Arhiva pentru eticheta: porc

Atenție la trichineloză, la început seamănă cu o toxiinfecție alimentară. Sfaturile dr. Virgil Musta

Atenție la trichineloză, la început seamănă cu o toxiinfecție alimentară. Sfaturile dr. Virgil Musta

Medicul Virgil Musta, șeful Secției de Boli Infecțioase de la Spitalul „Victor Babeș”, spune că cei care sacrifică porcul trebuie să verifice carnea printr-un examen trichineloscopic realizat la medicul veterinar. „Dacă după două – trei zile de la consumul de carne prezentăm semnele unei toxiinfecții alimentare, trebuie să ne prezentăm de urgență la medic. Acesta

accident porc

Accident bizar pe autostradă, în Timiş. Două maşini s-au ciocnit după ce au încercat să evite… un porc/FOTO

Un accident rutier mai puţin obişnuit a avut loc, în această seară, în jurul orei 18,30, pe Autostrada A1, km 472, în apropierea localităţii Iosifalău din judeţul Timiş. Două autoturisme s-au ciocnit, după ce ambii şoferi au încercat să evite un porc. Animalul căzuse dintr-un autocamion pentru transport animale. La locul intervenției s-a deplasat de

La Timisoara, porcul de Craciun ajunge pe masa de operatie si… salveaza vieti

Tradiționalul porc de Crăciun este, de cele mai multe ori, nelipsit de pe masa de sărbători. Totuși, la Timișoara, anul acesta, animalele vor fi folosite în scop… medicinal. Cu ajutorul lor, chirurgii plasticieni își vor perfecționa metoda de reconstituire a țesuturilor, urmând să aplice aceste cunoștințe pentru a salva vieți omenești.

Cetatean de onoare al Timisoarei catre Victor Ponta: „Esti un pisic, porc si papagal” / VIDEO

Liviu Băcana, unul dintre cei mai cunoscuți revoluționari din Timișoara, s-a dezlănțuit împotriva lui Victor Ponta, pe care l-a acuzat că nu și-a respectat promisiunile făcute „luptătorilor” din decembrie 1989. Vechi membru PSD, Băcana se numără printre revoluționarii care sâmbătă au fost făcuți cetățeni de onoare ai Timișoarei.

Mirosurile Timisului, intre cauciuc si rahatul de porc

Nu știu ce i-a venit primarului Robu cu dezideratul ăsta ca Timișoara să miroasă a parfum Chanel, că mie, ca cetățean contribuabil, nu mi-ar plăcea să miros toată ziua dulce-amărui sau suav-vanilie. Plus că tot chimicale ar fi. Atunci să vedeți proteste ale nevestelor care nu mai pot să facă diferența între Chanelul amantelor și Chanelul de la fabrica din apropiere!

Top