Arhiva pentru eticheta: consulat

consulat francez2

Consulatul onorific al Frantei a fost redeschis oficial / FOTO

Consulatul onorific al Frantei a fost redeschis oficial / FOTO

Timișoara are din nou consulat onorific francez. Acesta s-a redeschis oficial marți, după ce a fost închis mai mult de un an. La eveniment au participat oficiali din Franța și din Timișoara. Nu a lipsit ambasadorul Hexagonului în România, Excelența Sa François Saint-Paul.

Se deschide consulatul onorific al Bulgariei

Primarul din Dudeştii Vechi va deveni primul consul onorific al Bulgariei la Timişoara. Inaugurarea noii misiuni diplomatice e programată vineri, la sediul central al Uniunii Bulgare din Banat – România (UBBR) din Piaţa Unirii nr. 14. Circumscripţia consulară include judeţele Timiş, Arad, Hunedoara şi Caraş-Severin.

Solidari cu nationalistii sarbi intemnitati

Consulatul Serbiei din Timişoara va fi pichetat de membrii Noii Drepte, miercuri, de la ora 17. Acest pichet va fi organizat cu scopul de a atrage atenţia vizavi de nedreptăţile care se fac unor oameni în ţara vecină. Acţiuni similare vor avea loc în faţa reprezentanţelor diplomatice sârbeşti din mai multe state europene.

Neverlandul lui Victoraş

Nu ştiu ce spun sondajele interne ale PSD, dar cred că e tare gravă situaţia pentru Victor Ponta. Altfel ar mai fi ieşit „Micul Titulescu” la vânătoare de segmente sociale, cam toate, să devină simpatic şi la tineretul rebel, care, normal, merge pe mâna lui Crin?

Top