca la pus la uta cand echipa era moarta sau acum o sa zica ca il protejeaza ….pardon este la lot la jocul cu mioveni!!!iar cu OVP nu ne-am lamurit inca?lasati-o moarta ca tot in c-r ii lingeti si voi ziaristii,pai daca era presa bucaleza-adica din bucuresti-ii facea praf…sunteti ca si ei-adica slabi!!!!!!!!!!!!!!pacat de cei tineri ca la vara se va renunta la toti fiindca velcea nu are nas cum sa le scoata in evidenta calitatile si iar va aduce doar relicve descoperite sub muzeul din centru,,,hahalelelor!!!!!!!!!

Lex a spus: (martie 16th, 2013 at 22:25 )

Ce pacat ca n-aveti drept de promovare 3 ani !!!
Oficialii ar trebui sa nu-i mai minta pe suporteri – asa putini cat sunt .Sunteti un club nou dpdv juridic (cu nume nou si sediu social nou) format pe scheletul clubului Recas.
Legea in cazul asta e clara ( si ma mirca al’ de sasu sau alt filozof acesist nu sesizeaza : 3 ANI FARA PROMOVARE.Puteti promova numai daca va schimbati numele inapoi in AC Recas …si reveniti la datele anterioare preluarii, renuntand a va considera club nou.

Lex a spus: (martie 16th, 2013 at 22:31 )

Uite si textul – care nu lasa loc de interpretari :

«calitatea de membru afiliat trebuie să aibă o durată – în momentul începerii sezonului pentru care se acordă licenţa – de cel puţin trei ani consecutivi. Orice modificare a formei juridice a clubului sau a structurii persoanei juridice (de exemplu schimbarea sediului, denumirii sau culorilor clubului sau a structurii şi/sau alte entităţi juridice a participaţiilor) survenită în această perioadă, în scopul facilitării accesului într-un eşalon competiţional superior celui în care are dreptul sportiv să activeze clubul în cauză şi/sau în scopul facilitării primirii licenţei în detrimentul integrităţii competiţiei, va fi considerată drept o întrerupere a continuităţii calităţii de membru afiliat, în sensul prezentei prevederi.”

” art. 11 al. 2 din Regulamentul naţional de licenţiere al cluburilor, ediţia 2011

Lex a spus: (martie 16th, 2013 at 22:36 )

Cred ca textul legii este limpede si pentru sfertodocti ca „…membrii-de-partid” sau „ranjila”.
Asadar, vreti in Liga 1 ? Vreti sa jucati cu steauadinamorapid?

Reveniti la „AC Recas” culoarea verde si sediul din Recas .

POLI TIMISOARA a spus: (martie 17th, 2013 at 09:11 )

Ne lamurim peste o saptamana, cu Mioveni !

HABEMUS POLI ! a spus: (martie 17th, 2013 at 10:55 )

HABEMUS POLI !

@lex - SINGURA POLI !!!! a spus: (martie 17th, 2013 at 10:59 )

Exista O SINGURA POLI TIMISOARA, restul sunt Politehnici! Hai pa!

@ lex a spus: (martie 17th, 2013 at 11:01 )

Linisteste-te baiete, asu castiga oricum la Liebling, in cel mai rau caz la masa verde! Adversarii au fost la nunta si multi din ei vor fi „dopati”!

@ Lex a spus: (martie 17th, 2013 at 11:03 )

Inseamna ca promovam peste 4 ani, „de mana” cu asu si cu Codrea! Vor promova tot doua?

Day a spus: (martie 17th, 2013 at 11:44 )

Lex, vezi ca promoveaza Racovita. Poate anul viitor intrati, daca mai rezolvati niste meciuri ca si cum l-ati rezolvat pe cel cu Chizatau.

Lex a spus: (martie 17th, 2013 at 12:01 )

@ Brancovan : terenul asta este extrem de miscator : ferefeul nu avea cum sa dea o hartie impotriva propriului regulament.
Daca a dat-o , dpdv legal este egala cu zero.

