Robu, mai interesat de SS Poli – Ripensia, decat de Soimii Pancota – ACS?

ACS Poli a susţinut primul joc oficial în Cupa României pe terenul celor de la Şoimii Pâncota. Suporterii au rămas însă acasă, deși până în localitatea arădeană nu e deloc mare. Nici măcar primarul Nicolae Robu n-a asistat la primul meci oficial al noii echipe a Timișoarei. Un alt edil-șef a luat însă loc în tribuna de la Pâncota.

În mod normal, ţinând cont de distanţa relativ mică dintre Timişoara şi Pâncota, un asemenea joc ar fi beneficiat de participarea unui număr însemnat de spectatori din Timişoara. Dar nu a fost aşa. Singurii spectatori timişoreni au fost cei câţiva jurnalişti sosiţi de la Timişoara, mai puțini de zece, care s-au deplasat în localitatea arădeană pentru a consemna debutul lui ACS Poli într-un joc oficial. Din stufoasa conducere a clubului au fost doar Călin Rosenblum şi Petre Muşat.

Chiar dacă a fost un joc în compania modestei Şoimii Pâncota, evenimentul din judeţul Arad a fost unul istoric pentru formaţia timişoreană. Dar nu într-atât de istoric încât să atragă interesul celui mai înfocat suporter al echipei, nimeni altul decât primarul Nicolae Robu. Acesta a preferat să rămână la Timişoara şi să urmărească un alt joc disputat la aceeaşi oră. Pentru Robu a fost mult mai interesantă disputa dintre SS Poli Timişoara – echipă ai cărei suporteri preferă campionatul judeţean, în detrimentul artificialităţii ACS-ului cu iz recăşean din liga secundă – şi Ripensia Timişoara.

Un primar a fost totuși la meciul dintre ACS Poli și Șoimii Pâncota. E vorba despre edilul șef al Aradului, Gheorghe Falcă. Acesta a a asistat la întâlnirea din Cupa României, cu gândul, probabil, la partida de luni, dintre ACS și UTA, în prima etapă a Ligii a II-a. (foto: Valentin Handro/Agenția de presă Inforama; www.banatsport).

Autor
Etichete ,
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

23 comentarii pentru acest articol

major a spus: (august 29th, 2012 at 13:27 )

i se rupe lui robu de acsusl poli timisoara, la fel cum i se rupe de tot ce misca in acest oras. conteaza doar ce spun doi frati, stim noi care. echipa asta s-a nascut in impas si ramane in acelasi impas.

deBanat.ro a spus: (august 29th, 2012 at 13:52 )

Unde sunt marii sustinatori ai ACS-ului si contestatarii Druckeriei de pe forum? Acum nu le mai caca gurita nimic?
Ati declarat forfait sau nu v-ati revenit dupa deplasarea de la Pancota unde din cate am inteles ati fost under-cover.

soimu a spus: (august 29th, 2012 at 14:02 )

asta e o echipa fara de suporteri. e echipa uselistilor. daca nu aveti carnet de membru de partid in pnl, psd, pc sau unpr nu puteti intra la meciuri nici macar pe bani. felicitari domnule nicolae robu, ati facut rahatul praf pe banii nostri. mai aveti alte asemenea proiecte?

forzzaviola a spus: (august 29th, 2012 at 14:03 )

Nu cred ca vreun adevarat timisorean iubitor de Poli contesta pe un alt iubitor de Poli. Ceva insa imi spune ca „fanaticii” suporteri ai lui SS Poli sunt manipulati politic de catre cativa basisti ascunzi sub masca de penetisti. Mai vorbim in toamna la alegeri cand o sa constatam ca pntistii o sa fie o remorca la caruta pedelista a lui basescu. Pacat de fotbal si pacat de manipulatii sustinatori ai lui SS Poli. Hai Poli!

