Popoviciu face curatenie in PD-L dupa „lista lui Bojin”

Preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, pare să se fi dezis de primarii PD-L pe care i-a pupat înainte de alegeri. El i-a făcut cadou lui Constantin Ostaficiuc lista cu primarii „portocalii” dispuşi la orice oră să intre în PSD. Mare parte din ei vor fi dați afară din partid în scurt timp.

Primarii trădători au fost efectiv dinamitaţi de deputatul Alin Popoviciu, în Biroul Permanent Judeţean al PD-L Timiş de joi. Sursele noastre din PD-L susţin că Popoviciu le-a bătut obrazul în modul cel mai agresiv cu putinţă.

ostaf si popov

„Am fost vehement împotriva primarilor care au trădat, pentru că au fost unii care s-au bătut până la capăt. Acest partid a trăit şi când avea șase primari, nu 35, câţi avem acum. Mi se părea normal că dacă eu mi-am făcut treaba patru ani şi m-am bătut pentru primarii noștri, ei să fie măcar loiali”, afirmă Alin Popoviciu.

Deputatul spune că edilii trădători vor fi dați afară din partid în timp foarte scurt. „M-a mirat că stăteau cu capul în pământ şi spuneau că vor să facă parte în continuare din PD-L. Pentru mulţi este însă un pic cam târziu. După parlamentare, Bojin ne-a dat lista trădătorilor şi ne-a spus «Ăştia v-au trădat. Puteţi să-i luaţi, nu am ce să fac cu ei». Degeaba zic acum că vor să fie în echipă cu noi. Să fie în echipă cu Bojin care nu-i mai vrea, sau să fie liber cugetători, independenţi, să vadă cum e”, mai spune Popoviciu.

Alin Popoviciu lasă totuși o portiţă de salvare pentru unii trădători. „Unii au circumstanţe atenuante. Pentru a scăpa, trebuie să apară în conferinţe de presă, să povestească cum i-a constrâns Bojin, dacă a fost cazul. În două săptămâni vor fi făcute propunerile de excludere din PD-L, vor fi daşi afară primari, viceprimari, consilieri judeţeni şi consilieri locali, unii chiar de la Timişoara”, ne-a mai declarat deputatul.

În PD-L Timiş nu există doar primari trădători. Vor fi zburaţi din partid şi nenumăraţi consilieri locali, unii chiar de la Timişoara, consilieri judeţeni, dar şi viceprimari. Surse din partid spun că niciun consilier județean al PD-L, în afara lui Marius Martinescu, căruia i se reproșează că nu s-a implicat cum trebuie la Lugoj, nu este in pericol. Pe de altă parte, doi sau trei consilieri locali de la Timișoara ar putea zbura din partid.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

19 comentarii pentru acest articol

alin a spus: (ianuarie 19th, 2013 at 23:53 )

BRAVO ALINE ,IN SFARSIT CINEVA SPUNE ADEVARUL SI IA SI ATITUDINE. DE MULT PDL TIMIS AVEA NEVOIE DE ASA CEVA. CINE A TRADAT ODATA RAMANE UN TRADATOR MEREU, DAR NU TREBUIE DATI AFARA CA LE FACI UN BINE.
FELICITARI INCA O DATA , SI NUMAI ASA REUSIM

Măturoi a spus: (ianuarie 19th, 2013 at 23:59 )

Super-Popo „face curățenie” ?? Bun și el la ceva ! Cică mai sunt locuri libere la măturătorii de străzi… Cât despre primarii vizați, le face un bine imeeens că îi scoate din rândul portocaliilor-căcănii !

FURTUNA intr-un STAMPLI ! a spus: (ianuarie 20th, 2013 at 08:35 )

Furtuna intr-un stampli,nici macar intr-un pahar! De rasul curcilor(bineinteles care au scapat de taiere,nu bupa alegeri, ci dupa Revelion….)

sclz a spus: (ianuarie 20th, 2013 at 09:12 )

Ce faceti cu aia de la sacalaz , tradatori de profesie . Tripleta ;todasca , brandusa , vlad ? I-ati dat pe mana dna-ului. Iar bojin cica s-ar fi speriat si nu ai mai trebuie mizeriile voastre.

sorin shaolin a spus: (ianuarie 20th, 2013 at 09:53 )

mare e gradina domnului!!!! popoviciule, ratiunea elementara iti spune ca in zona rurala conteaza omul nu partidul. ei ti-au adus voturi frate nu tu cu portocaliul le-ai dat lor. prost mai esti mai baiete!!!