Nu cred ca niste banditi vechi ca nashu si corleone, cu dosare penale in curs vor risca o noua ilegalitate de dragul lui Robu.

Day a spus: (martie 17th, 2013 at 12:24 )

Si totusi, din ce platiti amenzile din tur? Luati din banii studentilor?

@ Lex a spus: (martie 17th, 2013 at 14:19 )

Tu la care post speri? La a lui Velcea? A lui Rosemblum,sau a lui Bungau?

unul a spus: (martie 17th, 2013 at 14:22 )

pey, daca liblinghezzi au fost azi noapte la nunta, inseamna ca vor muri pe teren !

BLOCAT la PARIURI a spus: (martie 17th, 2013 at 14:49 )

Meciul Liebling-asu poli, a fost blocat la toate casele de pariuri, deoarece in ASIA s-a pariat masiv pe asu!

Lex a spus: (martie 17th, 2013 at 16:09 )

@Day , nu din bugetul primariei…

Day a spus: (martie 17th, 2013 at 18:45 )

Aia din Liebling si-au dat viata pe teren ca si aia de la Chizatau ?

Lex a spus: (martie 17th, 2013 at 19:13 )

+- 500 de spectatori la meci . Ati luat notite?
Voi n-ati avut niciodata simtul ridicolului.
Ne intrebati cum platim una alta : simplu suporterii cotizeaza la sustinerea echipei.
acese primeste bani ( exagerat de multi pt nivelul de performanta actual) din bugetul primariei …dar asta nu-i nimic,nu?
Ne acuzati pe noi de partizanat politic desi voi sunteti 110% echipa useleului.
Va rezervati 400 de locuri pt o deplasare, plecati 15 mister-beani din Timisoara + o toba si pt asta tot noi suntem de vina pt ca „radem” de voi prin media …lumea rade de voi din Timisoara la Nagylac.
.Noi 400 la Liebling voi 15 cu uta…si 300 de nickuri pe net …facand misto de noi.
Va bateti cu caramida in piept si va faceti planuri de Liga 1 desi in mod clar, indubitabil, nu aveti drept de promovare.

Va laudati cu durabilitatea proiectului usele-acese desi o simpla rupere a useleului ( chiar si doar pe plan local) va va inchide sandramaua….Noi vom fi tot pe Stiinta.

Or fi aradu’ sai Maciuca comune mai faine decat Liebling sau Bazos?

Day a spus: (martie 17th, 2013 at 19:58 )

Daca tu zici ca au fost 500, inseamna ca ati fost 300, cu tot cu penetisti si pedelisti. PS: Ati mai batut vreunul cu remorca sau v-ati batut iarasi intre voi?

un druker a spus: (martie 17th, 2013 at 20:32 )

asu promovare vrea, ca l are pe Codrea

@ lex a spus: (martie 17th, 2013 at 20:35 )

ascundeti-va pe la sate, ca ploiestenii si multi altii va dau lectii ! Normal ca la sate „zdobiti” galeriile locale formate din 5-6 copii de clasele 5-6 !

Lex a spus: (martie 17th, 2013 at 21:27 )

Voi , cei 15 , va ascundeti mai usor.

1995 a spus: (martie 18th, 2013 at 10:44 )

Fenomenul ULTRAS s-a nascut la tara !

Aditzaaa a spus: (martie 18th, 2013 at 11:39 )

Oare cum se simte aerul la „Tara” ?:)))

marius a spus: (martie 18th, 2013 at 13:26 )

E tare . Rivalitate mare,capturi de bannere de brigada , stesguri, fulare, mesaje ironice la adresa adversarilor,grupari desfiintate, mentalitate ultras ce mai.

@marius a spus: (martie 18th, 2013 at 19:28 )

Intr-adevar, cei 7 magnifici, din clasa a 7-a, de la scoala generala locala, au dat o replica „dura” drukeriei, unde mai pui ca aveau si 3 de la grupa mare a gradinitei locale! Dar victorie! Au fost „spulberati de DRUKERIA !

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Top