Arhiva pentru eticheta: felix

Editorial de Ino Ardelean

Pe când o carte a lui Gigi Becali publicată de Academia Română? Dar a lui MM sau Cristi Borcea?

Pe când o carte a lui Gigi Becali publicată de Academia Română? Dar a lui MM sau Cristi Borcea?

Editura Academiei Române a publicat o carte scrisă de fostul puşcăriaş de drept comun şi turnător dovedit la Securitate, Dan Voiculescu. Patron peste un partid balama şi o „spălătorie de creiere”, cel care-şi semna unele texte cu „Felix” şi-a lansat cartea la Biblioteca Academiei. Sigur, Voiculescu şi-a plătit din buzunar toate cheltuielile aferente publicării cărţii.

Editorial de Ino Ardelean

Măi, ce blestem pe poporul ăsta, de-a stat atâta timp între Felix şi Petrov!

“Măi, ce blestem o fi pe poporul ăsta, de-a ajuns, până la urmă, să aleagă între doi comunişti. Între Adrian Năstase şi Traian Băsescu.”. Este fraza antologică a lui Traian Băsescu – devenit şi Petrov între timp – din ultima dezbatere televizată pe care a avut-o, alături de Adrian Năstase, în campania electorală din 2004. O frază la fel de percutant/emoţională precum acel “Credeţi în Dumnezeu, domnule Iliescu?”, al lui Emil Constantinescu dinaintea prezidenţialelor din 1996.

Victor „Pinocchio” Ponta da apa la moara diversiunii ordinare de la Felix TV

Fostul colaborator al Securității, Dan Voiculescu, zis Varanul zis Felix, a fost trimis la pușcărie, fiind prins că a furat 50 de milioane de euro din avutul statului. Prin aceeași sentință binemeritată, abjectului turnător al Securității i s-a confiscat o parte din avere, pentru ca statul să-și recupereze prejudiciul.

„Ca-n codru” e frate cu romanu’!

Când judecătorul Mustață a fost arestat și învinuit pentru acte de corupție în legătură cu dosarul Voiculescu m-am gândit că Iepurașul vine și la vârste mai înaintate. Ce cadou frumos post-Paște ar fi fost ca dintr-un dosar în altul, mergând pe firul probelor, dar și motivând magistrații spre o decizie curajoasă și corectă, „Felix” să ajungă acolo unde cred eu că-i este locul: în boxa acuzaților și mai apoi la răcoare.

Cand te bagi in troaca cu Turnatorul, te mananca Varanul

Nici nu știi cum să-l privești acum pe Crin Antonescu. Cu compasiune, milă sau cu bucurie, rânjindu-i în față: „Așa-ți trebuie!”. Omul a ajuns la probabil cea mai mare cumpănă a carierei sale politice. Dacă acum un an, Antonescu era sigur viitorul președinte al României, de acum înainte visul său este tot mai îndepărtat. Foarte multele volute făcute până acum l-au adus într-o poziție deloc de invidiat, cu spatele la zid.

Si politicienii plang cateodata. Dupa ce au ras destul

Ilustrul Relu Fenechiu a plâns. Fostul ministru a bocit în sala de judecată, în așteptarea unei sentințe, care foarte probabil îl va trimite după gratii vreme de câțiva ani. Actual deputat și vicepreședinte național al PNL, Fenechiu se numără printre cei mai bogați politicieni din România, dar și unul dintre cei mai influenți oameni din PNL, mulți foști sau actuali miniștri datorându-i ascensiunea.

Dan Voiculescu ramane Felix

Curtea de Apel București a confirmat calitatea de turnător al Securității pentru liderul PC, Dan Voiculescu. Într-o ultimă tentativă de a-și spăla trecutul murdar, Voiculescu a cerut revizuirea sentinței de colaborator dată de Curtea Supremă de Justiție.

Basescu si istericii lui Felix

Nu sunt nici pe departe un fan al lui Traian Băsescu, ba chiar din contra. Nu l-am mai votat din 2004, atunci când se opunea instaurării regimului autoritarist, ca să nu spun dictatorial, al lui Adrian Năstase. Ulterior a încercat să-și impună propriul sistem autocratic și, în bună parte, a reușit.

Ziua portilor deschise la slit

Eu n-am fost niciodată la Grivco să-l aud pe președintele fondator Dan Voiculescu cum pune la cale suspendarea lui Traian Băsescu, dându-le sarcini „slugoilor” Crin Antonescu și Victor Ponta cum să dreagă dânșii strategia pentru eliberarea Cotrocenilor de sub „jugul” pedelist. Am fost însă în fața televizorului în mai multe rânduri când se discuta cum a profețit cu gura dumnealui domnul Dan Voiculescu, zis și „Felix” ori „Varanul”, calendarul debarcării marinarului înainte de cutare dată.

De ce-ar fi nervoasa opozitia

Gata, campania electorală pentru alegerile generale din acest an şi-a adus în scenă ambii mari competitori. După ce liberalii şi socialiştii au dat startul propriei campanii şi, totodată, al anticampaniei odată cu înfiinţarea Uniunii şi a stângăciilor de care au dat dovadă în cursul anului trecut, PDL părea încremenit în proiect şi dispus să încaseze pumn după pumn până aproape de un scor de avarie în sondajele de opinie.

Nu pleaca cainele din macelarie si nici “Antena” din USL

Lume disperată pe străzi, plângând de sălta cămeșa pe dânsa după anunțul Partidului Conservator “Antena 3” de a participa de unul singur la alegerile locale de anul viitor. Îmi și imaginam cum în sediile PNL din toată țara liberalii își tăiau venele pe lung, gândind pesemne că viață e o deșertăciune fără Partidul Conservator în Alianța de Centru Dreapta.

Felix, scheletul din dulapul PNL-ului

Luându-i apărarea turnătorului Dan Felix Voiculescu, preşedintele PNL, Crin Antonescu, leagă o piatră de moară de gâtul partidului. Şi o leagă strâns, temeinic. Tocmai el, intransigentul anticomunist şi antisecurist, a ajuns să fie avocatul „pro bono” al fostului colaborator. Şi poate Antonescu ar fi avut vreo scuză dacă declaraţiile liderului PC ar fi fost benigne, sarcini de serviciu, cum se scuză mulţi dintre foştii turnători.

Ce blestem pentru poporul roman, sa ai de ales intre un informator si un securist sadea!

E o prostie să crezi că „soluţia imorală”, adică dom’ profesor Dan Voiculescu, poreclit cu gingăşie „Felix”, ar fi mână în mână cu dom’ profesor Traian Băsescu, alias preşedintele României în exerciţiu. Ar fi o copilărie, motiv pentru care nici nu cred aşa ceva. Dar, totuşi, de ce se comportă opoziţia, în ansamblu, şi „Felix”, în particular, ca şi cum ar fi la înţelegere cu Băsescu?

Top