Stirile din ziua: 24 decembrie 2010

Crăciun Fericit!

De Crăciun, vă dorim s-aveţi parte de gânduri bune, simţăminte alese, bucurie, căldură în suflet şi armonie, alături de cei dragi.
Sărbători fericite!

Christmas party în Art Club 700

Art Club 700 a fost neîncăpător joi seară. Organizatorii clubului timişorean au pus de o petrecere de pomină, care a durat până în zorii zilei. Tematica a fost reprezentativă pentru această perioadă a anului, Christmas party reuşind să adune sute de tineri puşi pe distracţie.

Robu e tranşant: Ţaga, out din PNL!

Strategia de struţo-cămilă aleasă de deputatul PNL Claudiu Ţaga nu este pe placul preşedintelui PNL Timiş, Nicolae Robu. Acesta a anunţat, joi după-amiaza, că Ţaga va fi dat afară din partid. Liderul PNL a mai afirmat că, oricum, deputatul din Colegiul Jimbolia n-a ţinut legătura cu partidul în ultima perioadă.

Pastorala de Crăciun a Înalt Preasfinţiei Sale Nicolae Corneanu, mitropolitul Banatului

Atotputernicul Dumnezeu a binevoit ca şi în anul acesta – în tihnă, cu sănătate şi voie bună – să retrăim taina cea din veac ascunsă şi de îngeri neştiută a mântuirii noastre : Naşterea Domnului Iisus Hristos. La acest minunat popas duhovnicesc inima noastră saltă de sfântă bucurie, reîmprospătându-şi firea din nesecatul izvor de lumină şi putere care a coborât din cer pe pământ cu prilejul naşterii Mântuitorului Iisus Hristos.

Mesajul Excelenţei Sale Martin Roos, episcop romano-catolic de Timişoara, cu ocazia Sfântului Crăciun 2010

Crăciunul este mai mult decât oricare altă sărbătoare creştină a anului, sărbătoarea familiei. În plus, anul acesta calendarul rânduieşte sărbătoarea Sfintei Familii, pe care o celebrăm în Biserica noastră Catolică în prima duminică de după Crăciun, foarte aproape de ziua de Crăciun, element care nu face altceva decât să ne ajute a conştientiza şi mai mult faptul că Însuşi Fiul lui Dumnezeu din veşnicie s-a coborât şi s-a întrupat în inima unei comunităţii familiale, crescând „în vârstă şi înţelepciune înaintea lui Dumnezeu şi a oamenilor“ (cf. Lc 2,40).

Fermierii, şi săraci, şi cu banii luaţi

Primesc subvenţii abia la anul, dar ministerul le recomandă ca, pentru a trece cu bine de iarnă, să ia credite de la bănci! Este situaţia crescătorilor de oi şi capre, care vor vedea cei 40 de lei/cap de animal, promişi pentru 2010, abia în primăvara anului viitor. Oamenii spun că n-au ce face, vor lua credite, fiindcă nu dispun de alte resurse.

Top