Robu, Bojin si Stanciu, fiecare cu varianta lui pentru postul de antrenor la Poli

Cine îi va lua locul lui Dan Alexa pe banca tehnică a lui Poli Timişoara este întrebarea care stă pe buzele tuturor iubitorilor de fotbal bănăţeni în aceste zile. Cei doi decidenţi, Nicolae Robu şi Titu Bojin, au câte o variantă pentru postul de antrenor principal, la fel ca şi Daniel Stanciu, managerul sportiv al clubului.

antrenori

Nicolae Robu ar înclină să meargă pe mâna lui Cosmin Contra, ultima dată antrenor în China la Guangzhou, dar este greu de crezut că fostul internaţional va da curs unei oferte, ţinând cont de situaţia echipei timişorene. În plus, Cosmin Contra nu este un antrenor ieşit din circuit. Acesta poate primi o ofertă bună dintr-un campionat puternic, după experienţa de pe banca spaniolilor de la Getafe. Varianta lui Titu Bojin ar fi Dorinel Munteanu, fost campion naţional cu Oţelul Galaţi tocmai în dauna lui Poli Timişoara. Interesant este că Munteanu, acum trei luni, a fost unul dintre sfătuitorii lui Daniel Opriţa, antrenor la Metalul Reşiţa, echipă cu care Poli s-a bătut la promovare. Numele lui Munteanu a mai fost vehiculat pentru a prelua echipa timişoreană şi anul trecut. În fine, varianta lui Daniel Stanciu este italianul Cristiano Bergodi. Acesta a antrenat în România mai multe echipe, fără a cuceri titlul. Este vorba despre FC Naţional, CFR Cluj, Rapid Bucureşti, Poli Iaşi şi Steaua Bucureşti. La fel ca şi Dorinel Munteanu, italianul Bergodi este şomer şi nu a mai pregătit o echipă de ceva vreme.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

20 comentarii pentru acest articol

pif a spus: (august 23rd, 2015 at 11:14 )

m-am uitat inca odata la Poli-Craiova ca acolo erau punctele de luat. la Viitorul oricum nu era de luat nimic, daca nu se termina asa dadea arbitru personal doua goluri. la golul de 1-1 Luchin dadea semne de lesin in careu, la saritura s-a plasat gresit de mort ce era si a sarit cam 10-20 cm sub minge. mingea a cazut in careul mic, o actiune de jucator profesionist care vine sa joace pe bani putini la Poli ca e prieten cu antrenorul. incredibil, nu? imi aduc aminte de o faza similara cu Cisofksy la un meci cu niste finlandezi care au fost in cele din urma eliminati. doua saptamini s-a scuzat omul incontinuu si in meciul retur cred ca a si marcat unul sau doua goluri. stiti care e diferenta? sirbul nostru Luchin din Varias a sters-o olteneste de acolo lasindu-l pe Melinte cu ochii in soare. si cu din astia vrei sa ai o echipa cu caracter si sa si cistigi? cred ca va fi o problema si cu viitorul antrenor oricum se va numi.

++ a spus: (august 23rd, 2015 at 11:25 )

Stanciu are dreptate.

Olandezu Zburator a spus: (august 23rd, 2015 at 12:00 )

Eu l-as lua pe Pustai. Asta ii antrenor care stie sa contruiasca o echipa. Contra nu cred ca vine, Munteanu e smenar, Bergodi nu a avut continuitate la nici o echipa.

teo musante@ pif a spus: (august 23rd, 2015 at 12:07 )

