O schimbare pe şest la CJ Timiş şi legătura ei cu ruşinea de pe „Dan Păltinişanu”/UPDATE. Stadionul, închis definitiv

Poli Timişoara a pierdut primul meci din acest sezon şi nu pe teren, ci la „masa verde”, după ce nocturna de pe „Dan Păltinişanu” a cedat. Administrator al stadionului este Direcţia de Prestări Servicii, instituţie aflată în subordinea CJ Timiş. Director al instituţiei a fost numit pe şest, cu puţin timp în urmă, liberalul Ciprian Trocan, fost consilier al Nicolae Robu şi ex-director în Primăria Timişoara.

Joi seara, Timişoara fotbalistică, şi numai, a cunoscut un nou episod ruşinos. La primul meci disputat de Poli Timişoara pe teren propriu, nocturna Stadionului „Dan Păltinişanu” a cedat de două ori, ultima dată definitiv, astfel că Petrolul Ploieşti a câştigat meciul cu Poli Timişoara la „masa verde” cu 3-0. Concluzia crainicului de pe stadion a fost laconică: „Muţumim Consiliului Judeţean!”

Aşa cum se ştie, stadionul se află în subordinea Consiliului Judeţean Timiş. Mai exact, este administrat de una din instituţiile subordonate CJ Timiş, şi anume Direcţia de Prestări Servicii Timiş. La vârful acestei instituţii s-a produs o schimbare, în urmă cu aproape două săptămâni, care a fost ţinută sub obroc. Respectiv director a fost numit libealul Ciprian Trocan în locul lui Corneliu „Bebe” Doroş. Acesta din urmă conducea direcţia de la începutul anilor 2000. Potrivit unor surse din CJ Timiş, Doroş negociase cu preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, să mai fie păstrat în funcţie câteva luni, până ar fi ieşit la pensie. Lucru care nu s-a întâmplat. Potrivit aceloraşi surse, Nica nu i-a spus în faţă lui Doroş de schimbare, rol pe care şi l-a asumat şeful lui de cabinet, Iosif Nicoară, supranumit „Borsetă”. De altfel, faptul că Trocan este noul director nu apare pe site-ul Direcţiei, dar apare pe site-ul CJ Timiş la secţiunea instituţii subordonate.

Noul director, Ciprian Trocan, a fost consilier al fostului primar Nicolae Robu, apoi promovat în funcţia de director al Serviciului Public Asiatenţă Medicală Şcolară din primărie. În 2020 ajunge consilier judeţean, iar în august 2021 renunţă la aceasaă demnitate, fără să se spună public de ce. Motivul era că a fost numit director adjunct al Direcţia de Prestări Servicii Timiş, instituţie pe care acum o conduce.

Mai trebuie spus că din cadrul acestei instituţii, de stadion se ocupă direct şeful de birou Romeo Malac, cel care conduce şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Timiş.

Alin Nica a anunțat: se închide definitiv ”Dan Păltinișanu”

După ce nocturna a cedat pe stadionul ”Dan Păltinișanu” se pare că proprietarul arenei, Consiliul Județean Timiș, a decis închiderea definitivă a acesteia. Alin Nica, președintele instituției, a anunțat vestea, la Radio Timișoara, motivând hotărârea prin faptul că aceasta are probleme mari de securitate.

“Noi, din dorința de a folosi acea infrastructură cât de cât și la presiunile echipelor de fotbal am folosit stadionul în continuare deși nu sunt condiții propice pentru desfășurarea competițiilor sportive acolo și noi am luat decizia în consecință după evenimentele de ieri, dar și după sesizările ce ni le-au făcut cei de la Direcția de Prestări Servicii că sunt probleme de siguranță pe acel stadion să întrerupem și să nu mai permitem nicio competiție până la realizarea noului stadion. Anul acesta avem prevăzuți banii și pentru demolarea lui, numai că așteptăm să finalizeze cei de la Compania Națională de Investiții studiul de fezabilitate, iar mai apoi să avem aprobarea indicatorilor tehnico-economici și a finanțării în Guvern pentru a purcede la lucrările de demolare ale stadionului care sunt planificate a fi realizate anul acesta“, a declarat Alin Nica, la Radio Timișoara.

