Contra, refuzat de Poli, dar bun pentru o echipa de cupa europeana

Cosmin Contra revine în România pentru a antrena Petrolul Ploieşti, echipă angrenată în lupta pentru un loc în cupele europene, la finalul sezonului. Fostul internaţional a pregătit, în această vară, o echipă din liga a treia spaniolă, după ce iniţiatorii noului proiect fotbalistic din Timişoara i-au întors spatele.

Cosmin Contra îl va înlocui pe banca tehnică a Petrolului pe Mircea Rednic, care nu a putut refuza o ofertă din prima ligă belgiană, de la Standard Liege. În cazul lui Contra nu vorbim de un debut ca antrenor în primul eşalon. „Guriţă” a mai pregătit Poli Timişoara în sezonul 2010-2011 timp de 11 jocuri, perioadă în care nu a pierdut nicio partidă.

În ciuda rezultatelor bune obţinute de Contra, Marian Iancu, boss-ul de atunci al clubului timişorean, l-a pus pe făraş, după ce fostul fundaş dreapta i-a cerut răspicat să achite datoriile salariale către fotbaliştii săi.

În această vară, Contra s-a arătat extrem de interesat de ceea ce se întâmplă la Poli, după ce clubul a fost preluat de autorităţile locale. El a așteptat însă în zadar să fie contactat de cineva din administraţia locală, pentru că jocurile, la nivelul băncii tehnice, au fost făcute, din câte se pare, pentru altcineva.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

23 comentarii pentru acest articol

darko a spus: (octombrie 28th, 2012 at 08:08 )

cu contra si codrea poli avea alta identitate si alta fata. dar cum sa se apeleze lka serviciile celor doi? asa nu mai intrau in schema multi de la club, de la rosenblum pana la velcea.

C&C a spus: (octombrie 28th, 2012 at 09:38 )

Contra a refuzat el pe POLI, in detrimentul ligii a III-a din Spania. Iar anul trecut i-a cerut lui Iancu un buget de 3 mil. euro si trei ani ca sa promoveze.

klaudiu a spus: (octombrie 28th, 2012 at 09:48 )

cum sa refuze contra cand el nici nu a fost contactat de nimeni? mai terminati cu dezinformarile astea. la acs poli s-a format o clica a lui musat si rosenblum. asta ati vrut, dragi timisoreni pe banii vostri?

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 28th, 2012 at 09:55 )

Nu era loc de doi „dictatori” in acelasi club 😉

@Cristi Brancovan a spus: (octombrie 28th, 2012 at 10:05 )

cristi, trebuie sa recunosti si tu ca acs poli arata altfel cu cosmin contra antrenor si cu codrea pe teren. amandoi si-au exprimat curiozitatea fata de proiect, dar nu au fost cautati de nimeni. nici de robu, nici de bojin.

C&C a spus: (octombrie 28th, 2012 at 10:06 )

Contra si Codrea au fost in vara pe DP, de vreo doua ori, dar nici nu au avut rabdare si au si ales,cum am spus:Contra liga a III-a spaniola, iar Codrea s-a dus la Copos sa vada cum se scufunda planeta si uite ca s-a scufundat el! Ce contacte? Fizice,psihice,electrice, electronice? Pe Dembo cine l-a contactat? Pe Velcea cine l-a contactat? Dar au fost SI AU RAMAS pe DP! Si inca ceva, nu au fost cu urechea la telefoanele din Spania, sau Bucuresti? Ce dezinformari? SUPARA ADEVARUL ? Asa-i? Acum arata tare nasol, ba chiar penibil? Sa fi dat afara de la o echipa de doi lei de sub podul grand,sau grant, sau asa ceva!

C&C a spus: (octombrie 28th, 2012 at 10:09 )

Contra si Codrea au fost de cateva ori asta vara pe DP, dar din pacate n-au avut rabdare si au fost cu urechile la telefoanele din Spania si de la buCUResti! Contra a ales liga a III-a din Spania, iar Codrea a vrut sa vada cu Copos, cum se scufunda planeta si s-a scufundat el! Ce contacte fizice,sexuale,electrice,electronice,piezoelectrice? Nu suportati adevarul? Sau suna naspa acum,penibil chiar?

C&C a spus: (octombrie 28th, 2012 at 10:12 )

Brancovane, de ce dezinformezi? Iar il bagi pe Robu in fata? Sti bine ca Codrea a spus clar ca in B – NU ! Iar Contra a cerut cu un an inainte , de la Iancu buget=3mil euro si trei ani pt. promovare si asa a ajuns atunci Velcea!

C&C a spus: (octombrie 28th, 2012 at 10:15 )

@Brancovan, de ce dezinformezi? Iar il bagi pe Robu in fata? Tot ordinul asta l-ai primit? Doar sti bine ca Codrea a zis ca in B – NU! Iar Contra,cu un an inainte a cerut lui Iancu, pt. B, un buget de trei milioane euro si trei ani ca sa promoveze! Si asa a ajuns Velcea antrenor atunci!