Perfecta dreptate i-ti dau . Completez la ce ai scris si cu faptul ca Luchin a mai „halit ” si meciul cu dinamo si cu Viitorul a fost la fel de lesinat . Revenind la demisia lui Alexa : era de asteptat sa demisioneze . Nu-i suficient sa ai „suflet” determinare” si sa-i mobilizezi pe baieti . OBLIGATORIU : TREBUIE SA STI SI CEVA…….MESERIE ! Ptr oricine vine ca antrenor ai va fi greu deoarece i-a o echipa….”creatia lui Alexa” . Adica nepregatita si dezechilibrata dar si cu selectia prost gandita . Sunt totusi cativa jucatori care pot fi de baza ptr viitorul 11 .Obligatoriu pana in 5 sept cand se inchide mercato trebuie facute cateva modificari de lot . 1 Scapat de un boldea , poparadu , canu si popovici si adusi un jucator banda dreapta , un stoper si un mijlocas de travaliu . In iarna s-ar putea renunta si la sarmov , goga . Parere personala : Belu trebuie urcat mai in fata ptr ca nu stie sa faca marcaj din postura de fundas dar urca cu centrari excelente fata de un Barbut care se zbate mult dar in……gol iar centrarile sunt mereu prin spatele porti. Noul antrenor trebuie sa o i-a de la zero cu tactica si automatismele deoarece Poli juca pana acum dupa…..ureche si la intamplare . va fi greu ptr oricine vine dar nu imposibil . E clar ca Poli lupta ptr salvare cu voluntari si chiajna . Bergodi ar fi ok dar chiar si un Pustai sau Grigoras ar fi buni . In nici un caz nu sunt de folos experimente de antrenori . Poli de mult timp nu a avut un antrenor bun .

INO a spus: (august 23rd, 2015 at 12:16 )

BEY!EU INO AM ZIS PUSTAI!DANIEL STANCIU OUT PENTRU CĂ EL ȘI ALEXA AU DISTRUS POLI! NICI UNUL DIN CEI 3 ANTRENORI PROPUȘI NU ESTE BUN!CONTRA NU SE ȘTIE DACĂ VINE ȘI ORICUM ESTE ÎN DECLIN CA ȘI POLI ȘI AR VENI DACĂ NU ÎL MAI IA NIMENI PENTRU BANI MULȚI!DORINEL ESTE VARZĂ NU ARE NICI O VALOARE ȘI EL OUT DE ORIUNDE SE JOACĂ FOTBAL!AR VENI DOAR POATE PENTRU CĂ ESTE DIN REȘIȚA ȘI CHIAR PRIETEN CU ALEXA! DECI ALTĂ VARZĂ!BERGODI NU ESTE BUN NU ÎL MAI IA NIMENI DOAR DACĂ MAI PĂCĂLEȘTE PE CINEVA CA ȘI DANIEL STANCIU! ESTE BĂTRÎN ȘI STILUL LUI DE JOC NU SE MAI PRACTICĂ ÎN ACEST TIMP! DECI POLI TIMIȘOARA NU A AVUT ȘI NU VA AVEA SUCCES CU UNUL DIN CEI 3 ANTRENORI!ROBU DĂ-L AFARĂ PE DANIEL STANCIU DACĂ NU VREI SĂ AI NECAZURI LA CLUB! ANTRENORUL PENTRU POLI TIMIȘOARA PENTRU CA ȘI ECHIPA SĂ JOACE AR FI PUSTAI! EU INO PENTRU ĂSTA MERG ȘI PE DEMISIA SAU CONCEDIEREA LUI DANIEL STANCIU CA A MINȚIT ȘI ȘI-A BĂTUT JOC DE TIMIȘOARA!ORICUM AICI SE VA AJUNGE! DAR CA SĂ NU MAI PIERDEM TIMP ȘI ECHIPA SĂ NU CREEZE ALTE STĂRI DE NESIGURANȚĂ ȘI HAOS PRIETENESC!ALFEL ECHIPA ȘI TRUPA SE VA RUPE CU ACEIAȘI TAM, TAM CUM SA CREEAT!AFARĂ CU STANCIU ȘI UN ANTRENOR BUN CA ȘI PUSTAI AR PUNE CAPĂT PARANGHELIEI DE LA POLI TIMIȘOARA! CUM SE POATE NUMAI LA NOI ÎN BANAT TIMIȘOARA SĂ FACĂ ORICINE CE VREA!?

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

polist a spus: (august 23rd, 2015 at 12:50 )

Daca il aduceti pe Scuipilici (Munteanu) eu imi tai policardul si ma apuc de cugle. Faceti-i o oferta lui Contra , s-ar putea sa aveti surprize si sa accepte. Bergodi e OK, incercati cu Liennen. Sa nu veniti cu prosteli gen Sunda sau Velcea ca iar pun foarfeca pe policard!

