Stirile din ziua: 5 decembrie 2010

„Anul 2010 este cel mai oribil an pe care l-am trăit”

Cel puţin unul dintre domeniile de activitate economică despre care suntem tentaţi să credem că înregistrează profit este cel al comerţului cu medicamente. Starea de sănătate tot mai proastă a românilor şi, deci, nevoia de pastile par să vin în sprijinul acestei afirmaţii. Cei implicaţi în acest domeniu nu sunt însă de aceeaşi părere.

Director adjunct al RATT face reclamă la epilatoare

Mare eveniment mare, într-una din serile trecute la Mall. Se inaugura un salon de epilare cu nu ştiu ce mare metodă revoluţionară. Invitate de onoare la această inaugurare aproape epocală au fost două obişnuite ale tabloidelor, dar şi Ionuţ Nasleu, mare director adjunct pe la RATT şi vicepreşedinte al PNL Timiş.

Teatru grotesc cu Marian Iancu

Cosmin Contra are 11 jocuri fără înfrângere în Liga I pe banca Politehnicii Timişoara. Cu 23 de puncte din 33 posibile, „Guriţă” a fost executat în direct cu sânge rece de Marian Iancu. Motivul este acelaşi pentru care a fost demis în urmă cu doi ani şi Duşan Uhrin junior: achitarea drepturilor salariale faţă de jucători.

AC Recaş dă golgheterul seriei

Szabolcs Szekely este cel mai bun marcator din seria a cincea a Ligii a III-a. Fotbalistul de la AC Recaş şi-a confirmat investiţia şi a devenit liderul ofensivei formaţiei din „orăşelul vinului”.

Top