Pe loturile 3 şi 4 din autostrada Lugoj – Deva se lucrează şi în aceste zile. Deschiderea mai aşteaptă/VIDEO

Cele două loturi de autostradă de pe Lugoj – Deva, care ar putea, teoretic, să fie deschise într-o săptămână, mai au la lucru destui muncitori şi utilaje. Imaginile transmise de Compania de Drumuri arată o activitate intensă pe şantiere, semn că firmele antreprenor se grăbesc să închidă investiţia şi să o predea beneficiarului pentru a fi dată în circulaţie.

La jumătatea lui august am putea circula pe ultimele loturi din autostrada Lugoj - Deva

La jumătatea lui august am putea circula pe ultimele loturi din autostrada Lugoj – Deva

Pe lotul 3 noul nod de la Holdea e bine conturat. În timp ce pe pasajul care supratraversează autostrada circulaţia continuă pe drumul naţional, sub, utilajele spaniolilor de la Comsa continuă lucrul, asfaltează ultimii metri ai lotului 3. Din păcate, spre lotul 2 acesta se termină în câmp. De aici şi până la Margina lipsesc aproape zece kilometri de drum, inclusiv două tuneluri spectaculoase, care nu au fost ridicate, dar nici nu au perspective prea rapide pentru a deveni realitate. Nodul Holdea, introdus în proiect la presiunea opiniei publice, special pentru a nu avea o nouă autostradă „muzeu”, pare să fie finalizat şi, în curând va putea prelua traficul rutier de pe drumul naţional.

Constructorul român UMB se luptă în continuare cu Dealul Liliecilor, pe lotul 4. Şi aici lucrările sunt extrem de înaintate, asfaltul e deja turnat, dar muncitorii mai lucrează încă la stabilizarea masivului şi montarea plaselor de sârmă care să menţină solul, dar şi la scurgerile pluviale realizate pe marginea autostrăzii. De asemenea, se montează parapete, iar marcajele rutiere lipsesc.

Toată presa a vuit, fericită, că pe 12 august vom avea deschise cele două loturi. În fapt, în această zi a fost solicitată recepţia lucrărilor de către constructori, spun zvonurile. Rămâne de văzut dacă toate operaţiunile constructorilor vor fi finalizate până în acea zi.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

Aeroportul International Timisoara - 700px

Administratie vezi arhiva Administratie

Gauss topografie timisoara

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT

Sport vezi arhiva Sport

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Timişorenii vor putea vizita târgul de Crăciun din centrul Timişoarei începând cu data de 1 Decembrie. Ziua naţională a României va corespunde cu inaugurarea evenimentului special dedicat sărbătorilor de iarnă.  Târgul de Crăciun din Timişoara se va deschide oficial în data de 1 decembrie, marcând Ziua Naţională a României, a anunţat Primăria Timişoara. Şi în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Târgul de Crăciun din centrul Timişoarei se va deschide pe data de 1 Decembrie
Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș reia seria evenimentelor de promovare a turismului de iarnă în județ. Puteți merge la Târgul de Crăciun la Casa Ferch din Deta sau puteți urmări dansul străvechi al călușarilor și plimbări cu sania la Margina. Dar, pentru că prima dată omul se gîndește la… mâncare, ei bine,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ce poate face un turist, iarna, în Timiș. Locuri de vizitat
Top