Un PDL-ist a spus: (ianuarie 20th, 2013 at 10:03 )

Sa ne spună POPOVICIU,adica trompeta lui Ostaficiuc tradatorul,când începe curatenia coruptilor din filiala,unde pe primul loc troneaza chiar domnia sa ,secondat de mentorul sau Costi ” comision” !!??
Praf in ochi cu micii tradatori din diverse comune !! Așa i-au luat ,așa o sa plece de unde au venit !!
Problema principala rămâne imaginea de partid corupt !!!
Cu asta trebuie început!!!
Deci , valea Aline, Costi,… etc..!!!!

Un PDL-ist a spus: (ianuarie 20th, 2013 at 10:06 )

P.S. Lista lui Bojin,corespunde ,ca principiu,cu lista lui Ostaficiuc !!!
Deci s-a schimbat doar sensul,după putere !!!!

alinutu a spus: (ianuarie 20th, 2013 at 10:21 )

bai alinutu, dar voi cand umblati cu soparle si ati luat senatori, deputati, primari, consilieri, etc. cu japca cum era???? acum este la fel (deci 1-1, la 2-2) schimbam portile!!! hy. hy, ma bucur pt. insuccesul vostru!!!

popoviciu a spus: (ianuarie 20th, 2013 at 10:24 )

alici-pogonici, sunteti disperat ca ati pierdut cascavalul pe mana alor VOSTRII?? pai rromanul are tradarea in sange ca si guru al vostru=base!

disperatul a spus: (ianuarie 20th, 2013 at 10:26 )

va lasa nervii! stiu eu un proverb care vi se potriveste: cand tiganu ajunge imparat, primu pa tasu’ lo spanzurat!!

supermen deBega a spus: (ianuarie 20th, 2013 at 10:36 )

asa va trebuie!!! voi sunteti suparati pe voi! si noi suntem suparati pe voi pt. ca: ati inchis spitalele (nerentabile) dar ati finantat pe cele private (contra-comision), scolile la sate (ca sunt copii putini) pai base al vostru le-a taiat mamelor alocatiile si a zis ca suntem o tara de mamici+tatici (da acum vrea un nepotel de la eba+sida, probabil o ia pe nuti bona sa fie mai aproape de el), ati taiat pensiile (oamenilor simplii dar securistilor vostrii tacit le-ati marit), salariile profesorilor/doctorilor (dar ati dat mii euro fotomodelelor-consilire)!!! VA BATUT DUMNEZEU si mai urmeazaaa!!!

deontologie a spus: (ianuarie 20th, 2013 at 10:41 )

la voi deBanat deontologie profesionala nu existaaa??
de ce stergeti comentariile care nu va plac, care nu ling pe fuund??? vret sa le repostam!! am auzit ca asa faceti voi!

securistii deBega blocanti a spus: (ianuarie 20th, 2013 at 10:46 )

asa va trebuie!!! voi sunteti suparati pe voi! si noi suntem suparati pe voi pt. ca: ati inchis spitalele (nerentabile) dar ati finantat pe cele private (contra-comision), scolile la sate (ca sunt copii putini) pai base al vostru le-a taiat mamelor alocatiile si a zis ca suntem o tara de mamici+tatici (da acum vrea un nepotel de la eba+sida, probabil o ia pe nuti bona sa fie mai aproape de el), ati taiat pensiile (oamenilor simplii dar securistilor vostrii tacit le-ati marit), salariile profesorilor/doctorilor (dar ati dat mii euro fotomodelelor-consilire)!!! VA BATUT DUMNEZEU si mai urmeazaaa!!!

lupii blocanti a spus: (ianuarie 20th, 2013 at 11:03 )

daca tot stergeti comentariile care nu va plac, sigur a-ti aflat si adresa de email, de acasa, nr.tel., nr.masina, loc de munca ca doar secu este al vostru=base! VA ASTEPT SA MA ARESTATI!! ca doar trebuie sa trimite-ti in cellula lui Nastase pe cineva, ca doar nu lasati sa se raceasca patul!! rusinica, rusinica!!

