Halucinanta “dispariţie” a clubului Electrica Timişoara. A fost “dus acasă” de fostul director al STPT, Ioan Goia

Situaţie bizară la unul dintre cele mai vechi cluburi timişorene, Electrica. Cunoscută dintotdeauna ca echipa “tramvaiştilor”, Electrica a ajuns acum, cel mai probabil, în posesia fostului director al STPT, Ioan Goia. Atunci când a plecat din  societate, Goia a dus acasă şi documentele referitoare la clubul care a aparţinut, încă de la înfiinţare, anul 1929, societăţii de transport în comun.  Nici preşedintele Electrica, o marionetă a lui Goia, nu ştie nimic. Clubul trebuie să primească acum o sumă frumoasă de bani pentru David Miculescu.

Cu toate că nu a jucat niciodată în primul eşalon, Electrica are o istorie destul de bogată. Înfiinţat în 1929, echipa a jucat, până în 1932, în turneul regional de vest, unul dintre cele cinci înainte ca învingătorii să joace la un turneu eliminatoriu pentru promovarea în Divizia A. Potrivit Wikipedia, principalele rivale din acea perioadă ale Electricii au fost Chinezul, iar apoi Ripensia Timişoara, echipe care au dominat fotbalul românesc în perioada interbelică.

Cea mai bună perioadă a fost însă la finalul anilor 80, atunci când de destinele echipei, care se  numea Progresul, s-a ocupat celebrul Bebe Bucur. Au fost ani în care “tramvaiştii” au cochetat cu promovarea în prima ligă fotbalistică, mulţi cunoscători ai fenomenului afirmând că acest lucru s-ar fi întâmplat în 1990 sau 1991, dacă nu ar fi venit revoluţia.

Printre numele cunoscute care au jucat atunci la Progresul s-au numărat: Rosenblum, Munteanu II, Giuchici, Vlătănescu, Ilici, Şunda, Bozeşan I sau Steop, unii veniţi de la Poli, alţii ajungând ulterior la echipa fanion a oraşului. Antrenor era Ghiţă Chimiuc, altă figură cunoscută a fotbalului timişorean. În anii următori aici a jucat Vali Miculescu, iar apoi tot la Electrica şi-a început cariera fiul acestuia, David Miculescu, unul dintre cei mai promiţători atacanţi români ai momentului, De altfel, în urma transferului lui Miculescu jr. de la UTA la Steaua, clubul timişorean ar trebui să primească o sumă frumoasă de bani, evaluată între 60.000 şi 80.000 de euro. Un antrenor de legendă, dar la nivel de juniori, a fost Doru Maşcovescu. La ora actuală echipa evoluează în Liga a 5-a, dar continuă să aibă un centru de copii şi junior foarte productiv.

Contractul dus acasă

Dacă în întreaga istorie, clubul a aparţinut de societatea de transport în comun, oricum s-a chemat a aceasta (IJTL, RATT, STPT), inclusiv în perioada Progresului, de câţiva ani ajuns o entitate separată. De altfel, pe site-ul AJF clubul apare ca fiind înfiinţat în 1869, an în care evident că nu ajunsese mingea de fotbal în Timişoara. Dar în acelaşi an se punea în funcţiune prima linie de tramvai din Timişoara, legând astfel încă o dată clubul de societatea de transport în comun. Colaborarea între societate şi club a continuat însă sub forma unor contracte. De altfel, clubul foloseşte baza STPT fără a plăti chirie. Problema este chiar contractul pe baza căruia funcţiona coloborarea, care pur şi simplu a dispărut. Şi asta de ceva ani. Fiindcă nu există acel contract, nu se ştie nici măcar care e statutul juridic al clubului.

Numit nu de foarte mult timp director interimar al STPT, Patriciu Ruşeţ încearcă să rezolve misterul.

“A existat un contract între club şi RATT, iar apoi când RATT s-a transformat în STPT s-a făcut un alt contract. Acel contract a fost dus însă de cineva acasă şi nu mai există la noi. Am încercat să rezolvăm problema cu clubul, dar cei de acolo ne-au tratat cu un minim respect ca să nu folosesc alt termen”, ne-a declarat Ruşeţ.

