Stirile din ziua: 27 ianuarie 2019

Ludovic Orban

În mega-sondajul PNL, PSD mai are doar trei procente în fața liberalilor

În mega-sondajul PNL, PSD mai are doar trei procente în fața liberalilor

Ludovic Orban a făcut publice duminică după-amiaza datele unui mare sondaj de opinie comandat de PNL în perspectiva alegerilor europarlamentare. Potrivit acestuia, PSD ar mai avea un avans de doar trei procente în fața PNL.

Djokovic l-a demolat pe Nadal în finala de la Melbourne. Copil urcă pe cea mai bună poziţie din carieră

Novak Djokovic a câştigat pentru a şaptea oară în carieră titlul la Australian Open, dominându-l total pe Rafael Nadal, într-o finală de doar două ore. Rafa a jucat perfect până în finală, nu a pierdut vreun set, dar nu s-a regăsit în faţa unui jucător care atunci când este în vârf de formă nu poate fi învins. A fost un sec 6-3, 6-2, 6-3, într-un joc în care Nole a jucat cu o precizie chirurgicală, dominând clar partida la toate capitolele.

Suntem aproape de epidemia de gripă. Recomandările Ministerului Sănătății pentru a vă proteja de virus

Epidemia de gripă este după colț. Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a declarat că se aşteaptă comunicarea Institutului Naţional de Sănătate Publică, iar în cazul în care acesta va indica pentru a treia săptămână consecutiv că numărul de cazuri diagnosticate este mai mare decât numărul de cazuri estimate va fi declarată epidemie de gripă în România.

Peste 400 de tone de material antiderapant, folosite noaptea trecută pe drumurile din vestul țării

În ciuda condițiilor meteorologice din ultimele zile, pe autostrăzile și drumurile naționale din vestul țării, care se află în administrația DRDP Timișoara, se circulă în condiții bune. La această oră sunt semnalate precipitații sub formă de ninsori slabe doar în partea de vest a județelor Timiș și Arad. Drumarii au intervenit și pe parcursul nopții

Cod Galben de vânt puternic în vestul țării

Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou Cod Galben de vreme severă imediată, care vizează județul Caraș-Severin. Sunt așteptate intensificări ale vântului, care la rafală vor depăși viteze de 95 – 100 km/h. Zăpada va fi viscolită. Atenționarea a intrat în vigoare în această dimineață, la ora 7.10, și se va întinde până la

Top