Cel mai probabil, meciurile echipei de Liga 2 vor avea loc pe Știința, dar Nica propune și variante … interesante, gen stadioanele din Lugoj sau Sânnicolau Mare!

”Noi discutaserăm cu ei acum un an și ceva. Discutaserăm despre mai multe alternative. Există și posibilitatea să își desfășoare temporar activitatea la Lugoj, la Sânnicolau Mare, deci în alte locuri în județ. În cazul în care cei de la Universitatea Politehnica nu le vor mai permite să joace pe Știința, dar acolo cred că își vor desfășura în continuare activitatea. Noi discutam despre aceste variante în eventualitatea promovării în Liga 1, dar pentru Liga 2 condițiile de pe Știința sunt în regulă.”, a mai spus Nica la Radio Timișoara.

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

11 comentarii pentru acest articol

451F a spus: (februarie 25th, 2022 at 12:13 )

Prăduiți și puneți-vă arnăuții vătafi! Că doar asta-i doctrina liberală, nu?

Ionel a spus: (februarie 25th, 2022 at 15:04 )

La cati bani a furat acest comunist, Doros, si Edith Boceanu, omul lui de la contabilitate, numai din bonurile de motorina, substante de deratizare si dezinsectie si mai ales din lucrari fictive de-a lungul anilor la stadion si nu numai, ma mir ca nu a fost izgonit de mult timp de acolo. Instalatia de nocturna e doar un semnal al hotiei din cadrul DPS din 2000 incoace. Puscaria ii va manca curand. Sunt sigur de asta.

Bila a spus: (februarie 26th, 2022 at 02:47 )

Închidem gradina zoologica.Inchidem stadionul.Maine o sa fim închiș si noi în casa sa nu mai vedem starea drumurilor ,mizeria si jegul din oraș și județ.Asta înseamnă incompetenta si falimentul autorităților din oraș și județ ,inchidem torul.

Mircea a spus: (februarie 26th, 2022 at 09:30 )

Ce gluma buna cu acest Doros. Un nesimtit si un spagar de ultima speta. Asta, cu Boceanu si Dugaci au praduit cu sute de mii de euro bugetul judetului. De copilul asta am auzit numai lucruri bune, de cand era la primarie. Sper sa faca treaba si sa le scoata la suprafata mizeriile hotilor astora.

adeluta a spus: (februarie 26th, 2022 at 09:35 )

La ce hotii a facut comunistul ala de doros (asta ca sa nu amintim ca toate tranzactiile imobiliare ale mafiei arabe gen iskandarani s-au facut prin cabinetul notarial a lui nevasta-sa) trebuia demult dat afara cu picioare in fund. Este interesant cum decand a venit Trocan care s-a pus pe decapat mafia comunistului (furaciuni la greu din motorina, solutii pentru deratizare, achizitii de autoturisme fara noima-18 masini (?!) de zici ca e firma de taxiuri) brusc a cazut nocturna unde mentenanta era asigurata de prietenul infractorului de la Conselectrificare. Ca sa nu mai vorbim ca el intretinea stadionul cu zeci de mii de euro si actuala conducere cu doar 2000. Acest derbedeu de doros are muuulte de poveatit mai ales procurorilor si foarte curand o va face. Inclusiv chermezele pe care le-a organizat ca o sluga hiata ce e lui ostaficiuc din banii CJ.

Tango a spus: (februarie 26th, 2022 at 10:42 )

E doar varful meritocratiei din cj. Serviciul de resurse umane a redevenit directie datorita bunei colaborari cu conducerea, aducandu-i pe Trocan, Loredana, Avram. Sigur vor veni si alti tineri de nadejde.