Cu toate că el nu a dat nume, toată lumea ştie că cel care a plecat cu actele este Ioan Goia, fost director al STPT.

Echipa din Liga 5 s-a înscris în campionat pe 29 iulie a.c, cu titulatura Asociaţia Club Sportiv Electrica 1929.

“Ştiu că sunt problem acolo şi e un mare scandal. Dar actele cu care s-au înscris ca asociaţie sportivă în campionat sunt corecte, astfel că nu pot să intervin între ei”, ne-a declarat Romeo Malac,, preşedintele AJF Timiş.

Actualul preşedinte al clubulului, Marcel Nicola, recunoaşte aproape explicit că este o marionetă a lui Goia.

 “E treaba lor, nu a noastră”, ne-a răspuns preşedintele Nicola la întrebarea privind dispariţia contracului de la STPT. Întrebat de situaţia juridică a clubului, el ne-a trimis în altă parte: “Vorbiţi cu domnul Goia, este preşedinte onorific al clubului, a fost directorul societăţii, el are toate datele”. Aşadar, preşedintele clubului nu ştie nimic despre statutul juridic al clubului pe care îl conduce sau… are intedicţie să vorbească. De la acelaşi Goia. De altfel, atunci când Goia era director al RATT/STPT, Nicola a vut mai multe poziţii de conducere, printre care chiar şi director adjunct. Când Goia a fost numit director al STMT, Nicola l-a urmat fiind şi acum angajat al acestei structuri

Cine este “Stăpânul” Goia

Ioan Goia a fost demis de Nicolae Robu din funcţia de director al STPT în mai 2018, pentru rezultate execrabile. Indolent, incapabil şi foarte slab manger, au fost calificativele date chiar de Robu lui Goia. Când pleacă din societate, potrivit unor surse duce acasă nu doar dosarul privind clubul Electrica, dar şi alte documente din STPT. Foarte interesant, în iunie 2018 acelaşi Goia participă la un concurs pentru o poziţie de membru al Consiliului de Administraţie al STPT (nouă în total). Şi nu obţine nici măcar 40 de puncte, baremul minim pentru a prinde locul.

În anul următor, ce să vezi? Goia este uns director al Societăţii Metropolitane de Transport Timișoara (SMTT), suprastructură care coordonează STPT! De noaptea minţii, dar şi o altă mostră a meritocraţiei promovate de fostul primar Nicolae Robu! Este arhicunoscuită de altfel, prietenia dintre Goia şi Chiş Culiţă, mâna dreapta a fostului prtimar. La STMT îşi duce doar apropiaţi, deveniţi obedienţi, fie pe filieră bisericească (Goia se dă habotnic, absolvind şi Teologai), fie din judeţul său natal, Alba. Printre aceştia, aşa cum am amintit, şi Marcel Nicola. Iar fără nicio glumă, toţi aceşti “supuşi”, când vorbesc de Goia, îl numesc “Stăpânul”. La începutul lunii martie a.c. Goia a demisionat de la STMT, înainte să fie dat afară. Nu s-a potolit şi acum îl sapă pe actualul director, Călin Badiu. Iar când are timp dă consultaţii secretarului general adjuct al Guvernului, Bogdan Ghelbere, cel care deţine şi funcţia de secretar general adjunct al PNL Timiş.

 

 

 

 

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

23 comentarii pentru acest articol

Sorin a spus: (august 17th, 2022 at 08:33 )

Timisoara moare si la propriu si la figurat , si voi il plangeti pe Badiu,,,,praf in ochii
Cine e domle Badiu asta ? de Goia stim….dar Badiu?????

asu a spus: (august 17th, 2022 at 08:36 )

Banuiesc ca la iarna daca nu avem caldura tot Goia e de vina

cristian a spus: (august 17th, 2022 at 09:08 )

Badiu mare șef la SMTT si Ruset la STPT…………de doua zile stam in statii ca prosti sunam la stpt zic ca nu ei sunt de vina ci primaria si smtt. Sun la smtt raspunde o cucoana plictisita care ne spune ca ia nu stie si ca doar tine locul unei colege care este in concediu si ma mai si intreaba la final,,,,na intelegi?… reveniti .
Ba esti nebun cum sa revin cu ce daca acum e problema
Unde ai gasito ma pe asta sa o pui sa vorbeasca cu oamenii ? Macar la stpt a raspuns un barbat si a zis clar ca nu de la ei si ca asta e dispozitia

