Raul Olajos intră în cursa pentru funcția de primar al Timișoarei. REPER are listă completă pentru Consiliul Local

raul olajos

raul olajos

REPER pleacă în cursa pentru alegerile locale cu o listă completă de candidați la Primăria Timișoara, dar și în Lugoj și localitățile periurbane puternice din jurul orașului de pe Bega. Raul Olajos, actual consilier județean, fostul șef al PLUS Timiș și fost copreședinte al USR-PLUS, se va lupta cu Nicolae Robu sau Dominic Fritz pentru scaunul de primar al Timișoarei.

Filiala Timiș a Partidului Reînnoim Proiectul European al României (REPER) și-a desemnat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie pe baza votului membrilor și cu respectarea prevederilor statului. Candidații au fost astăzi validați și de către Biroul Național al partidului.

Pentru Primăria Timișoara, candidatul propus este Raul Olajos, actualmente consilier județean, fost președinte al PLUS și co-președinte al USR-PLUS Timiș.

Acesta are o experiență de peste 20 de ani în management și de peste 10 ani de expertiză financiar-contabilă, inclusiv pentru dosare instrumentate de DNA sau DIICOT.

Lansarea candidaturii va avea loc pe 21 aprilie, ocazie cu care vor fi prezenți și copreședinții de la nivel național – europarlamentarii REPER Dragoș Pîslaru și Ramona Strugariu.

În săptămânile următoare, Raul Olajos își va prezenta planul său pentru Timișoara.

Partidul are și o listă completă de candidați pentru postul de consilieri locali la Timișoara. Aceasta este deschisă tot de Raul Olajos, iar ordinea următorilor nouă candidați este: Bianca Luca (arhitect, antreprenor și consilier județean), Andrei Meșter (Project Manager și consilier local), Patricia Blidariu (arhitect), Harry Müller, Daniela Lăcătușu, Flavius Gligor, Arabela Stoicănescu, Răzvan Lucian Cătău, Diana Maftei.

REPER îl propune pentru Primăria Lugoj pe Anca Micșa-Oprea, actualul City Manager al municipiului de pe Timiș și copreședinte al REPER Timiș. Cristian Răducă, cel de-al doilea copreședinte județean REPER și fost consilier local, este candidatul pentru Primăria Șag. La Dumbrăvița va intra în cursa electorală Radu Vlădescu, actual consilier local, gemolog de profesie și antreprenor. Pe lângă aceste localități, partidul va avea liste de consilieri locali în Sânmihaiu Român și Bogda.

Pentru Consiliul Județean, REPER propune o listă deschisă de cei doi copreședinți – Cristian Răducă și Anca Micșa-Oprea, urmați de Dănuț Petrișor Tamaș (actual consilier județean).

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

21 comentarii pentru acest articol

Daniel a spus: (martie 30th, 2024 at 11:26 )

Încă un candidat mai competent decât maestrul Fritz. Din păcate cu sistemul electoral actual care favorizează primarul în funcție această candidatură nu are șanse să primească un număr suficient de voturi.

Ddd a spus: (martie 30th, 2024 at 13:28 )

Tu ești obligat să postezi și în weekend, nu? Sper ca îți plătesc orele de sâmbătă și duminică!

F.-C. Radu a spus: (martie 30th, 2024 at 14:13 )

De bine, de rău, deBanat.ro arăta ca o stradă curată. De când a venit (sau au venit) Daniel arată ca o stradă ultracirculată de vaci cu diaree. Până la urmă, se încadrează și el în cohorta de purtători de competență-n gură. Ultima barieră a acestor democrați deschiși la minte și dialog: Ești incompetent! Fritz e incompetent! etc. etc. etc. După ei, capitalismul înseamnă Puterea sovietelor (prin fii și nepoți) și competență!

George a spus: (martie 30th, 2024 at 14:36 )

@ Daniele, ce noroc să cunoști, îndeaproape, capacitățile fiecărui candidat. Da-ne și nouă secretul. SRI, DGIPI, DIE, STS?

Damian a spus: (martie 30th, 2024 at 14:51 )

Avem de ales intre Robu/Friț adică același PSD, și băiatul ăsta, care chiar e competent.

Danielut a spus: (martie 30th, 2024 at 23:17 )

Daca asta e competent, vaca are aripi… Terminati cu trollingul, reperisti mici si obraznici.

