Arhiva pentru eticheta: concluzii

Art Encounters 2019

Bienala Art Encounters 2019 a ajuns la final. Experiența celei de-a treia ediții

Bienala Art Encounters 2019 a ajuns la final. Experiența celei de-a treia ediții

Cea de-a treia ediție a bienalei Art Encounters a ajuns la final, iar până la următoarea ediție din 2021, an în care Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii, Fundația vă invită să luați parte la evenimentele din cadrul programului său permanent de expoziții.

Cateva concluzii dupa un puci ratat

Așadar, puciul pus la cale de PSD și cozile sale de topor din PNȚCD a dat chix. A fost o zi grea pentru toți actorii acestei întâmplări, care au readus pentru o zi în primărie atmosfera de la începutul anilor 90. Pentru un singur vot, încercarea de demitere a lui Dan Diaconu și înlocuirea sa cu agentul de influență al Moscovei, Bogdan Herzog, a căzut.

Concluziile scrise

Atât în materie civilă, cât și în materie penală, codurile de procedură prevăd în principiu facultatea părților participante la proces de a-și consemna în scris concluziile finale prezentate oral cu ocazia susținerii fondului cauzei și de a le depune la dosarul cauzei sub forma unui înscris denumit concluzii scrise.

IPS Irineu, in vizita fulger, fara concluzii

Înalt Prea Sfinţitul Irineu, mitropolitul Olteniei, a convocat, miercuri dimineaţă, la Timişoara, Consiliul Eparhial. La şedinţă nu a fost prezent, din cauza coxartrozei de care suferă, Înalt Prea Sfinţitul Nicolae. Irineu nu a vrut să discute nici cu pe reprezentanţii grupului de iniţiativă care îl susţine pe mitropolitul Corneanu.

Controlul la Politia de Frontiera Timis s-a incheiat

Şeful şi adjunctul Inspectoratului Județean al Poliţiei de Frontieră Timiş vor fi reevaluaţi de superiorii lor din cadrul IGPF. Patru ofiţeri cu funcţii de conducere au fost eliberaţi din funcţii, la cerere, alţi 12 lucrători vor fi reevaluaţi, iar în cazul altor opt ofiţeri cu funcţii de conducere s-au dispus anchete interne.

Top