Fotbalistul a spus: (august 17th, 2022 at 09:23 )

Stau si ma intreb: cu ce drept va legati voi de acest club istoric ? Majoritatea dintre specimenele care ”conduc” acum fostul I.J.T.L. sunt niste papusi gonflabile, care nici macar nu stiu ce inseamna Progresul pentru Timisoara. Va rog sa priviti doar la specimenul care are functia de Director General al STPT. Ma distreaza cuvintele scrise/folosite in aceste articol (sa dezlege misterul, ce mister domnilor si doamnelor ?, umflatul asta de DG al STPT nici nu stie sa umfle un cauciuc la o bicicleta si voi aveti pretentia sa dezlege mistere ?!).
In orice caz se castiga bine din faptul ca scrieti articole platite de Uniunea Smecheriti Romania (USR) ???
Hai o zi buna !
Hai Progresul !!!

Mircea a spus: (august 17th, 2022 at 09:26 )

E Aga azi la SMTT și ați început să lătrați? Oricum, scaunele celor 2 directori se scutură bine, indiferent câte articole de presă vor mai plăti.

cristian a spus: (august 17th, 2022 at 09:32 )

Pana va vaitati ca sunteti sabotati rezolvati problema transportului. Am sunat la stpt ca stam in statie si nu vin mijloacele de transport la timp (din sagului pana in Cartan am facut o ora si 15 minute) imi raspunde un domn sec sunati la smtt ei raspund si primaria nu noi…bunn…sun la smtt raspunde o doamna cam plictisita si cred ca si deranjata ca era ora 9 si ceva si poate am trezito care imi spune ca ia nu stie pentru ca tine locul unei colege ce e in concediu medical si sa revin… iar la final ma intreaba….na intelegi ? Mai Badiule unde ai gasito pe asta nene ca e pierduta rau

multe urări de iubire eternă, USL!!! a spus: (august 17th, 2022 at 09:33 )

Simpatice, în lipsa lor de gramatică și logica lor șchioapă, comentariile trolleților usleți!!! Mai răsfirați, băieți, mai răsfirați, nu cinci la un articol, pe oră!

Simona a spus: (august 17th, 2022 at 09:34 )

Ar trebuii sa ia Goia un premiu de popularitate la cata reclama va faceti cu el.

ioana a spus: (august 17th, 2022 at 09:42 )

Alt director la imprimanta care vrea sa fie cunoscut pe spatele lui Goia.
Decat sa va faceti de rusine mai bine puneti osu la treaba si iesiti in fata cu realizari nu postand in victime.

asu a spus: (august 17th, 2022 at 09:50 )

Geograful, profesorul numa de astea are trei BUCATI LA 10 LEI ?

Miklosi a spus: (august 17th, 2022 at 10:04 )

Începând cu directorul Marcu și pana în prezent nici unul din directorii numiți politic nu a cerut audit la preluarea mandatului cum era firesc ci qu executat ordine venite de sus.Cat despre articole tendențioase scrise comanda suntem sătui.Cert e ca orice contract nu se încheie intr-un exemplar unic,poate fi denuntat unilateral,dacă exista voința.De situația dezastruoasa a Clubului de fotbal sunt vinovați in egala masura primarii Ciuhandu,Robu și Fritz, Directorii Marcu,Goia, Nicola, Bitea și Ruset, Liderul Maxim de sindicat Pasca ,toți au tras foloase mai mult sau mai puține de acolo.

ballantines in the morning a spus: (august 17th, 2022 at 10:14 )

@ ass, u! Da, securistul ești bonus.

MATEI a spus: (august 17th, 2022 at 11:32 )

Geografu mananca si de la stpt si de la smtt.
Harnic domle. Bine ca poate lucra cu patru ore la stpt si 8 la smtt si pe altii ii pune Ruset la zid ca nu are bani. Nu la vazut nimeni pe aici de cand e angajat.
Liptori pline de cultura sunt astea

andrei a spus: (august 17th, 2022 at 12:08 )

Sper ca mai e un loc pentru geograf si la colterm macar cu doua ore sa nu il scapam pe asta ca altu ca el nu mai gaseste USR-ul.