Alex a spus: (august 23rd, 2015 at 13:19 )

Daca vreti antrenor parerea mea este sa-l luati pe Pustai

PNL a spus: (august 23rd, 2015 at 13:49 )

daca il aducem pe dorinel la TIMISOARA inseamna ca ne meritam soarta …

Marius Dan a spus: (august 23rd, 2015 at 14:04 )

Mi se pare ca cine conduce echipa in momentul asta nu mai are ratiune. A aduce pe Dorinel Munteanu la Poli este echivalentul sa gazduiesc pe ucigasul fiului meu(In 2011 ne-a luat titlul la Galati printr-un retur trucat). In ceea ce-l priveste pe Bergodi nicio echipa din Romania nu l-a angajat in ultimul an. Oare de ce il angajeaza Timisoara? Ori e prea scump, ori nu are rezultate.Contra poate fi o varianta, un om care a mai fost antrenor la Timisoara, dar trebuie sa isi rezolve intai contractul din China. Cred ca niciuna din aceste variante nu sunt realiste in acest moment si va alunga de la stadion si pe putinii spectatori care mai vin sa vada fotbal. Sper ca cei care decid la club sa gaseasca o solutie, care sa atraga spectatori si rezultate la echipa. Mult succes!

Banatean curat a spus: (august 23rd, 2015 at 14:47 )

Cel mai bun e Pusztai. Sa vina Profesorul de la Medias.

Druckerul din Mehala a spus: (august 23rd, 2015 at 15:07 )

La banii pe care ii avem , nu ne permitem un antrenor mare , cel mai bun ar fi Popa de la Ineu . Multi de aici ati vrut schimbarea lui Alexa , sa vedem , antrenorul a fost de vina ?…f,tui .

andi a spus: (august 23rd, 2015 at 15:08 )

Ce legatura au rezultatele slabe cu Poparadu, Boldea,Popovici ,chiar nu înțeleg ? Au fost aduși ,,FOTBALIȘTI ” care iau mult mai multi bani decât ei și acum ăia nu au nicio vină? Chiar sa îi găsim pe ei vinovați de ceea ce a făcut Alexa cu Stanciu ? Pai cei trei au jucat pana acum in locul celor trei spanioli,Curtean,Zicu,Sarmov,Goga,Luchin!!!? Pe lângă faptul că ăștia câștiga bani si se mai iau și comisioane de pe ei,mai cheltuie clubul bani si pentru cazare cu ei! Când tragi linie,investiție maximă, profit minim! Și atunci ?

Dan Ilie Ciobotea a spus: (august 23rd, 2015 at 15:22 )

FMM de spagar imputit dolarele! Ai uitat cum ai furat campionatul cu hotelul galati in 2011 crapati-ar familia de jegos ce esti!

@Marius Dan a spus: (august 23rd, 2015 at 16:39 )

nu am o parere proasta despre Dorinel Munteanu ca antrenor pt.ca a facut echipe bune cu bani putini peste tot unde a fost. echipele antrenate de el fugeau de rupeau pamintul plus ca a jucat in Bundesliga cam 7 ani, unde poate nici marele Hagi nu ar fi rezistat. sa nu uitam ca Hagi asta a fost supercampion in TURCIA.
Dar totusi sint de parerea ta, atunci cind l-a ajutat pe Marius Stan sa fure campionatul in fata lui Poli trebuia sa se gindeasca ca in Banat nu mai antreneaza niciodata, poate la Resita, dar atit.

@andi a spus: (august 23rd, 2015 at 16:55 )

ai dreptate n-au jucat aproape de loc. sansa lor s-a numit evitarea retrogradarii acum 2 ani, pe care au ratat-o complect. ma si mira ca au mai ramas in echipa. cei trei sint produse locale si ar trebui sa dea de gindit nivelul slab de fotbalisti ce se produc in cadrul clubului, sau poate de cei ce ramin la Poli. nici unul dintre ei nu a reusit sa devina titular mai mult de un an si au cam 26-29 de ani si sint cam depasiti in Liga 1. e un mod complect inefectiv de a produce jucatori care costa foarte multi bani si aduce aproape nimic.

leo di taio a spus: (august 23rd, 2015 at 17:16 )

