Arhiva pentru eticheta: falca

Alianţa Vestului s-ar putea baza pe un buget anual de jumătate de milion de euro

Alianţa Vestului s-ar putea baza pe un buget anual de jumătate de milion de euro

Consiliul Local Oradea a aprobat în ultima şedinţă alocarea unei sume de 110.000 de euro pentru participarea în proiectul Alianţa Vestului, asociaţia constituită de municipiul ardelean alături de Cluj, Arad şi Timişoara, după ce primarii din cele patru oraşe s-au săturat să tot umble după aprobări şi hârtii pe la Bucureşti. Conform unor calcule prezentate

Falcă vrea sa se bata cu Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale

Sute de membri PDL s-au înghesuit, joi, la Casa „Adam Muller Guttenbrunn”, pentru a asculta proiectele prezidenţiale ale prim-vicepreşedintelui PDL Cătălin Predoiu şi primarului Aradului, Gheorghe Falcă. Cei doi au intrat într-o cursă maraton pentru desemnarea candidatului PDL la alegerile prezindeţiale din 2014.

„Freza” si Falca, in razboiul capitalelor culturale europene

Ca orice competiție Timișoara-Arad, întrecerea între cele două municipii pentru titlul de capitală europeană în 2021 poate aduce multe lucruri bune amândurora. La urma urmelor, disputa nu este una oficială pentru desemnarea cu pricina, ci mai degrabă derivă din deschiderea la Arad a unei filiale a ICR.

Robu, mai interesat de SS Poli – Ripensia, decat de Soimii Pancota – ACS?

ACS Poli a susţinut primul joc oficial în Cupa României pe terenul celor de la Şoimii Pâncota. Suporterii au rămas însă acasă, deși până în localitatea arădeană nu e deloc mare. Nici măcar primarul Nicolae Robu n-a asistat la primul meci oficial al noii echipe a Timișoarei. Un alt edil-șef a luat însă loc în tribuna de la Pâncota.

Meciul Arad-Timisoara se joaca nu numai pe terenul de fotbal

Cum nu prea umblu prin marile reşedinţe de judeţ din România, aflu din ziare păreri cum că Timişoara bate pasul pe loc după 15 ani de administraţie Ciuhandu, în timp ce Tg. Mureşul, Clujul, Sibiul, Aradul, Oradea, Braşovul dezvoltă investiţii interesante şi dau impresia unor oraşe vii. N-am pus la suflet un astfel de afront adus oraşului în care trăiesc, gândindu-mă că poate la mijloc e şi ceva politică, că sunt suficiente persoane interesate să lovească în primarul preferat al timişorenilor.

Falca eclipseaza “Brandul”

Membrii guvernului, dar şi liderii centrali ai PD-L nici nu se mai obosesc să-şi ascundă răceala vizavi de liderul CJ Timiş şi al PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc. Pentru a doua oară consecutiv, în decurs de numai câteva zile, Timişoara este ocolită de vizitele guvernamentale, în favoarea Aradului.

Top