Stirile din ziua: 31 decembrie 2010

LA MULTI ANI !

Ceea ce ne face pe noi, oamenii, atât de frumoși, este Speranța! La fiecare sfârșit de an privim cu sperață, cu veselie și cu inima deschisă către ce va fi să fie. Vă dorim din toată inima să găsiți înțelepciunea și tăria de a trece peste orice problemă și să aveți parte de sănătate și de fericire, ca să vă puteți bucura de fiecare zi din 2011. La Mulți Ani! Cu mult drag.

O noua prelevare de organe in vederea transplantului la Spitalul Judetean

Specialiştii timişoreni au cules în 2010 roadele campaniilor susţinute pro-transplant, astfel că anul acesta numărul familiilor care au fost de acord cu prelevarea de organe de la rudele aflate în moarte cerebrală a ajuns la 15.Vineri dimineaţă, în jurul orei 2:00, a început la Spitalul Judeţean din Timişoara ultima prelevare din acest an

Patru rugbisti timisoreni in topurile FRR

Federatia Română de Rugby i-a premiat cei mai buni jucători din 2010, dar şi pe antrenorul şi pe arbitrul anului ce tocmai se încheie. Printre cei nominalizaţi s-au numărat şi patru jucători de la RCM Universitatea Timişoara. FRR a realizat un sondaj în care fanii şi-au putut vota favoriţii din 2010, iar punctajul final a fost realizat şi în funcţie de clasamentul întocmit de membrii Asociatiei Internationalilor de Rugby.

Nikolic, cel mai tanar marcator din Liga I

Poli Timişoara şi jucătorii săi se regăsesc în majoritatea topurilor de sfârşit de an. De mai mult timp, atacanţii de la Poli ne-au obişnuit cu golul, sarea şi piperul când vorbim de fotbal. Nici anul acesta nu au făcut excepţie, atacanţii timişoreni situâdu-se pe locul doi în clasament, după „câinii” din „haita” celor de la Dinamo Bucureşti.

Ce vin prefera romanii

70% din producţie se vinde în România. Anul 2010 a însemnat un număr de cinci milioane de sticle îmbuteliate. Restul ajunge la export, unde cele mai mari pieţe sunt Marea Britanie şi SUA, dar vinul de Recaş ajunge şi în Japonia, Australia, şi în alte 16 ţări.

Top