Cei care NU pun osul si au dezamagit liberi sa plece.Decat mii de euro pe contractele „mercenarilor”mai bine un stimul contractual ptr. jucatorii nostrii tineri care pot creste alaturi de vreo trei-patru jucatori cu experienta
P.S. (Aici NU ma refer La Canu, Curtean, Sarmov, si alte deziuluzii care ar face bine sa ne lase si sa plece)

pif dupa masa a spus: (august 23rd, 2015 at 17:28 )

deci putem spune ca modul de a face echipa din jucatori din liga a 3 spaniola + prieteni ai antrenorului/managerului nu a dat rezultate. ma rog, pentru asta Alexa a tras frina si pleaca. dar cei ce au incuviintat metoda asta Robu/Bojin au invatat ceva din asta? sa spun sincer sper, dar nu cred. nu departe am fost si acum 2 ani si s-a intimplat acelasi lucru. atunci a lipsit macar un al doilea virf cu care puteai juca, acum putin mai mult, si reteta era la fel, luam Recasul din Liga 3 si jucam cu el in Liga 1. ieftin si bun, nu a mers, n-au inteles cei doi si au repetat totul inca odata cu acelasi succes, care de data asta s-a instalat mai repede. se vede clar ca Robu nu a invatat nimic pentru ca parerea sa este ca jucatorii adusi nu au valoare, nu ca el nu a platit de fapt cu nici un leu mai mult decit ce au aratat. ca a adus jucatori care n-au jucat un an ca Sarmov, care nu stie pe ce lume e, ca Luchin care e aproape handicapat, cu piciorul atrofiat, cu ceilalti doi de la Tg. Mures care acolo n-au fost titulari si n-au mai jucat de cel putin 0,5 ani, vezi barbia dubla la Zicu, cu spaniolii Fernandez+Llorente carora le trebuie timp pentru a se adapta in Liga si in Romania, etc. si nu spune cuplul asta priceput Robu/Bojin ca au fost adusi special ca sint ieftini si poate au noroc sa joace ca Ronaldinho, uite ca nu joaca.
Atunci sa nu se mai plinga domnii astia in modul asta ipocrit pe facebook ca nu au adus ei jucatorii. Ei doi, niste polisti adevarati- ca asta nu le poate lua nimeni- nu au dat bani, asa ca nici nu puteau sa ajunga altii mai buni la Poli Timisoara, adevarat?

Arsenic a spus: (august 24th, 2015 at 08:16 )

cea mai buna idee e sa ramana alexa macar o vreme. incapatanarea e cel mai amre dusman al lui alexa. daca va continua tot asa in meseria de antrenor nu ii vad un viitor de antrenor.

druker a spus: (august 24th, 2015 at 09:37 )

Dorinel Munteanu un gunoi ,o jigodie , un om fara caracter , un imputit .

Oare crede ca am uitat cum a castigat campionatul cu Otelul in detrimentul lui Poli ?

Voi veni pe Dan Paltinisanu doar pentru a-l injura pe acest gunoi ordinar si sunt convins ca nu sunt singurul !

Pt cei care au uitat ,daca Poli castiga acel campionat in club intrau 17 – 20 mil euro de la uefa , bani cu care Iancu ar fi platit datorile la anaf (6 mil euro la vremea respectiva ) datorii catre alte cluburi (pt jucatori cumparati ) salariile restante , etc iar Poli exista si acum .

Otelul in schimb castiga murdar campionatul , incaseaza suma uriasa si clubul intra in faliment pt ca banii de la uefa dispar subit din cont fiind impartiti frateste de toti cei care au facut-o campioana pe Otelul .

Dorinele abia te astept pe Dan Paltinisanu , pisat ordinar !!!

@druker a spus: (august 24th, 2015 at 09:44 )

Domnule suporter, e adevarat ca Hotelul Galati a fost cea mai avantajata echipa in campionatul respectiv, dar sa nu uitam ca Poli a pierdut campionatul respectiv la… Galati. Da, tocmai la Galti, dupa acel 1-2. Iti mai aduci aminte? Prin asta nu vreau sa spun ca Dorinel Munteanu trebuie sa vina la Timisoara. Personal, daca nu vine Contra cred ca trebuie ales intre Grigoras si Pustai.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Top