Daniela a spus: (martie 31st, 2024 at 00:06 )

@Daniel, zi merci ca DeBanat nu sterge comentariile anti-X cum fac prietenasii tai de pe Opinia lui PNL. Acolo orice zici impotriva partidului sistem se sterge.

Nu de alta dar e penibil. Orice om din oras isi da seama ca esti doar un troll/cont cumparat.

Raul Olajos e de departe unul din cei mai impotenti si frustrati politicieni locali. Pana si Nica si Simonis sunt cu 10 clase peste el, daramite Fritz.

Un USR-ist. a spus: (martie 31st, 2024 at 00:30 )

Votam olajos.

Nemo a spus: (martie 31st, 2024 at 09:39 )

Cred că alegerile acestea vor fi o surpriză pentru multi dintre cei care postează diverse comentarii, în special pentru cei care știu să scrie, să citească și mai ales sa înțeleagă mesajul unei fraze.
Mergeți și voi prin cartierele prin care se mai vând produse pe caiet, prin satele prin care nu a mai trecut de cam multișor trenul și veți vedea care sunt opțiunile de vot.
Propaganda deșănțată promovată de pe un post tv, cândva cu orientare de dreapta și ușor progresistă, va schimba tabloul rezultatelor estimate de sondajele cu dedicație. Eșantionul de populație este prestabilit de mai multi ani, este format din persoane cu pregătire ușor peste medie, fiind excluse din start persoanele cu pregătire sub medie.
Vorbim despre indicatori reali și nu despre indicatori declarați de către respondenți.
Lumea a devenit mai tăcută, mai retrasă după pandemie și cu multe frustrări acumulate ca urmare a politicilor deșănțate din ultimii patru ani. Decalajul procentual existent între persoanele cu venituri peste medie și cei cu venituri la limita subzistenței este imens și crește constant. Toți acești oameni își pun speranțe într-un „justițiar”, care să facă ” dreptate”, să confiște de la bogați și să dea la săraci.
Ne vor conduce haiducii.
Așa că eu devin sceptic când vine vorba de viitorul primar și mai ales de viitorul președinte al CJT.
REPER contează atât cât să încurce USR și să împrăștie voturile progresiștilor.
PSD și PNL vând blana ursului din pădure.

Daniel a spus: (martie 31st, 2024 at 09:50 )

@Ddd
Îți doresc să câștigi atâția bani cât vrei înmulțit cu suma pe care o primesc eu pentru postări. De fapt îți plătesc eu rezultatul dacă faci muncă în folosul comunității.
@F.-C. Radu
Evident că nu competența contează ci relațiile în partid după cum se vede peste tot în politică iar rezultatele sunt din cele mai bune. Dintre toate partidele să-l votăm pe cel mai incompetent, nu?
@ George
Am urmărit activitatea lor pe site-uri oficiale și în presa locală.
@Danielut
Pe lângă maestrul Fritz e greu să nu pari competent.
@Daniela
Din câte am citit pe site, deBanat este independent deci neafiliat politic așa ca nu are sens să cenzureze opinii exprimate într-un limbaj decent, cu mențiunea că în jurisprudența CEDO, când vine vorba de politicieni, se acceptă un limbaj mai dur pentru a putea sublinia anumite deficiențe.
Dacă acest candidat este atât incompetent, cum de a ajuns pe listele USR? Cum de a trecut de filtrul partidului? USR propune pe liste candidați știuți ca fiind incompetenți? Nu aveau aici partidele vechi exclusivitate? Dacă e de 10 ori mai incompetent ca Simonis e grav de tot. Cât despre Sfântul Dominic, Dumnezeu cu mila. Nici acum nu și-a prezentat diploma de studii pe care a susținuta acum 4 ani că o are. Dar față de Robu cum e? Care e mai competent?

Timisorean obiectiv a spus: (martie 31st, 2024 at 12:05 )

@Nemo. Felicitari, un comentariu echilibrat si foarte realist

@Trolliel a spus: (martie 31st, 2024 at 12:55 )

Exemplu de logică comunistă:
1) îl decretezi pe Fritz ca fiind incompetent
2) Olajos (Raul! Holla, jos!!!) e competent. De unde, cum, doar tu știi.
3) mai dai cu ceva ceață despre PNL și PSD
4) concluzionezi că Fritz nu poate fi re-ales primar pentru că e CEL MAI incompetent!