Istoricul a spus: (august 17th, 2022 at 12:27 )

Mai sunt locuri la RETIM pe acest geograf !!!

Emil a spus: (august 17th, 2022 at 14:36 )

Ce să vezi ….incompetentii lui Robu sunt peste tot ! Groparul sportului timișorean

Lica a spus: (august 17th, 2022 at 14:46 )

Lasati ca din octombrie o sa aveti un alt director la SMTT. Posibil sa nu ii placa geografia si nici cei cu posturi primite pe ochi frumosi.

Geta Bioenergeta a spus: (august 17th, 2022 at 18:29 )

Pe drumul intre casa (sot), serviciu si amanti, aveti timp sa comentati si aici. Va admir, dragelor! :))

PROIECTANTUL a spus: (august 17th, 2022 at 18:58 )

Deci si acum Nicola un papagal arunca castane în curtea unui om.pe care el l-a executat …
Sau el a ajutat la executarea lui …
Ruset a uitat ca amandoi au colaborat sau baut împreună…
Deci cine pe cine minte …
Doi chei se trag de par..

Petrica a spus: (august 18th, 2022 at 09:46 )

A iesit geograful din cochilie si a ajuns la stpt la serviciul nr 2
Cu zambetul pe buze si increzator ca poate reuseste sa ii ia locul lu Ruset ,,,,,,,,

Timi a spus: (august 18th, 2022 at 10:22 )

:), aualeu, numa 80.000 euro? pai si ei din ce sa manance, din ce sa traiasca? asta e ciubuc, pe langa muuuulti bani invartiti de-a lungu anilor de specimenele astea: Goia, Nicola, Florin Iacob (hai sa nu uitam si celalalt sef de la Electrica :)))), nu de alta, dar dupa se supala ca e numa Nicola amintit).
Aveau spatiu gratuit de la RATT/STPT si ei il inchiriau pe bani frumosi mai departe, apoi se certau care sa bage banii in buzunar :)))) si asta e doar un exemplu.
Zicea cineva in comentarii ca actele sunt facute in 2 exemplare, foarte corect… dar cred ca ce nu ai inteles e ca atunci cand Goia a plecat de la STPT, a avut grija sa isi ia toooate actele cu el. Poate fi acuzat de multe, Goia, dar nu ca e prost :))). Pacatele se platesc, iar pentru el plata e scumpa, poate ca nu isi da seama, dar e scumpa rau
Dar, colac peste pupaza, ideea in sine a ceea ce ar trebui sa fie clubul asta, nu e rea, trebuie cat mai multe locuri din astea pentru copii/tineri, pacat doar ca nu se face diferenta intre banii mei si banii clubului/institutiei.

Tutu a spus: (august 18th, 2022 at 14:20 )

Ce sa mai zici …
Era o clasă mare : Goia, Nicola, Cotisel, etc ..
Ei au fost martorii ascunderii si a minciunii…
A luptei pentru nimic …
O luptă pentru o pseudo care o tot pierzi …
Vai si amar si asa pierde fotbalul din cauza mafiei locale ..

SMILE a spus: (august 18th, 2022 at 15:39 )

Sa nu uitati si de geograf, al 3-lea lui loc de munca este la Electrica. O sa primeasca si el actiuni de pe banii lui Becali !

