Arhiva pentru eticheta: interes national

Alin Nica

Preşedintele PNL Timiş, Alin Nica: O guvernare PNL-PSD ar fi în “interesul naţional”

Preşedintele PNL Timiş, Alin Nica: O guvernare PNL-PSD ar fi în “interesul naţional”

Într-un interviu pentru PS News, președintele PNL Timiș Alin Nica, totodată președinte al CJ Timiș, afirmă că varianta unei colaborări între PNL și PSD înseamnă punerea interesului național deasupra intereselor de moment. Nica afirmă că între PSD şi USR, prioritară pentru PNL ar fi o înţelegere cu social-democraţii. O înţelegere cu PSD ar duce spre

Editorial de Ino Ardelean

Dacă tot e vorba de “interes naţional”, din poza de grup lipseşte Generalul Gabi Oprea

“Pas cu pas”, preşedintelui Iohannis i-a ieşit pasienţa. Că i s-au aliniat planetele sau a fost un teren de golf jalonat cu grijă, nici nu mai contează. Iohannis are acum cu adevărat “guvernul meu” condus de Generalul Ciucă, iar în parlament o suţinere din partea PSD. Miros de Grivco şi premier fabricat în uzina Varanului,

Muzeul Banatului a devenit de interes national… chiar daca nu are casa

Muzeul Banatului a primit, prin hotărâre de guvern, titlul de muzeu de interes național. Acesta va oferi posibilitatea unei colaborări mai strânse cu muzeele internaționale, iar salariile angajaților vor crește cu 25%. Totuși, deocamdată, Castelul Huniade, „casa” muzeului, rămâne în reabilitare pentru cel puțin încă doi ani.

Pierdut „interes national”; gasitorului, un loc pe listele albe ale UNPR

Puțin mai mult de patru luni ne despart de alegerile locale. Alegeri extrem de importante, atât pentru comunitățile locale, dar și pentru partide, scrutinul de la începutul lunii iunie fiind un examen general înaintea „parlamentarelor” din toamnă, care vor da un nou guvern.

Ion Raducanu are dreptate: toti murim. Unii fizic, altii doar politic

Deputatul UNPR de Timiș Ion Răducanu era până acum câteva zile un ilustru necunoscut. Nu mă refer la Timișoara, unde are o anumită notorietate, candidând de două ori la scaunul de primar și fiind chiar prefect o perioadă de timp. Vă mai amintiți faza cu „Codoi”, când a dat alarma că o jumătate de oraș poate sări în aer?

Iohannis a dat cu „interesul national” in capul „generalului” Oprea

Întrebat la un moment dat care este doctrina UNPR, generalul făcut la apelul chiloților, Gabriel Oprea, a bolborosit, clipind des din ochi: „Ăă…, doctrina noastră, ăă… e simplă. Doctrina noastră ăăă…. este interesul național”. De atunci, „interesul național” al lui Oprea a intrat în anecdotică.

Top