Dacă concluzionez și eu că ești probabil cel mai prolific prost care-a comentat vreodată pe-aici, am dreptate, nu? Eu zic că da, cu materialul clientului.

Probabil că ești tânăr (subțirimea vocabularului, topica, logica, repetițiile, adică lipsa de imaginație te trădează). S-ar putea să vii și din sfera profesiilor inginerești unde limba nu se prea cultivă.
Probabil că Fritz nu ți-a fost dintotdeauna antipatic și incompetent, ci doar după ce te-ai REPER-at.
Probabil că folosești această platformă doar cu țintă pe alegerile locale. Un posibil indiciu că susții (incorect!) un partid și-un candidat mic este acela că insiști aici pentru că-i gratis.

IT a spus: (martie 31st, 2024 at 13:14 )

Am întrebat ChatGPT-ul:
Eu: Cum explici faptul că adversarii lui Dominic Fritz, primarul Timișoarei, se agață de argumentul incompetenței lui?
ChatGPT: Există mai multe motive posibile pentru care adversarii lui Dominic Fritz ar putea alege să se agațe de argumentul incompetenței sale:
1 Strategie politică: Atacarea competenței unui adversar politic este o tactică obișnuită în campaniile electorale. Prin etichetarea lui Fritz ca incompetent, adversarii săi încearcă să submineze încrederea publicului în el și să câștige mai mult sprijin pentru propria lor candidatură.
2 Evaluarea performanței: Unii critici ar putea argumenta că mandatul lui Fritz nu a fost suficient de eficient sau de reușit în gestionarea problemelor orașului, ceea ce îi poate face să îl perceapă ca pe un primar incompetent. Aceasta poate include aspecte precum infrastructura, gestionarea bugetului orașului sau alte aspecte ale administrației locale.
3 Motive personale sau politice: Adversarii lui Fritz ar putea avea motive personale sau politice pentru a-l denigra. Aceste motive ar putea include rivalități politice, antipatii personale sau divergențe de opinie cu privire la direcția orașului sub conducerea sa.
4 Percepția publică: Unele aspecte ale administrației lui Fritz ar putea fi percepute greșit sau exagerat de către adversarii săi și de către cei care îl critică, conducând la o imagine distorsionată a competenței sale în ochii publicului.
Este important să recunoaștem că acuzațiile de incompetență pot fi subiective și pot fi folosite în mod strategic într-o campanie electorală sau în dezbaterile politice, ….
Voi: trageți concluzii.

Daniel a spus: (martie 31st, 2024 at 15:01 )

@Troliel
1) Că Fritz este incompetent este o constatare. Acest lucru se poate proba din CV-ul lui. Nu are studii de fel, nu doar cele de specialitate îi lipsesc, nu are experiență în domeniu, într-o funcție executivă, nu cunoaște principii economice și nici tehnice, a luat decizii aiurea fără să cunoască realitatea.
2) Îl consider mai competent pe Olajos pe baza declarațiilor prezente în presa locală legate de anumite subiecte.
3) Că doar nu te superi că îmi exprim părerea și despre alte partide
4) Este opinia mea că Fritz este sub Marian Vasile, Raul Olajos și chiar Lae Robu la nivel de competențe. Știu că USR-istilor nu le convine dreptul la liberă exprimare când opiniile nu coincid cu ale lor dar asta este situația într-o democrație. În plus Fritz este mincinos legat de diploma sa de studii de lungă durată pe care a pretins că o deține dar nu a prezentat-o încă și laș că s-a făcut nevăzut când Simion și un grup de fete cu căciuli cu urechi i-au făcut o vizită.
Bineînțeles, în mod tipic USR-ist din lipsă de argumente se folosesc invective și atacuri la persoană în loc de obiectivitate și discuții la subiect dar dacă ești de la AUR și atunci e de înțeles.
În rest, toate predicțiile tale sunt cam pe lângă și nu prea au relevanță.
@IT
Chat GPT răspunde cu niște generalități care nu pot fi cuantificate. Ar putea să răspundă simplu, pentru că este, lucru care a devenit evident prin faptul ca nu răspundea întrebărilor jurnaliștilor deoarece habar nu avea despre ce e vorba și ce implicații sunt. Părerea me este să verifici CV-urile candidaților și parcursul lor profesional și ai să vezi la ce rezultate ajungi, asta dacă ești obiectiv. Dacă însă ești un acolit al cultului Sfântului Dominic, e pierdere de timp.

