Stirile din ziua: 21 decembrie 2010

„Doi şi un sfert”, pe Fâşia Gaza

Echipaje mixte formate din poliţişti şi comisari ai Gărzii Financiare au luat cu asalt mai multe magazine din zona străzii Brâncoveanu, cunoscută şi sub denumirea „Fâşia Gaza”. În mod curios, la acţiune au participat şi ofiţeri din cadrul Serviciului Judeţean de Informaţii şi Protecţie Internă (SJIPI).

Gala Campionilor, la ediţia a treia

Sportivii timişeni au fost premiaţi încă o dată, la ediţia a treia a Galei Campionilor. La evenimentul organizat de Adrian Cojocaru, realizatorul emisiunii Joia Sportivă, de la Analog Tv, publicul a putut să-şi desemneze favoriţii. La rezultatul final au fost luate în calcul şi voturile jurnaliştilor timişoreni şi cele ale organizatorilor.

Spectacol de sărbătoare pentru Aquatim

Opera din Timişoara a fost rezervată, luni seară, de societatea Aquatim, care le-a pregătit angajaţilor şi colaboratorilor o adevărată surpriză, în preajma sărbătorilor de iarnă: un spectacol cu corul, orchestra şi ansamblul de balet ale ORT, urmat de un recital susţinut de Traian Jurchelea şi „Virtuozii Banatului” şi de colinde şi dansuri cu ansamblul de tineret „Timişul”.

Întreruperi de curent

Compania Enel nu a programat astăzi întreruperi de energie electrică în Timişoara, nici la consumatorii casnici, nici la cei industriali. Vor fi totuşi unele pauze în furnizarea curentului electric, dar numai în judeţ.

Top