Robu ştie: “Oculta” a vrut să-l facă pe Dominic Fritz preşedintele României, dar nu i-a ieşit

Nicolae Robu

Nicolae Robu

Fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, afirmă, printr-o postare pe Facebook, că “grupurile de interese” care l-au adus pe Dominic Fritz în Timişoara aveau de gând, în etapa a doua, să-l facă pe succesorul său preşedinte al României. Nu prea le-a ieşit însă strategia, afirmă Robu, iar acum Fritz ar fi huiduit pe stradă.

Nicolae Robu continuă “dezvăluirile” rocamboleşti despre cel care i-a luat scaunul de primar al Timişoarei, la alegerile din 2020. El spune că pentru “grupurile de interese” din sptele lui Fritz, Primăria Timişoara era doar o primă etapă dintr-un plan mai vast, care trebui să-l ducă pe actulaul primar la Palatul Cotroceni.

 “DISPERAREA GRUPURILOR DE INTERESE DIN SPATELE D-LUI FRITZ E TOT MAI MARE! Susținutul lor, Dominic Samuel Fritz, adus în Timișoara cu gândul ca în pasul 2, în 2024, să devină Președintele României, s-a prăbușit total în ochii timișorenilor, după ce aceștia i-au dat în 2020 un cec în alb, iar el s-a dovedit pe de o parte, incapabil, pe de altă parte total lipsit de caracter, adevărată calamitate pt Timișoara!”, arată Robu într-o postare pe Facebook.

Potrivit propriilor “sondaje”, Robu spune că “grupurile de interese” au demarat acum o acţiune în forţă de propagandă şi întoxicare în favoarea lui Fritz, chit că acesta ar fi huiduit de timişoreni pe stradă

Constatând acest fapt, prin sondaje, dar și “pe stradă” -dl Fritz nu poate apărea niciunde între oameni fără a i se adresa cuvinte grele, de multe ori, chiar huiduieli!-, grupurile de interese au pornit o acțiune în forță de propagandă, de intoxicare și manipulare, chiar mai intensă decât cea prin care l-au făcut din șomer Primar! Vedem zilnic în ultima vreme vizite pe șantiere, comunicări de sume investite, cu pretenția sau măcar insinuarea că datorită lui , lui, șomer înainte de a deveni Primar, se întâmplă respectivele lucruri! TOTUL ESTE MOȘTENIRE DE LA MINE, STIMAȚI TIMIȘORENI! Omul ăsta nu are NICI MĂCAR LA NIVEL DE IDEE VREUN PROIECT PT TIMIȘOARA!”, a continuat Robu.

Ca de obicei, el se laudă cu “proiectele” sale, incluzând aici şi noul stadion, sala polivalentă şi Centura Sud, obiective care, cu excepţia ultimului, sunt departe de-a fi demarcate.

Ei bine, sunt convins că dv n-ați uitat de lupta dusă de mine din 2012 pt obiective precum Sala Polivalentă de 16.000 de locuri, Noul Stadion “Dan Păltinișanu”, Centura Sud, etc, etc, TOATE proiecte guvernamentale, luptă câștigată de mine PE LINIE după ani, toate aceste obiective fiind lăsate de mine în 2020 pornite, în diverse faze”, a mai scris Robu

 

 

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

12 comentarii pentru acest articol

Santu a spus: (iulie 25th, 2022 at 17:38 )

Prin „lupta lui”, Robu a reușit să blocheze o grămadă de investiții în Timișoara. Încăpățânarea și vederea lui obtuză, încrâncenarea și uneori reaua credință, au încetinit proiecte majore pentru comunitate, vezi spitalul de copii sau sala polivalentă.
Prieten cu Alin Popoviciu, Nasleu, Boncu și alți cetățeni de vază ai urbei noastre, a populat primăria cu tot felul de personaje lipsite de expertiză. Cărători de genti și țucălari.