Angajat DPS a spus: (februarie 26th, 2022 at 11:56 )

Am fost umiliti de aceasta gloata de hoti ani la rand. Injurati, huliti, cenzurati si tratati ca niste slugi, cu exceptia celor care le faceau smecheriile. Aceia nu veneau decat ocazional la lucru, doar pentru a-si duce la indeplinire sarcinile date de Doros si Boceanu si aveau o gramada de avantaje.
Cei care ne dorim sa muncim si suntem oameni de buna-credinta si vrem sa ducem acasa o paine, venim in sfarsit fara sila la serviciu.
Nu le doresc raul, dar sa nu ii mai vad niciodata!

Radu a spus: (februarie 27th, 2022 at 08:19 )

Pe Ciprian Trocan il cunosc din perioada Primariei si mai ales din perioada campaniei de vaccinare. Era coordonatorul campaniei. Stiu cum se implica, cum a pus pe picioare centrele de vaccinare convingand firmele private sa faca asta pe banii lor, ca Primaria nu voia sa aloce nimic. Il stiu cum s-a zbatut si a reusit, plecand de acolo dupa ce le-a dovedit si a pus totul a fost pus pe picioare. Foarte tare copilul!
Daca va opri sifonarea banului public si spagile, asa cum a facut-o la Medicina Scolara, la Primarie, unde Rodica Aurelian incasa sume nesimtite pe angajari, sunt sigur ca acest copil va ajunge mare. Si la cum il stiu, va reusi. Succes!

Spectator a spus: (februarie 27th, 2022 at 12:38 )

Schimbarea șefilor, bucuria proștilor….

Radulescu a spus: (februarie 27th, 2022 at 12:41 )

Cat timp a fost Doros nu ne-am făcut de rușine…. nici la meciuri, nici la festivaluri, nici la concerte…..
Acum cel mai bine e sa se închidă dvs sa plecați toti a asa și sa se externalizeze tot, asa e sigur ca numai fura nimeni nimic…..și în plus aveți și voi șefi curați…

Claudiu a spus: (februarie 27th, 2022 at 12:43 )

Și lumina de la capătul tunelului ati stins-o!!!!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova

În această seară a început în Bănie, seria contând pentru locurile 11-14 în prima ligă de baschet masculin dintre SCMU Craiova şi SCM Timişoara. La capătul unei partide foarte echilibrate, oltenii au învins bănăţenii, 87-80. Echipa viola nu a făcut un meci rău, dimpotrivă, a jucat bine, a şi câştigat două sferturi, a condus în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto

Restaurantul Papas din Lugoj a fost închis temporar în urma unei “vizite” inopinate a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor. De asemenea, patronii localului au fost amendaţi cu 7.000 de lei.  Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș a desfășurat o acțiune de control la restaurantul Papas aparținând operatorului economic SC Aetsoc Acul Business SRL, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând astfel trecerea la noua identitate de brand. Noua marcă reflectă responsabilitatea în fața comunității, angajamentul de a crea valoare pentru toți, de a fi o organizație axată pe sustenabilitate și economia circulară. ” Energia electrică ne însoțește constant în rutina...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