Costel a spus: (martie 31st, 2024 at 18:24 )

@ Daniele, din partea mea ai notă de trecere. Te-ai prins că Trolliel face referire la tine. Mai greu, da’ totuși. Văd că insiști în a te face de,💩. Succesuri în continuare.

Daniel a spus: (martie 31st, 2024 at 20:25 )

@Costel
Nu înțeleg ce relevanță are persoana mea când este vorba despre un candidat la PMT pe care îl consider votabil pe baza CV-ului, educației, experienței anterioare și a intervențiilor în spațiul public prezentate de media locală.

Ioana a spus: (martie 31st, 2024 at 22:03 )

@Daniel

Puradelul de serviciu PNL care lasa pliante in scarile de bloc, noapte ca hotii, de Duminica Mare cu „Dominic n-a facut nimic”

O sa dispareti complet de pe scena politica de dreapta a Timisorii, baiete.

Marcovici Rodica a spus: (martie 31st, 2024 at 23:13 )

@Daniel

toata sectia de comentarii iti zice ca esti beat si sa te duci acasa, apoi te duci omule. Unii oameni nu merita internet si telefon.

Tu ai facut vreodata ceva voluntariat sau sa te implici in a ajuta comunitatea sau orasul? Sau sa citesti vreo carte despre istoria acestuia?

Sau esti atat de penibil ca revii zilnic sa mai raspunzi impertinent la niste oameni care vad cat de dus cu pluta esti. Si tu si sefutii tai de la PSD si PNL.

Daniel a spus: (martie 31st, 2024 at 23:36 )

@Ioana
Ești în eroare totală pentru că eu nu sunt afiliat în nicio privință cu PNL, nu am plasat vreodată niciun fel de pliante în scări de blocuri sau cutii poștale iar Duminică Mare sau Rusaliile se sărbătoresc anul acesta pe 23 iunie care este la 2 săptămâni după alegeri ceea ce ar face acțiunea respectivă extrem de păguboasă în ochi oricărei persoane cu un dram de inteligență. Desigur mintea USR-istă continuă să uimească și să se preteze la un studiu de caz efectuat de personal calificat.
Până la urmă nu înțeleg care este problema dacă intră în scenă încă un candidat mai competent decât deținătorul funcției deoarece acest lucru ridică nivelul competiției.

@Дэниел a spus: (martie 31st, 2024 at 23:52 )

Tare greu de înțeles: alegerile nu-s un concurs de angajare pe bază de CV!!! Dac-ar fi așa, după mintea ta, Robu ar fi trebuit să fie primar până la mumificare, iar cei care l-au ales pe Fritz în detrimentul lui ar fi niște proști! Numai că aici intervine ceva: cei care l-au ales cam stau foarte bine la CV comparativ cu cei care nu. Înțelegi?
Nu se supără nimeni pentru că ai părerile pe care le ai, e treaba ta, însă modul insistent în care ți le expui, încăpățânarea cu care le repeți de parcă ar fi porunci din Tablele lui Moise, siguranța de sine a celui care știe puțin, dar ferm („Știu că USR-istilor nu le convine dreptul la liberă exprimare …” „Bineînțeles, în mod tipic USR-ist din lipsă de argumente se folosesc invective” etc.) deranjează. Cred că redacția ar trebui să avizeze cititorii că-și rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu sunt la obiect și conțin jigniri; sau ar trebui să limiteze numărul de comentarii ale unui utilizator la 3 sau 4.
(Întâmplarea face să fi întâlnit de foarte aproape persoane ca tine, care nu se opresc niciodată, pentrun nimic și care văd asta ca pe-o calitate. Acum știu că nu sunt oameni ai dialogului, că nu poți să-i schimbi, adesea nici famiile lor nu-i pot schimba, și că sunt niște provocări enorme pentru psihologi și psihiatri.)
Politica nu-i o știință exactă, oamenii votează și aderă la un partid sau altul din impulsuri și dorințe, așa că n-are rost să încerci să convingi cu obiectivitatea (uneori împrumutată … din ziare!). Dominic Fritz întruchipează o anumită revoltă a Timișoarei în fața tsunami-ului de hoție, nepotism, prostie etc. Poate să nu mai fie ales și imediat a doua zi toți angajații PMT vor deveni supercompetenți! Nu cred. Am trăit peste jumătate de secol în România și știu să recunosc șmenurile, manipularea grosolană și „obiectivitatea” unora ca tine. Care obiectivitate vă lovește fix în lunile de dinainte de alegeri. Ca din întâmplare.