1 Trackbacks pentru acest articol

Halucinanta “dispariţie” a clubului Electrica Timişoara. A fost “dus acasă” de fostul director al STPT, Ioan Goia - 📰 newsflash Says:

[…] Citeste continuarea pe debanat.ro […]

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

isho.ro
isho.ro

Cele mai citite articole


gauss-topografie-timisoara_728x90px

Administratie vezi arhiva Administratie

Viceprimarul Cosmin Tabără sesizat despre organizarea unor instalații ilegale în cadrul Bienalei de Arhitectură/Foto

Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei responsabil cu supervizarea activității Poliției Locale, spune că organizatorii Beta – Bienalei de Arhitectură nu au respectat legislația, atunci când au montat o instalație pe spațiul verde din oraș. Ar fi turnat plăci de betoane fără a deține avize, spune acesta. Oficialul spune că în cadrul oricărui eveniment avizat, Comisia de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Viceprimarul Cosmin Tabără sesizat despre organizarea unor instalații ilegale în cadrul Bienalei de Arhitectură/Foto
Shop Express - marea inaugurare
Shop Express - marea inaugurare

Politica vezi arhiva Politica

camera deputatilor

A fost votată legea de finanţare a Programului TM 2023. Scandal în coaliţie, CJ Timiş pierde 7 milioane de lei destinaţi promovării evenimentului

Ca for decizional, Camera Deputaţilor a adoptat astăzi proiectul de lege privind aprobarea OUG 83 care stabileşte unele măsuri financiare pentru susţinerea desfăşurării Programului „Timişoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023″. Singura modificare faţă de forma votată în Senat priveşte banii pentru promovarea evenimentului. Astfel, spre marea suprărare a PNL-iştilor, 7 milioane de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost votată legea de finanţare a Programului TM 2023. Scandal în coaliţie, CJ Timiş pierde 7 milioane de lei destinaţi promovării evenimentului
dermaskin-orizontal

Sport vezi arhiva Sport

Meciul cu Steaua se amână, dar rămâne un octombrie aglomerat pentru handbalişti

Liga Națională de handbal programează o etapă la mijlocul acestei săptămâni, runda cu numărul 7, dar SCM Politehnica Timișoara nu va evolua. Adversara echipei viola, Steaua București, a cerut amânarea partidei depe Bega, din motive întemeiate. Echipa din capitală va evolua marţi seara la Budapesta pentru a încerca intrarea în grupele unei cupe europene. Jocul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Meciul cu Steaua se amână, dar rămâne un octombrie aglomerat pentru handbalişti
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Universitatea de Vest Timișoara va găzdui un nou centru educațional dotat cu soluții inteligente. Studenții vor avea acces la tehnologie de ultimă oră

Una dintre cele mai importante companii din domeniul tehnologiei a inaugurat la Timișoara un nou centru educațional dotat cu tehnologie Samsung de ultimă generație, dedicat dezvoltării competențelor digitale ale profesorilor și studenților. Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) este cea de-a treia instituție de învățământ ai căror cadre didactice și studenți vor beneficia de experiențe...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Universitatea de Vest Timișoara va găzdui un nou centru educațional dotat cu soluții inteligente. Studenții vor avea acces la tehnologie de ultimă oră

Economic vezi arhiva Economic

Iulius Town Timișoara ajunge la 80.000 mp de birouri premium, după inaugurarea United Business Center 0

Iulius Town Timișoara ajunge la 80 de mii de metri pătraţi de birouri premium, în care sunt prezente peste 40 de companii, de pe trei continente, după inaugurarea celei de-a patra clădiri – United Business Center 0. Cea de-a patra clădire de birouri din ansamblul Iulius Town Timișoara este operațională și consolidează polul regional de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Iulius Town Timișoara ajunge la 80.000 mp de birouri premium, după inaugurarea United Business Center 0

