Stirile din ziua: 1 februarie 2017

Invita-ti prietenii sa foloseasca Uber si poti castiga un city break la Roma oferit de Uber si Vola.ro

Invita-ti prietenii sa foloseasca Uber si poti castiga un city break la Roma oferit de Uber si Vola.ro

Aplicația Uber, serviciul care îți permite să apeși pe un buton și să comanzi o mașină, a ajuns la Timișoara în luna noiembrie. În doar câteva luni, Uber a devenit un serviciu foarte apreciat de timișoreni.

Victorie în prelungiri pentru Leii din Banat în fața campioanei din Oradea!

Timişoara şi Oradea au oferit meciul sezonului regulat în prima ligă de baschet masculin! Gazdele, cu o bancă extrem de scurtă au încercat din răsputeri să învingă campioana en-titre, în faţa căreia pierdea la o singură posesie meciul tur. Şi au reuşit la capătul unei partide entuziasmante, care a avut nevoie de două reprize de prelungiri.

Se face inventarul la vestigii in Timis: unde se intra cu excavatorul si de ce

Spun, pentru cei care vor și știu să asculte, povești interesante despre aceste locuri, dar unele dintre ele dispar rapid, poate chiar sub asaltul… excavatorului! Este vorba despre movilele funerare răspândite în Timiș. Direcția Județeană de Cultură se apucă de făcut inventarul.

Daca e sa murim, pai sa murim cu Dragnea de gat

Doamna Zamfira din Chitila ne-a întrebat, într-o scrisoare trimisă la redacţie, de ce tot protestăm şi nu lăsăm Guvernul Grindeanu să lucreze la programul cu care Liviu Dragnea a câştigat alegerile. Aproape jumătate din electoratul care s-a obosit să meargă la vot a vrut Dragnea și PSD, a vrut Grindeanu și Iordache.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri, 1 februarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Martir Silviu Motohon Bl. 128 și 129, Holdelor Bl. B97, Hebe, Lev Tolstoi, Snagov, Bd. Constantin Brâncoveanu, orele 9 – 17; Seceani nr. 128, Orțișoara – gara CFR), Tormac – doar partea peste șosea dinspre Cadar, orele 9 – 17; Ciacova

Top