Arhiva pentru eticheta: contra

Robu, Bojin si Stanciu, fiecare cu varianta lui pentru postul de antrenor la Poli

Cine îi va lua locul lui Dan Alexa pe banca tehnică a lui Poli Timişoara este întrebarea care stă pe buzele tuturor iubitorilor de fotbal bănăţeni în aceste zile. Cei doi decidenţi, Nicolae Robu şi Titu Bojin, au câte o variantă pentru postul de antrenor principal, la fel ca şi Daniel Stanciu, managerul sportiv al clubului.

Poli, dupa modelul CSU Craiova, cu Contra si Alexa „principali”? Nu sunt excluse pistele Pustai sau Grigoras!

O nouă înfrângere la Târgu Mureş, a cincea din şase jocuri, i-ar putea fi fatală lui Dan Alexa. Jocul de miercuri este foarte important pentru tehnicianul timişorean, echipa antrenată de Alexa trebuind să se întoarcă la Timişoara cu cel puţin un punct. În caz contrar, sunt şanse mari să asistăm la unele modificări pe banca tehnică a timişorenilor.

Robu, chemat de un PSD-ist la lupta impotriva descentralizarii lui Dragnea

Proiectul de descentralizare inițiat de vicepremierul Liviu Dragnea stârnește mari controverse chiar și în interiorul PSD. Astfel, primarul municipiului Iași, Gheorghe Nichita, s-a declarat foarte deranjat de proiect, fiindcă acesta oferă prea mari puteri președinților de consilii județene, în dauna primarilor și a consiliilor locale.

Nici Grapini nu voteaza proiectul Rosia Montana

Timișoreanca Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri și Turism, a declarat, luni dimineața, că nu va vota varianta actuală a proiectului de lege privind exploatarea minieră de la Roșia Montană. Grapini a fost audiată în fața Comisiei speciale pentru Roșia Montană, fiind criticată de parlamentarii PSD pentru poziția sa.

Contra, refuzat de Poli, dar bun pentru o echipa de cupa europeana

Cosmin Contra revine în România pentru a antrena Petrolul Ploieşti, echipă angrenată în lupta pentru un loc în cupele europene, la finalul sezonului. Fostul internaţional a pregătit, în această vară, o echipă din liga a treia spaniolă, după ce iniţiatorii noului proiect fotbalistic din Timişoara i-au întors spatele.

Ce vrem de la Poli? Balteala politica cu Bungau sau performanta cu Contra?

Municipalitatea condusă de Nicolae Robu s-a mișcat relativ repede, iar de la vorbe s-a trecut la fapte. Timișoara are o nouă echipă de fotbal care, în mod normal, peste un an va promova în prima ligă. De vineri este și bugetată oficial și se poate porni pe un nou drum. Până aici numai de bine. Problema vine de la zvonurile privind viitoarea conducere a clubului. În loc să se marșeze pe un management profesionist, se vorbește despre tot felul de veresii și combinații politice.

„Tepele” imobiliare ale lui Velcea il indeparteaza de Poli

Valentin Velcea are şanse foarte mici să mai antreneze Poli Timişoara, în viitorul apropiat cel puţin. Dacă autorităţile locale vor finaliza proiectul noii echipe de fotbal, iar Poli va evolua în liga secundă, este foarte posibil ca staff-ul tehnic să fie condus de Cosmin Contra, secondat de Paul Codrea şi Cosmin Petruescu.

Mirajul „haitei” dinamoviste, de la Contra la Dorin Goga

Contra, Codrea şi Torje, toţi trei fotbalişti de mare perspectivă la vremea lor. Cei trei au în comun nu doar faptul că sunt timişoreni, ci şi că au evoluat pentru Dinamo, duşmanul absolut pentru orice suporter timişorean. Cei trei ar putea fi urmaţi de Darius Buia, dar şi de Dorin Goga, care ar putea să-i ia locul lui Gabi Torje, transferat la Udinese.

Top