Stirile din ziua: 23 februarie 2017

De ce nu e voie cu bicicletele in centrul Timisoarei? Pentru confortul politistilor locali

De ce nu e voie cu bicicletele in centrul Timisoarei? Pentru confortul politistilor locali

Consilierul local PSD Ion-Ardeal Ieremia a cerut, din nou, ridicarea restricția de a merge cu bicicleta în centrul Timișoarei. El spune că aceasta are un singur scop, și acela nu este grija față de pietoni. Primarul Nicolae Robu nu pare însă să cedeze.

Premierul Sorin Grindeanu vine la Timisoara!

Instalat în decembrie 2016 în fruntea Guvernului României, Sorin Grindeanu vine, vineri, pentru a două oară la Timișoara. Dacă prima dată a dat declarații de la CJ Timiș, instituție pe care a condus-o timp de aproape jumătate de an, de această dată, Grindeanu va participa la ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Timiș.

RATT are TelVerde pentru persoanele cu dizabilitati. La noua luni de la amenda pentru discriminare

La nouă luni de când primarul Nicolae Robu a fost amendat cu 10.000 de lei de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), pentru că persoanele cu dizabilități locomotorii nu au asigurate condiții în mijloacele de transport în comun, RATT ia primele măsuri. Exact nouă luni este și termenul acordat de CNCD, pentru remedierea situației.

Openville Timisoara va fi principalul centru de business din vestul Romaniei

Cel mai mare dezvoltator de proiecte mixte din România, grupul Iulius reprezintă un investitor activ şi pe piaţa office. După inaugurarea primului imobil din ansamblul Openville Timişoara, compania a ajuns să dețină peste 106.000 mp de spaţii office, în nouă clădiri clasa A, realizate sub brandul United Business Center (UBC).

Soarta aerodromului Cioca ar putea fi decisa la jumatatea lunii martie

CJ Timiș nu pare să vrea să renunțe la Aviația Utilitară, societate care nu mai are bani și nici director. Pe 15 martie va avea loc AGA, când, teoretic, ar putea fi luată o decizie asupra viitorului aerodromului de la Cioca. Încă nu este clar ce șanse de salvare de la dispariție are societatea, dar Călin Dobra vorbește despre reorientarea spre turism și agrement.

Iancu vs Balaj: un meci presarat cu numeroase jigniri din partea fostului finantator

Considerat unul dintre cei mai buni arbitri ai ultimului deceniu, Cristian Balaj a avut în persoana lui Marian Iancu, fostul finanţator al lui Poli Timişoara, cel mai mare contestatar. Recent retras din arbitraj, Balaj l-a desfiinţat pe Iancu, declarând că nu-l va ierta niciodată pentru declaraţiile făcute la adresa sa.

parcare bega

DNA a deschis dosar penal in afacerea parcarii Bega a fratilor Cristescu. Se ajunge la Victor Ponta?

În această săptămână au început audierile într-un dosar privind modul în care, în 2014, Ministerul Economiei le-a dat fraților Cristescu parcarea din spatele magazinului Bega. Terenul este evaluat la aproximativ 3 milioane de euro, iar iţele afacerii ar putea ajunge la fostul premier Victor Ponta.

Firmele belgiene, asteptate sa descopere Timisul

Timişul ar putea beneficia de noi investiţii străine, dintr-o ţară prea puţin prezentă în acest moment în judeţ. Este vorba despre antreprenorii belgieni. La Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş a venit în vizită Anne Defourny, noul ataşat economic şi comercial al Ambasadei Belgiei la Bucureşti.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat joi, 23 februarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Martir Silviu Motohon nr. 52, bl. 142 și 54, bl. 141, Arh. I. Mincu Bl. B94, sc.A, Gorniștilor nr. 5, orele 9 – 17; Fârdea (p), Tormac (p), Jimbolia – Spital TBC, str. Spre Nord, I. Slavici, Ștefan cel Mare

Top