@c&c a spus: (octombrie 28th, 2012 at 10:16 )

cum de cine au fost contactati velcea sau dembo? e foarte simplu, de robu si bojin. velcea s-a chinuit sa-si spele o leaca imaginea dupa ce a fost plimbat prin oras pe post de mascota electorala de ostaficiuc. codrea si contra nu au fost cautati de nimeni, desi ar fi fost interesati, asta e adevarul. vad ca te bucuri pentru codrea. asta imi da de gandit si ma face sa cred ca esti din cadrul clubului, poate un apropiat al smecherilor de acolo. asta a devenit poli, o clica de smecheri condusi de musat si rosenblum.

C&C a spus: (octombrie 28th, 2012 at 10:18 )

@Brancovan – chiar nu vezi ca deja depasesti penibilul? La golul lui Bondrea ai adus vorba de Robu! La articolul cu apararea lui Poli anul trecut, comparativ cu acum, tu ai adus vorba de Robu! Chiar ne crezi asa prosti, sa credem cum zici tu ca la clubul asta Robu e presedinte,antrenor,manager,el joaca,el suteaza,el centreaza,el da cu capul, el apara si el arbitreaza? Nu stiu ce prost te mai crede?

Familia POLI a spus: (octombrie 28th, 2012 at 10:21 )

Familia POLI=mandria de a juca fotbal!

POLI a spus: (octombrie 28th, 2012 at 10:23 )

POLI = gustul puternic si amarui al fotbalului !

mdea a spus: (octombrie 28th, 2012 at 10:28 )

astia vroiau bani dk veneau, nu stateau la Velcea pe un salar mic care il primea o data pe an…iar o comite nea roaba, treaba lui…si asa cu investitia asta in echipa recasului multi timisoreni nu il votau dk stiau ce are de gand,..dar in campanie a spus cu totul altceva..nu-i nimik, tinem minte!

dorin a spus: (octombrie 28th, 2012 at 10:29 )

ma bucur ca si poli s-a pus la punct cu postacii, are postaci. mai galerie sa va faceti si ve-ti arata ca o echipa adevarata.

cornel a spus: (octombrie 28th, 2012 at 11:34 )

nu mai blufati, contra nu a fost contactat de nimeni. la poli s-a format o sleahta condusa de musat. robu isi va da seama, dar va fi prea tarziu.

radu a spus: (octombrie 28th, 2012 at 12:05 )

Întrutotul de acord cu expresia „clică”,încurajată,evident şi de filonul politicianist pe care a fost construită întreaga şandrama.La clică, mai adăugaţi-i şi pe stipendiaţii lui Ionescu, Secoşan şi licheaua de Schindarli!

Ivanhoe a spus: (octombrie 28th, 2012 at 13:02 )

Pana una alta in noile conditii mai austere o gramada de jucatori au plecat cand au avut oferte din Liga 1, iar altii interesati carora clubul le-a oferit contracte precum Ovidiu Petre sau Zagrean, au spus nu pe motive FINANCIARE.
Discutiile despre Contra si Codrea chiar nu isi au sensul pana nu se stie din surse autorizate daca au vrut sa vina aici in conditiile FINANCIARE de acum, daca chiar au contactat ei clubul ca si Ovidiu Petre dar ar fi fost refuzati sau au primit oferte si au spus nu!
Abia astept sa treaca si alegerile astea ca sa nu se mai faca politica efectiv pe marginea oricarui subiect!
Codrea si Contra puteau sa vina la Poli si anul trecut! Nu cred ca Iancu i-ar fi refuzat, Iancu care mereu i-a curtat! Din punctul meu de vedere asta inseamna ca nu prea au fost interesati sa vina la Poli in Liga 2!
E punctul meu de vedere, tot ce se poate sa ma insel!
Daca e o clica acum la ACS Poli, nu stiu, dar singurul lucru care conteaza sunt rezultatele echipei! Daca nu sunt rezultate se pot gasi vinovati cum e si normal, si un vinovat poate fi si o presupusa clica, daca sunt rezultate inseamna ca totul e perfect!
Si pana acum, in conditiile in care in vara Velcea a facut „casting”, ca sa citez o prietena, pentru a isi carpi o echipa, rezultatele sunt foarte bune, prin urmare, asa cum e la club e foarte bine!
Evident mereu e loc de mai bine!
Si, evident, Contra si Codrea, ca timisoreni, trebuie sa fie mereu bine primiti acasa nu doar in vizita, dar de ce nu, in viitor, ca si angajati ai clubului Poli Timisoara!
Lasand insa asta la o parte, inchei repetand ca politizarea oricarui subiect legat de Poli mi se pare aberant/delirant!

Anda a spus: (octombrie 28th, 2012 at 14:51 )

C&C esti un idiot, atacantul lui ACS Poli se numeste BOLDEA, nu BONDREA. spune-i sefului tau sa te informeze macar cand iti da misiunea sa comentezi ca un retardat de partid ce esti. Te dai suporter si nu cunosti numele unui titular.

