Stirile din ziua: 2 decembrie 2010

Accident mortal la Remetea Mare

Accident groaznic la Remetea Mare. Un tânăr de 21 de ani a murit, iar prietenii lui sunt în stare gravă la spital. Maşina în care se aflau a fost lovită în plin de un camion al cărui şofer a vrut să vireze la stânga, însă fără să se asigure.

Dezbatere publică degeaba

Blocurile vor mai fi reabilitate termic la Sfântu’ Aşteaptă. Noua legislaţie care reglementează acest aspect este imposibil de pus în practică. Reprezentanţii FALT organizează o dezbatere publică pe această temă, conştienţi că totul va rămâne doar în faza de discuţii.

Moarte la internat

Dimineață macabră pentru elevii Școlii de Arte și Meserii „Gh. Atanasiu” din Timișoara. Unul dintre colegii lor a fost găsit fără suflare în camera sa de internat. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauzele decesului.

Distracţie pe tobogan

E iarnă, e tot mai frig, dar, dacă vreţi să vă distraţi şi să vă amintiţi de vremurile mai călduroase, puteţi alege, la acest sfârşit de săptămână, Parcul Acvatic Mediteranean Aquaticum din Debrecen. Aici va avea loc un concurs pe toboganele de apă.

Incendiu în parcare

Noapte de groază pe o stradă din Timişoara! O maşină de lux a ars în întregime, focul riscând să cuprindă şi autovehiculele din apropiere. Flăcările au fost atât de înalte, încât au putut fi văzute de la câteva străzi distanţă.

Fără apă rece

Astăzi, între orele 9 şi 15, va fi oprită furnizarea apeu potabile pe străzile Balta Verde şi Iancu Brezeanu, precum şi pe Bd. Cetăţii, la blocurile 1/1, respectiv 1/3.

Top