sorin a spus: (ianuarie 20th, 2013 at 11:45 )

faceti curatenie in primul rind la timisoara si apoi in judet,vezi indivizii ce atirnau pe linga ostaficiuc care n-au facut nimic.

sorin a spus: (ianuarie 20th, 2013 at 11:48 )

sa ramina doar cei care au facut treaba,sinnicolau mare-gottlob-cenad-sandra-lovrin-deta-faget etc.

danut a spus: (ianuarie 20th, 2013 at 12:53 )

Acest Popoviciu vb de primari sa spuna el ce a facut pe zona sannicolaul mare cu pamantul de la ADS cu firmele care au castigat licitatiile la lucrarile din sannicolaul mare pe 20 mil de euro au asfaltat 4 strazi Domnilor este groasa de tot sa dea socoteala Popoviciu si Groza Aviz Curtea de Conturi si PARCHETUL Sa auzim de bine

doar banat a spus: (ianuarie 20th, 2013 at 20:54 )

iti vine sa vomiti cand auzi de cameleonul asta de popoviciu. da, la sannicolau ar trebui investigate multe. fostu primar e doar un hot de buzunare pe langa astia.

fanel a spus: (ianuarie 23rd, 2013 at 20:47 )

popoviciu un scarbos

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie după un final incendiar! CFR Timişoara se impune la Deva şi este aproape de finala campionatului

Meci echilibrat în play-off-ul Ligii 1 de futsal, unde la Deva echipa locală CSM a întâlnit CFR Timişoara în etapa a IV-a, la trei săptămâni după ce devenii câştigau Cupa României pe Bega, chiar împotriva echipei în alb şi vişiniu. Dacă atunci a fost o victorie clară, de această dată partida a avut sare şi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie după un final incendiar! CFR Timişoara se impune la Deva şi este aproape de finala campionatului
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Într-o acțiune a polițiștilor locali privind depistarea cerșetorilor și oamenilor străzii au fost identificate 16 persoane, din care două dormeau într-o fostă casierie a Retim. De la începutul anului, în baza de date a Poliției Locale au fost înregistrați un număr de 228 cerșetori și oameni ai străzii. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Poliţiştii locali au depistat 16 cerşetori şi oameni ai străzii, în ultimele zile. Au fost predaţi unui centru social
Potrivit Politico, citat de G4Media, Claudiu Manda (PSD) a lipsit de la 43% din voturile din Parlamentul European. El este depășit doar de un eurodeputat grec aflat în închisoare. Rareș Bogdan (PNL) se situează pe locul 5 la absențele de la vot. Ce doi se află în partea superioară a listei PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Claudiu Manta şi Rareş Bogdan, în Top 5 absenteism în Parlamentul European. Cei doi sunt din nou pe lista PSD-PNL la europarlamentare
Un număr de cinci persoane din Timiș au fost descoperite cu branșări ilegale la rețeaua de alimentare cu gaze naturale aparținând celor de a Delgaz Grid. La nivelul întregii rețele a companiei fenomenul este unul mult mai ridicat, fiind vorba despre 201 asemenea consumuri frauduloase.  Astfel, Inspecția energetică, structură specializată din cadrul Delgaz Grid, a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cinci persoane din Timiș sunt acuzate că furau gaze naturale din rețeaua de distribuție
Lansarea spectaculoasă, cu sală plină și strângeri de mâini, a candidaturii lui Nicolae Robu în cursa pentru un mandat nou de primar al Timișoarei s-a încheiat cu prezentarea pe podium a ceea ce ar urma să fie lista de candidați la funcțiile de consilieri locali. Sunt 11, deocamdată doar în ordine alfabetică, ordinea nu se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 11 pentru consiliul local. Liberalii au doar o listă alfabetică, fără o ordine pe buletinul de vot
SCM Poli Timișoara a produs o imensă surpriză în antepenultima etapă, învingând ocupanta locului secund, CSM Constanța, victorie cu care bănățenii evită matematic retrogradarea directă, 22-21. A fost un meci în care apărarea a mers perfect, mai ales poarta, acolo unde s-a făcut şi diferenţa. Poli este pe 11 cu 23 de puncte şi dacă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Succes imens la handbal. Ameninţată cu retrogradarea, Poli bate echipa de pe locul 2
Top