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Una dintre cele mai importante companii din domeniul tehnologiei a inaugurat la Timișoara un nou centru educațional dotat cu tehnologie Samsung de ultimă generație, dedicat dezvoltării competențelor digitale ale profesorilor și studenților. Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) este cea de-a treia instituție de învățământ ai căror cadre didactice și studenți vor beneficia de experiențe...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Universitatea de Vest Timișoara va găzdui un nou centru educațional dotat cu soluții inteligente. Studenții vor avea acces la tehnologie de ultimă oră
Incident neprevăzut pe A1, aproape de Timişoara. Un TIR care transporta făină de la Uniunea Europeană pentru oamenii nevoiaşi din judeţul Arad a ars în totalitate, marţi după-amiază, pe autostrada A1, pe sensul de mers Deva-Arad. Traficul în zonă este îngreunat. TIR-ul a fost cuprins de flăcări în apropiere de Timişoara, în zona localităţii Giarmata,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tir încărcat cu făină destinată săracilor, nu a mai ajuns la destinaţie
Unul dintre cei mai puternici investitori din zona de vest a României, companie germană cu activități în domeniul automotive a dezvoltat parteneriate durabile cu unități și instituții de învățământ din întreaga țară pentru a crea împreună posibilități de optimizare a curriculei, precum și pentru a asigura un cadru facil de lucru după finalizarea studiilor tinerilor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Curricula universităților din Timișoara a fost adaptată în funcție de cerințele viitorilor angajatori
Copiii de la Școala Gimnazială Dumbrăvița se vor bucura, joi, de spectacolul Povești africane, care le are în distribuție pe actrița Andrada Grosu și pe actrița de origine ugandeză Shama Leah. Evenimentul este realizat de BIS Teatru, o companie teatrală independentă din Sibiu, derulează proiectul educațional ”Identitate În Diversitate”, la Dumbrăvița, acesta fiind inclus pe...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Dumbrăvița, copiii de la Școala Gimnazială vor învăța despre Identitate în Diversitate
Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei responsabil cu supervizarea activității Poliției Locale, spune că organizatorii Beta – Bienalei de Arhitectură nu au respectat legislația, atunci când au montat o instalație pe spațiul verde din oraș. Ar fi turnat plăci de betoane fără a deține avize, spune acesta. Oficialul spune că în cadrul oricărui eveniment avizat, Comisia de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Viceprimarul Cosmin Tabără sesizat despre organizarea unor instalații ilegale în cadrul Bienalei de Arhitectură/Foto
Timișenii vor putea avea o nouă zonă de agrement, în zona Biledului, aceasta după ce proiectul a fost propus și votat de timișeni în cadrul programului de Bugetare Participativă lansat de Consiliul Județean Timiș din acest an. Proiectul este unul important, este vorba de un spațiu de aproape 30.000 mp. Situată la marginea comunei Biled,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În zona comunei Biled se dorește amenajarea unei noi zone de agrement pe trei hectare
Administraţia Bazinală de Apă Banat (ABA Banat) a început până în data de 25 octombrie, acțiuni de verificare a calității construcției și siguranței în exploatarea barajelor de tip C și D, aflate în întreg spațiul Hidrografic Banat. Acțiunea se derulează în baza Hotărârii nr. 42/03.10.2022 a Guvernului României-Comitetul Național pentru Situații de Urgență. La nivelul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Direcția Apelor Banat începe verificările la barajele din Spațiul Hidrografic Banat
Ca for decizional, Camera Deputaţilor a adoptat astăzi proiectul de lege privind aprobarea OUG 83 care stabileşte unele măsuri financiare pentru susţinerea desfăşurării Programului „Timişoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023″. Singura modificare faţă de forma votată în Senat priveşte banii pentru promovarea evenimentului. Astfel, spre marea suprărare a PNL-iştilor, 7 milioane de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost votată legea de finanţare a Programului TM 2023. Scandal în coaliţie, CJ Timiş pierde 7 milioane de lei destinaţi promovării evenimentului
Primăria Timișoara și Universitatea Politehnica Timișoara vor să intre într-un parteneriat imobiliar. Subiect al înțelegerii, care pare favorabilă municipalității, sunt o clădire și un teren în Parcul Rozelor, respectiv parcarea din fața Facultății de Electrotehnică. Primul imobil e al UPT, dar e folosit de Horticultura, în timp ce parcarea respectivă e a primăriei, fiind folosită...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Politehnica dă teren cu clădire în Parcul Rozelor, la schimb cu parcarea de la Electro. Universitatea și Primăria Timișoara vor să facă schimburi imobiliare
Iulius Town Timișoara ajunge la 80 de mii de metri pătraţi de birouri premium, în care sunt prezente peste 40 de companii, de pe trei continente, după inaugurarea celei de-a patra clădiri – United Business Center 0. Cea de-a patra clădire de birouri din ansamblul Iulius Town Timișoara este operațională și consolidează polul regional de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Iulius Town Timișoara ajunge la 80.000 mp de birouri premium, după inaugurarea United Business Center 0
Top