Daniel a spus: (aprilie 1st, 2024 at 11:39 )

@Marcovici Rodica
Nu înțeleg de ce cei care exprimă opinii divergente sunt înfierați și trebuie să fie cenzurați pentru simplu motiv că așa convine unui grup de interese.
Nu are nicio treabă voluntariatul cu cititul de cărți și nu este deloc relevant în discuție pentru că nu eu candidez. Probabil că cei care au făcut voluntariat au și timpul disponibil, eu fiind ocupat să îmi câștig existența și să plătesc taxe destul de mari. Desigur că după ani și ani de muncă nu am reușit să îmi cumpăr o casă, pe când alții, deși au fost șomeri ani de zile au avut banii să își cumpere o vilă pe Eneas după un an la primărie.
Nu răspund cu impertinență și nici măcar cu aceiași monedă pentru că eu mă exprim mult mai elevat. Văd că susținătorii USR tot pun aceiași placă stricată, mincinoasă de altfel, că aș avea vreo legătură cu un partid sau altul. Nu văd de unde reiese așa ceva din moment ce eu doar am apreciat ridicarea ștachetei prin anunțarea candidaturii lui Raul Olajos.
@@ Дэниел
Ca la orice concurs cu pretenții și la alegeri fiecare cetățean cu drept de vot ar trebui să își stabilească niște criterii bazate pe principii în urma cărora să decidă candidatul căruia să îi acorde votul. Dacă luăm de exemplu examenul de capacitate aici trebuie absolvite 8 clase, adică CV-ul și trebuie trecută proba practică, adică examenul. La fel și în cazul alegerilor contează CV-ul, contează parcursul, contează realizările în afară de politică, contează experiența care să fi fost acumulată în domenii diverse, contează pregătirea pentru postul respectiv și contează prezentarea. Ori tu când ești șomer, nu ai studii și nici experiență este o nesimțire să te prezinți la examen și atunci normal că apar anomalii care trebuie corectate. Dacă Robu are sau nu cel mai bun CV este discutabil, eu oricum dau o pondere semnificativ mai mare experienței în mediul privat ceea ce Robu nu are dar Raul Olajos da, în plus se pricepe și la economie ceea ce este un alt mare plus față de ceilalți candidați.
Evident că dacă sunt comentarii injurioase este posibil să fie cenzurate doar că din câte văd aceste mi se adresează iar eu nu am făcut uz de astfel de cuvinte ci doar am efectuat o constatare valabilă de altfel și în cazul tău care dorești limitări și cenzură pentru opinii diferite, lucruri care trebuie activ combătute pentru că duc într-o zonă de tristă amintire.
Da, când vine vorba de principii, de combaterea standardului dublu și a cultului personalității nu pot să rămân inactiv și să las astfel de derapaje să treacă nesancționate.
Din păcate așa e, votul în politică se dă de prea multe ori pe criterii subiective, elocvent fiind în acest caz candidatul Piedone. Eu înțeleg motivele pentru care a fost ales Fritz, subiective evident, doar ca din câte se vede experimentul nu a reușit ba din contra a avut o reacție adversă iar explicația este simplă pentru că nu a avut la bază principii solide. Dacă vorbim acum de nepotisme, putem aduce în discuție cazul doamnei Jahn, dacă vorbim de hoție putem aduce în discuție pleiada de studii și milioanele cheltuite pe consultanță, un caz elocvent fiind cel al stațiilor de autobuz care pe lângă prețul piperat au mai necesitat și consultanță pentru montare. De prostie, nu are rost să mai vorbim că e omniprezentă în actuala administrație.
Acum că vezi conspirații peste tot, e opțiunea fiecăruia. Eu nu sunt afiliat la vreun partid sau fac bani din postări ci pur și simplu vreau să contribui la schimbarea modului în care sunt evaluați candidații la alegeri să nu ne mai pomenim cu tot felul de habarniști, impostori, escroci și penali în funcții executive.
După cum am mai explicat de site am aflat dintr-un live în care s-a prezentat un articol și a fost apreciat ca fiind de încredere în ceea ce privește informațiile cât și a calității jurnalistice.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Guvernul României se mută saptămâna viitoare la Timişoara. Pe lângă HG pentru stadionul, se va da undă verde deschiderii punctului de frontieră de la Beba Veche