POLI a spus: (octombrie 28th, 2012 at 14:58 )

Mai disperatilor,alegerile bat la usa si voi tot va prabusiti ! Nu mai e mult pana la 9 dec. cand va veni sfarsitul vostru definitiv si atunci pe toate site-urile, dar mai ales pe cele de sport nu veti mai bantui!

INO THE PERFECT SPIRIT a spus: (octombrie 28th, 2012 at 15:35 )

VA SPUN SIGUR CONTRA A FOST PREA PRETENTIOS SI DE NU S-A PUTUT DISCUTA CU EL ISI AVEA PROPRIILE REGULI PE CARE LA ACEL TIMP POLI NU LE PUTEA INDEPLINI ALCINEVA A VENIT SI DEOCAMDATA FAC TREABA BUNA LA ACS POLI SI ESTE CEA CE CONTEAZA IN CONTINUARE MAI VEDEM CE V-A MAI FI SIGUR SE VOR SCHIMBA MULTE VOR FI SI ALTFEL DE LUPTE INTERNE LA POLI O SA VEDETI DAR DEPINDE CUM V-A GESTIONA CLUBUL L-A ACEL MOMENT ACESTE LUCRURI PENTRU CA SA NU EXISTE PROBLEME BAZA EXISTENTE-I IN FOTBALUL DE CLASA.PINA ATUNCI CONTRA LA PLOIESTI POATE IL VA PRINDE SI RETURUL PRETENTIILE SINT FOARTE MARI ACOLO MULTI BANI IN JOC IN ACEST CAZ NU AI VOIE SA PIERZI NICI MACAR UN MECI VE-TI VEDEA ASTA CU TOTI HAI ACS POLI ASTA ESTE IMPORTANT SI CIND SE V-A GASI UN INVESTITOR SERIOS ASTA ESTE ALT LUCRU IMPORTANT DE CARE POLI ARE NEVOIE PENTRU LIGA I IN REST SA CISTIGAM SI PROMOVAM ASTA E TOT. HAI ACS POLI TIMISOARA!!!YESSSSSS

Clica-Bibilica a spus: (octombrie 28th, 2012 at 16:41 )

astia sunt o clica ca cand a venit Giuchi nu l-au luat si pa el

ddt a spus: (octombrie 28th, 2012 at 20:45 )

@ Ivanhoe si eu vad lucrurile asa cum le vezi tu, de la 2467 de km departare.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Știri de ultimă oră

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj a câştigat dramatic prima partidă pentru locul 5 în fața celor de la CSM București. S-a păstrat tradiția scorului din meciurile disputate în sezonul regulat: 3-2! CSM București a trecut peste o mare șansă. A condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, iar apoi în decisiv a avut 10-5...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
Proiectul de realizare a studiului de fezabilitate pentru campusul de învățământ dual care se va ridica la Timișoara a fost semnat de primărie cu societatea timișoreană care a câștigat contractul. Investiția este făcută cu finanțare prin PNRR. Primăria pune la dispoziție un teren de trei hectare în Calea Buziașului, va realiza construcția și va asigura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul de proiectare faza SF pentru viitorul campus pentru învățământ dual Timișoara
Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a decis să-i retragă lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean. Reacţia vine după ce Moş a anunţat că va candida la Primăria Timişoara, atacând totodată tandemul Aliana Dreapta Unită, Dominic Fritz – Alin Nica. Candidat pentru un nou mandat la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş
Viitorul stadion care ar urma să fie ridicat la Timișoara, de Compania Națională de Investiții (CNI), ar urma să aibă indicatorii tehnico-economici aprobați în următoarea ședință de guvern. Mai mult, dorința liderilor locali politici este ca această ședință să aibă loc chiar la Timișoara, într-un gest simbolic. Conform celor de la PSD Timiș, Hotărârea de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ședința guvernului, susținută la Timișoara? Se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru noul stadion al Timișoarei
Primăria Timișoara anunță că a recuperat o stradă care asigura o legătură între bulevardul Loga și Parcul Copiilor. Aceasta ar fi fost acaparată de proprietarii a două vile din zona respectivă, care ar fi ridicat acolo garduri și construcții ilegale. Acum, au fost emise documentele necesare pentru a demola construcțiile respective. Respectiva stradă ar avea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O stradă pietonală din zona centrală a Timișoarei, închisă accesului public de clanuri imobiliare, va fi redată circulației publice/Foto
Dominic Fritz afirmă că fostul preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş, a fost sedus sau chiar şantajat de PSD şi Nicolae Robu pentru a se înscrie în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Primarul Timişoarei mai spune că singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze proiectul de continuitate europeană a Timișoarei. Dominic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”
Misterul candidaturii lui Cristian Moș s-a elucidat joi, iar la decizia luată de cel care a reprezentat, timp de patru ani, USR Timiș în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este de a candida ca și independent la funcția de primar al Timișoarei. Moș spune că decizia a luat-o exact după ce a văzut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș spune că s-a simțit nevoit să candideze la Primăria Timișoara: ”Cred în continuare în proiectul USR, nu mai cred în proiectul USR Timiș”,
Top