Arhiva pentru eticheta: rcm timisoara

Ioana Gheorghe, sportiva anului in Timis

Ioana Gheorghe, sportiva anului in Timis

Vineri, la Palatul Administrativ, vor fi premiați cei mai buni sportivi din județul Timiș, în urma topului alcătuit de Direcţia Judeţeană de Sport. La sporturile individuale, cea mai bună a fost declarată atleta Ioana Gheorghe, iar la echipe, primul loc a revenit lui RCM Timişoara.

Timisoara a intrat oficial in „zodia” Craciunului / FOTO

Timișoara a intrat oficial, luni seară, în „zodia” Crăciunului. Iluminatul de sărbători a pornit din prima, la fel ca și spectaculoasa cupolă de beculețe din fața operei. S-a jucat Hora Unirii și au fost aplaudați la scenă deschisă rugbiștii de la RCM, care, duminică, au câștigat Cupa României.

RCM Timisoara aduce acasa Cupa Romaniei! / FOTO

Cu un campionat ratat și un scandal cum nu s-a mai văzut în rugby-ul românesc, RCM Timișoara a salvat, duminică seară, sezonul și a reușit să-și adjudece, pe Cluj Arena, Cupa României. Timișorenii au câștigat în fața lui CSM Baia Mare. UPDATE: Luni seara, de la ora 18, campionii sunt așteptați pe scena din Piața Victoriei.

Fara patos si istericale despre „Cazul RCM Timisoara”

Ultima echipă de club din Timișoara care făcea performanță a părăsit cursa pentru câștigarea celui de-al treilea titlu consecutiv de campioană a României. Asta, după o semifinală mai mult decât dubioasă, șase jucători timișoreni (din care cinci titulari) fiind nevoiți să vadă meciul din tribune, după ce carnetele lor de joc au fost rupte. Cu riscul de a-mi atrage o grămadă de înjurături, încerc să fac o abordare dintr-o altă perspectivă a celor întâmplate.

După politie, scandalul de la rugby a ajuns si in parlament

Deputatul PSD Sorin Grindeanu a interpelat-o luni pe Gabriela Szabo, ministrul Tineretului și Sportului, pe tema semifinalei cu cântec desfășurate sâmbătă, între RCM Timișoara și Farul Constanța. Puțin evadat în… trecut, fostul viceprimar al Timișoarei îi cere acesteia să intervină și să ia măsuri, după „palma aspră primită de sportul românesc”.

Oficialii RCM Timisoara, suspectati de neglijenta si trimisi de FRR la detectorul de minciuni!

Federaţia Română de Rugby (FRR) a răspuns adresei înaintate de RCM UV Timişoara referitoare la cazul celor şase jucători fără viză medicală. Concluzia este stupefiantă: toţi cei implicaţi în cazul de sâmbătă sunt poftiţi la detectorul de minciuni! Oficialii FRR susțin, de asemenea, că solicitarea înaintată de clubul timișorean nu are număr de înregistrare, semnătură şi ştampilă oficială.

Rugby si fotbal – diamante si rugina

Rugbiștii de la RCM Timișoara au câștigat al doilea titlu consecutiv de campioni ai României. Tot în noroaiele stadionului din Ronaț, deși anul trecut liderii administrației locale, începând cu primarul Nicolae Robu, promiteau ferm un nou stadion. O performanță rarisimă pentru Timișoara, deoarece din perioada interbelică, de la Ripensia și Chinezul, n-au mai fost obținute, în niciun sport de echipă, două titluri consecutiv.

Avem o echipa campioana, cum procedam cu ea?

Echipa de rugby RCM Timișoara se îndreaptă încet, dar foarte sigur spre al doilea titlu consecutiv de campioană a țării. În ultimele meciuri a măturat pe jos cu toate cele trei principale contracandidate, iar un nou titlu pare doar o chestiune de timp. O performanță extraordinară, în condițiile în care susținerea autorităților locale față de echipă a fost neînsemnată, oricum ridicolă față de sporturi bugetofage, dar fără performanță (fotbal, baschet etc).

RCM Timisoara n-are voie pe „Dan Paltinisanu” nici cand ACS Poli e plecata!

RCM Timișoara, singura campioană națională la sporturi de echipă din ultimii 20 de ani, n-are loc pe stadionul „Dan Păltinișanu”. Rugbiștii ar fi vrut să joace aici două meciuri din playoff și o semifinală, dar reprezentanții CJ Timiș le-au transmis, sec, că nu se poate, ca să nu încurce programul lui ACS Poli.

Titlul la rugby poate produce o dezbatere serioasa privind sportul timisorean

După 21 de ani de la ultimul titlu de campioană a României la un sport de echipe (Politehnica, la handbal în 1991), Timișoara a reușit, duminică, să câștige un titlu național la rugby. La exact 40 de ani de la primul titlu obținut în acest sport „pentru golani practicat de gentlemani”. O performanță extraordinară, în condițiile în care această echipă nu prea a fost băgată în seamă nici de autoritățile locale și, până cu puțin timp în urmă, nici de public.

Top