În această seară a început în Bănie, seria contând pentru locurile 11-14 în prima ligă de baschet masculin dintre SCMU Craiova şi SCM Timişoara. La capătul unei partide foarte echilibrate, oltenii au învins bănăţenii, 87-80. Echipa viola nu a făcut un meci rău, dimpotrivă, a jucat bine, a şi câştigat două sferturi, a condus în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova
În frunte cu cei doi consilieri locali, Maxim Maximilian şi Zoran Neamț, membrii Partidului Verde din Ghiroda s-au înscris în PNL. Primarul liberal al comunei Ghiroda, Ionuţ Stănuşoiu, afirmă că a colaborat foarte bine în Consiliul Local cu cei doi proaspeţi membri PNL. Ionuţ Stănuşoiu susţine că nu doar PNL va deveni mai puternic în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Membrii Partidului Verde din Ghiroda s-au înscris în PNL
Atmosfera a fost încărcată de surprize și subtilități politice la recenta lansare a candidaturii PSD-PNL a lui Nicolae Robu pentru Primăria Timișoara, un eveniment ce a avut loc la Iulius Congress Hall. Deși era de așteptat să fie un moment de unitate pentru alianța PSD-PNL, un gest al lui Nicolae Robu a stârnit nemulțumiri printre...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Surpriză și nemulțumire în rândul tinerilor liberali: Nicolae Robu alege TSD în detrimentul TNL la lansarea candidaturii sale
Primăria Timișoara a anunțat că investiția pentru realizarea noii clădiri a Liceului Waldorf e în grafic. Peste trei sferturi din lucrări au fost realizate și investiția este planificată pentru finalizare completă în această vară. Constructorul a montat geamurile de mari dimensiuni. Clădirea are două niveluri, parter și etaj, și include spații unde vor studia aproape...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Trei sferturi din lucrările de la extinderea Liceului Waldorf au fost realizate
Mult disputata sală multifuncțională de la Palatul Administrativ e acum modernizată. Suma investită de cei de la Consiliul Județean Timiș a depășit un milion de lei. Sala Multifuncțională din Palatul Administrativ a trecut printr-o importantă modernizare Cu o investiție de peste 1 100.000 lei (TVA inclus), am fost realizate modernizări esențiale pentru a oferi utilizatorilor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sala Multifuncțională, devenită celebră în aceste zile, a fost modernizată
Restaurantul Papas din Lugoj a fost închis temporar în urma unei “vizite” inopinate a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor. De asemenea, patronii localului au fost amendaţi cu 7.000 de lei.  Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș a desfășurat o acțiune de control la restaurantul Papas aparținând operatorului economic SC Aetsoc Acul Business SRL, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto
PSD Timiș a decis lista consilierilor locali propuși pentru Timișoara, respectiv a celor județeni. Sunt zece poziții pentru CJT, respectiv șapte pentru CLT. Propunerile urmează să fie ”amestecate” cu propunerile partenerilor de la PNL. Paritatea la consiliul județean este una favorabilă PSD, iar aici sunt zece candidați propuși de social-democrați, în ordinea pe care vor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ce candidați propune PSD la ”mixarea” cu PNL. Au fost stabilite propunerile pentru CLT și CJT
Disputa dintre Alin Nica, actualul președinte al CJ Timiș, și Alfred Simonis, contracandidatul său la alegerile locale, pe tema ședinței de guvern de joi de la Timișoara pare să nu mai aibă final. Miercuri, Alin Nica a ieșit public și a acuzat PSD că ar fi amenințat participanții la o dezbatere pe teme de regionalizare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis îi cere lui Alin Nica să prezinte lista celor care acuză că au fost amenințați de PSD: ”Să depună plângeri la Parchet”
Concursul prin care Florin Răvăşilă, fostul consilier personal al lui Nicolae Robu, a ajuns şef peste jumătate din patrimoniul Tmişoarei a fost anulat în instanţă. Trimis în judecată de DNA pentru şpagă, Răvăşilă a trecut acest concurs fără ca măcar să-şi scrie lucrarea. Primăria Timișoara a câștigat procesul de anulare a concursului în baza căruia...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Instanţa a anulat concursul prin care Florin Răvăşilă, omul lui Nicolae Robu, a ajuns stăpân peste patrimoniul Timişoarei
Surpriză în organizarea ședinței de guvern de la Timișoara. Întâlnirea ar putea avea loc în sala Video, aflată la sediul Prefecturii Timiș, și nu la sala Multifuncțională, așa cum se dorea inițial. Scandalul sălilor pentru găzduirea ședinței de guvern programate joi la Timișoara s-ar putea termina cu o surpriză. Discuțiile susținute, mai ales în contradictoriu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sala Video de la Prefectură ar putea fi gazda ședinței de guvern de la Timișoara
Top