Bocsig a spus: (iulie 25th, 2022 at 18:13 )

Robulache asta se credea cel mai tare si pana la urma dupa 8 ani de tocat bani pe proiectele lui Ciuhandu a reusit sa enerveze pe toata lumea. Asa ca timisorenii au votat primul strain care a aratat ca poate sa discute civilizat, ca poate sa conlucreze cu oameni care au idei diferite. Robu si-a asumat pe persoana fizica toate proiectele lui Ciuhandu, chiar s-a si laudat ca EL a platit nu stiu cate chestii care deja erau in oras. E si normal ca cele cateva proiecte facute pe final de mandat sa fie continuate. Si sa fim seriosi, proiectele facute de guvern au fost zero in Timisoara mai bine de 10 ani, comparativ cu alte orase din tara. La Fritz inca nu am vazut sa spuna „eu fac cutare, dati-mi like”

Reos a spus: (iulie 25th, 2022 at 18:24 )

Mă întreb cît timp mai primește pensionarul ăsta frustrat o platformă zilnică de a se produce ,de a scăpa de balivernele care le visează noaptea, în 8ani de zile a făcut din primărie o adunătură de căpușe de care parțial nu ne-am scăpat pînă în ziua de astăzi,din curul lui răsărea soarele și ce se întâmpla sub ochii lui habar nu avea.Fritz nu este huiduit pe stradă atîta timp cît începe să-și facă treaba,să fi primar după Robu sunt convins că nu este simplu , nimeni nu a uitat demonstrațiile și jignirile conduse de un anume Nasleu.

Kroko a spus: (iulie 25th, 2022 at 21:48 )

PENIBILUL a atins deja cerul albastru!!!! Ha-ha-ha, ce investitii a blocat Robu???/Aveti macar un exemplu? O fi fost Robu cum a fost,dar marii fani ai lui Fritz, nu au limite la penibil !

Justitiarul a spus: (iulie 26th, 2022 at 00:00 )

Robule, cecul in alb i l-ai dat tu prin maniera dezastroasa in care ai condus administratia timp de 8 ani. Timisoara a ajuns pe marginea prapastiei dusa de catre tine, actuala admimistratie fiind incapabila sa opreasca alunecarea in ea. Proiecte? Care proiecte mai nesimtitule? Sala polivalenta de 5000 locuri inceputa de tine (proiect neviabil din faza de studiu) pe vreme cand erai rector la UPT nu ai fost in stare sa o termini nici in 8 ani de administratie, dar tu mai faceai una de 16 mii. Pai, tu esti normal la cap?! Esti ultimul care are dreptul sa critice!

Bunica a spus: (iulie 26th, 2022 at 07:30 )

Robu a făcut infinit mai mult decât acest papagal prost. Acest imbecil de Fritz nu face decât rau orașului. De tine pe loc de câțiva ani. Păcat Timișoara .cei care il lauda nu sunt decât profitori infamii.

Un USR-ist a spus: (iulie 26th, 2022 at 09:27 )

Ești frustrată că nu ți-a venit pensia.

Jack a spus: (iulie 26th, 2022 at 09:27 )

Robu a fost mai bun de lucru decat clovnul de Fritz

cotuna a spus: (iulie 26th, 2022 at 10:35 )

fritz este un exemplu perfect de persoana ajunsa prea devreme la putere

Black, L'Oréal Bocsig a spus: (iulie 26th, 2022 at 13:31 )

O cunoașteți pe șefa de la Resurse Umane de la Ocultă? Aș vrea și eu să m-angajez pe un post mai călduț … În caz că Oculta-l repartizează pe Fritz la București, m-ar interesa postul lui de la Timișoara, mai ales că am un avantaj față de el: sunt de la țară. Dar n-aș vrea să concurez cu dl. Robu, c-am auzit că băieții lui, dacă sunt supărați, țac-pac-inima-la-gheață!!!

Moise a spus: (iulie 27th, 2022 at 21:09 )

Ce se mai aude de interlopul consilier a lui Robu? Numai prieteni de calidate a avut.