Joi, 25 aprilie, săptămânala şedinţă a Guvernului României va avea loc la Timişoara. Cu această ocazie se va da Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru noul stadion Dan Păltinișanu. Cu aceeaşi ocazie se va da o HG privind deschiderea punctului de frontieră cu Ungaria de la Beba Veche. De la Doha la Timişoara....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Guvernul României se mută saptămâna viitoare la Timişoara. Pe lângă HG pentru stadionul, se va da undă verde deschiderii punctului de frontieră de la Beba Veche
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial

După ce anul trecut în Parcul Rozelor au avut loc Europenele de volei pe plajă U23, şi în acest an, acelaşi loc cu multă simbolistică pentru timişoreni va fi în centrul atenţiei. Federația Română de Lupte va organiza în perioada 18-21 iulie 2024 Campionatul European de Lupte pe Plajă (U15, U17, U20) precum și etapa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Joi, 25 aprilie, săptămânala şedinţă a Guvernului României va avea loc la Timişoara. Cu această ocazie se va da Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru noul stadion Dan Păltinișanu. Cu aceeaşi ocazie se va da o HG privind deschiderea punctului de frontieră cu Ungaria de la Beba Veche. De la Doha la Timişoara....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Guvernul României se mută saptămâna viitoare la Timişoara. Pe lângă HG pentru stadionul, se va da undă verde deschiderii punctului de frontieră de la Beba Veche
Zece fanfare, cinci scene, sute de alămuri! Emoții, nostalgie, atmosfera Banatului de altădată și o muzică irezistibilă, ce face inimile să tresalte, la Festivalul Fanfarelor. Cea de-a 36-a ediție a festivalului se va desfășura în Duminica Floriilor, 28 aprilie 2024, de la ora 16:00, în cinci locații din Timișoara. Zece redutabile formații muzicale vor anima...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un festival unic şi de tradiţie ajunge la a 36-a ediţie! Haideţi să ascultaţi fanfarele
Vineri, Primăria Timișoara a anunțat că va penaliza societatea care se ocupă de extinderea Școlii Generale nr. 30. Suma este una semnificativă, de 2,7 milioane de lei, De asemenea, a mai anunțat că a reziliat contractul cu respectiva firmă, iar primarul Dominic Fritz spune că respectiva firmă ar fi refuzat să termine lucrările în timpul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara intră în conflict cu firma care extinde Generală 30. Se lansează acuzații de intervenții … electorale
Lanțul acuzațiilor și contraacuzațiilor pe tema stadionului continuă, după ce Alin Nica l-a acuzat, dimineața, pe Alfred Simonis că ar bloca deliberat procedura pentru proiectul noului stadion al Timișoarei. Cel acuzat reacționează și transmite că Nica nu se pricepe, că, de fapt, el ar fi trebuit să ceară hotărâre de guvern pentru demolare. ”Am luat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis îi dă replica lui Nica, pe tema stadionului: E rău intenționat și nu se pricepe
Mai puţin până la o nouă ediţie a unui concurs apreciat. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas, susținut de parteneri din mediul privat. Cursa ciclistă, care se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ciclişti din toată ţara îşi dau întâlnite la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge
Alin Nica, actualul președinte al Consiliului Județean Timiș, candidat pentru un nou mandat, spune că modul în care guvernul lucrează cu investiția pentru noul stadion al Timișoarei transformă acest obiectiv în mită electorală. Conform celor spuse de acesta, proiectul și hotărârea de guvern prin care se aprobă indicatorii tehnico-economici au fost ținute deliberat la sertar,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nica acuză PSD că șantajează Timișoara cu noul stadion, pentru voturi: ”Suntem martorii unui trafic de influență pentru blocarea acestui stadion”
Vicepreședintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, plecat pe un drum diferit de cel al USR Timiș spune că nu a primit încă nicio înștiințare oficială referitoare la retragerea atribuțiilor pe care le avea în cadrul instituției. Spune că își va da demisia din funcție, așa cum i-a cerut Alin Nica, dar aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde
Prim-divizionara de volei din Lugoj rămâne şi în continuare o echipă europeană. Bănățencele au câștigat și al doilea meci cu CSM București și termină sezonul pe locul 5. Au fost două seturi rapide pentru gazde, după care oaspetele au dat semne că pot reveni. În cele din urmă, Lugojul a pus capăt partidei în patru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa
Top