Stirile din ziua: 17 decembrie 2010

Piticot, joc pe bani europeni

Analogie marca Viorel Coifan. Consilierul liberal clasifică proiectele europene după jocurile din copilărie. Proiectele Pinocchio sunt cele în care autorităţile mint şi nu se concretizează nimic, iar în proiectele Piticot se stagnează timp de un an şi urmează întoarcerea la paşii iniţiali, fără a fi accesat vreun ban din fondurile structurale.

Gura păcătosului corupţie demască?

Nu e bine să te prindă sărbătorile vorbind de rău pe alţii şi fără să-ţi faci curăţenie generală în casă. Ceea ce, bineînţeles, le doresc şi edililor Timişoarei. Primarul Gheorghe Ciuhandu (PNŢCD) şi viceprimarul Sorin Grindeanu (PSD) trebuie să aibă o discuţie până de Crăciun, să stabilescă cine, ce, cum povesteşte de rău pe ălalalt, fără discernământ sau cu premeditare.

„Românii caută, în primul rând, salarii mari și, apoi, un job stabil atașat de un salariu mare”

Criza a trecut, cel puțin din punctul de vedere al firmelor care se ocupă cu recrutarea de personal. După șocul de la începutul lui 2008, acum, joburile din străinătate sunt cele care le oferă perspective de viitor. Adelina Tîrziu, manager asociat la agenția de recrutare Casablanca Sevices, vorbește despre felul în care arată, acum, piața muncii.

Eroi contemporani, la Casa Studenților

ShortsUp și Discovery România prezintă, în această seară, un nou grupaj de scurtmetraje premiate la cele mai importante festivaluri. Eroii nu au dispărut. Ei vor fi la ShortsUp, în filme sau în carne și oase. Eroi vor fi și spectatorii, care sunt invitați să nu-și uite acasă super-eroul din ei.

Moș Crăciun vine și cu motocicleta

Asociația Timișoara Bikers desfăşoară, astăzi și mâine, cea de-a patra ediție a campaniei „Mos Crăciun vine cu motocicleta!”. În cadrul acesteia, motocicliștii, purtând costume de Moș Crăciun, vor duce cadouri copiilor mai puțin favorizați de soartă, iar mâine vor porni în tradiționala paradă.

Top