@Kroko, nenea, mai o ti minte pe aia cu tramvaiele? Cand era buget alocat pentru a cumpara unele noi si dupa Robu s-a decis ca e mai bine sa faca licitatie pentru a „reface” unele vechi aproape la acelasi pret. Hehe, scurta memorie au baietii de la sediu, dar restul nu uita. Urca-te in palmier, poate ti se improspateaza memoria.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur. În acest scop a fost lansată o licitație, pe SEAP, pentru cumpărarea a trei microbuze electrice, suma alocată fiind de aproape 3,7 milioane de lei. ”Autoritatea contractanta dorește contractarea unui operator economic in vederea atribuirii contractului având ca obiect „Achiziția...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă nu s-a produs niciun şoc, fetele pierd meci după meci. În Vinerea Neagră, fetele în ghete au condis la pauză cu 1-0, dar au pierdut pe final cu 1-2, în deplasare, contra Farului. Reamintim, Poli a terminat prima sezonul regulat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal

Economic vezi arhiva Economic

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici continuă să fie cele mai mari din oraș, chiar mai ridicate decât cele din zona zero a orașului. Conform datelor deținute de imobiliare.ro în zona amintită, un metru pătrat de locuință scoasă la vânzare a ajuns la 1933 de euro....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă a play-out-ului din Liga 2. Alb-violeții s-au impus cu 1-0, prin golul lui Valentin Buhăcianu, în vreme ce alb-verzii au ratat un penalty în minutul 82, prin Răzvan Ghinescu. Echipa bănăţeană a arătat azi mult mai hotărâtă decât în ultimele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare
Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici continuă să fie cele mai mari din oraș, chiar mai ridicate decât cele din zona zero a orașului. Conform datelor deținute de imobiliare.ro în zona amintită, un metru pătrat de locuință scoasă la vânzare a ajuns la 1933 de euro....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara
Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur. În acest scop a fost lansată o licitație, pe SEAP, pentru cumpărarea a trei microbuze electrice, suma alocată fiind de aproape 3,7 milioane de lei. ”Autoritatea contractanta dorește contractarea unui operator economic in vederea atribuirii contractului având ca obiect „Achiziția...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun
Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și cuantificabile din diferite domenii de activitate din România – afaceri, educație, cultură, cercetare,  administrație publică, resurse umane etc. – înregistrate pe durata anului precedent. Teatrul Național din Timișoara măsoară excelența în parametri de o altă amploare decât cifrele: în beneficiul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024
Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, şi a fost pus în mormânt. Vinerea Mare se mai numește și Vinerea Patimilor sau Vinerea Seacă, pentru că este zi de post negru, adică nu se mănâncă și nu se bea decât apă toată ziua. Postul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Vinerea Patimilor, zi de post negru
Baschetbaliștii de la SCM Timişoara dispută cu începere de astăzi ultima serie din play-out. Ei vor înfrunta CS Vâlcea 1924, în disputa pentru locul al treisprezecelea. Seria este programată după sistemul „două din trei”, cu primul meci astăzi, de la ora 19.00, la sala Traian din Rm. Vâlcea. Partida va fi arbitrată de Matei Bănică,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Seria cu Vâlcea începe în Vinerea Mare
Pe lista de cumpărături şi cadouri de Paște nu trebuie să lipsească florile sau aranjamentele florale. Florăriile Horticultura vă aşteaptă cu aranjamente pascale și specii variate de plante la ghiveci. Sunt atât plante colorate, precum Kalanchoe, Guzmania, Saint Paulia, cât și plante decorative prin frunze, precum Dracaena, Philodendron, Sansieveria și multe altele. Prețurile încep de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Horticultura vă oferă cele mai colorate şi înmiresmate cadouri de Paşte/Foto
În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1 mai, s-a constat faptul că un cetățean român, șofer de taxi, a transportat din municipiul Timișoara, migranții și pe cele trei călăuze afgane, până în zona parcării de pe autostrada A1, Timișoara – Arad. Totodată, ieri dimineață, în jurul orei...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră
Top