Arhiva pentru eticheta: respect

Dispret pentru fotbal. Poli – Dinamo, un meci care nu trebuia sa se joace

Nu spun că Poli ar fi câștigat sau ar fi obținut măcar un egal pe o vreme normală. Se putea întâmpla orice, chiar să bată Dinamo la un scor mai concludent. Dar Poli – Dinamo n-a fost meci de fotbal, a fost o țurcă, un fel de Baba Oarba jucată de 22 de oameni care nu prea înțelegeau ce se întâmplă în jur.

Timisoara este „orasul cu cea mai extinsa retea de piste de biciclete”! Robu cere respect in trafic

Primarul Nicolae Robu a ajuns la concluzia că Timișoara este orașul în care există cea mai extinsă rețea de piste de biciclete și le cere pietonilor, șoferilor și bicicliștilor să dea dovadă de „convivialitate” și să se respecte reciproc. Între timp, în Piața Operei a intrat în vigoare restricția pentru bicicliști.

Liga I – Respectul, tot mai nerespectat

Respectul. Există două forme ale acestei noțiuni. Sau mai bine zis două direcții de manifestare – de la mine spre mine, adică respectul de sine, și de la mine spre alții, adică respectul pentru ceilalți. Două jumătăți ale aceluiași întreg. Nu poate exista una fără cealaltă. Dacă am grijă ca imaginea mea să nu fie terfelită, dar în același mă p.. pe cine am chef din jurul meu fără să țin cont de nimic, nu înseamnă că mă respect pe mine.

Top