@forzzaviola a spus: (august 29th, 2012 at 14:10 )

mie imi spune ceva ca tu scri aceste lucruri dintr-un birou din sediul pnl. mai lasati aburelile astea cu basisti – robu obisnuieste sa foloseasca cuvantul asta foarte des – ca sunt praf in ochi. nu suntem nici noi chiar asa de prosti cum ati vrea. nu suntem toti politicieni uselisti, basisti, pedelisti sau ce mai spuneti voi. mai suntem si oameni decenti care suntem ingretosati de mizerile voastre si de felul in care ne tratati.

IN DIRECT DIN SEDIUL PNL TMS a spus: (august 29th, 2012 at 14:25 )

Din sediul PNL Timis,([pe ascuns)], va spun ca Robu tine de fapt cu Sisi Poli, dar pe fata se da cu ACS POLI!

Pt.PITPALACII-CIUMPALACII-POSTACI-PDLei a spus: (august 29th, 2012 at 14:27 )

Ce veti face ca Silviu Balace e membru PDL? Il veti huidui ca joaca in echipa PSD?

apolitic a spus: (august 29th, 2012 at 14:38 )

prostilor de liberali, voi nu intelegeti ca in orasul asta mai sunt si oameni care nu au treaba cu politicul? sunteti cei mai agresivi pe toate retelele de socializare si nu faceti decat sa jigniti pe toata lumea. fac ceva si pe ceilalti indiferent ce natie politica reprezinta, dar voi intreceti orice masura. actionati in haita, ca vechii comunisti, neobrazatilor. nuvreti sa stiti ce as face cu mamele voastre doar pentru ca au avut proasta inspiratie sa va scuipe pe lumea asta.

@apolitic a spus: (august 29th, 2012 at 14:41 )

Ai face multe! Dar, oare poti? Sau si acolo esti a…?

apolitic a spus: (august 29th, 2012 at 14:46 )

pai nu pot, ca nu sunt curva politica ca si voi. am si subliniat cu ce le-as face.

Papei a spus: (august 29th, 2012 at 14:58 )

Penibili, sa te bată nimeni….pai da, anul trecut Velcea juca cu fuchs, dobricean, szalkai, etc si a terminat pe primul loc. Acum astia nu mai sint buni si te bate pincota. Conducerea ?? Haha, s-au înghesuit in autocar si au povestit aiureli.. Pai înainte se mergea înainte cu bus, cu masina mica, sa fie totul ok. Amatori..

drukeria-membriidepartid a spus: (august 29th, 2012 at 14:59 )

sustinatorii acs-ului sunt la serviciu muncesc, sunt oameni cu familii, oamenii care intretin familii, oameni care isi doresc sa vada fotbal adevarat la timisoara asa cum au vazut in perioada iancu,.. noi nu avem carnet de membru de partid si nici proiecte comune cu politicieni si nici consilieri locali nu suntem si nici nu am sustinut vreodata ca autoritatile sa nu dea bani la Poli, atunci cand clubul avea cea mai mare nevoie de bani, asa cum au facut membrii de partid ai drukeria!

drukeria si lozinca sa a spus: (august 29th, 2012 at 15:06 )

drukeria are o lozinca:”Traiasca babacii si banii lor!”

@drukeria-membriidepartid a spus: (august 29th, 2012 at 15:18 )

pai si tu esti la serviciu, acela de postac liberal. asta e, pe lume sunt si meserii de rahat, cum e si a ta. spor la treaba cu denigrarea gratuita a tuturor celor care nu sunt pe aceiasi lungime de unda cu sefii tai.

drukeria-membriidepartid a spus: (august 29th, 2012 at 15:54 )

@@ care denigrare gratuita?! tot ce am am afirmat este ADEVARAT 100%! pai nu aparea bogdan herzog ala.. si cu ceilalti din drukeria(imi scapa numele acum) la tv in emisiuni cot la cot cu unii politicieni( n-are importanta care si de la ce partid) sustinand ca poli sa nu primeasca bani pentru licenta, in acele momente cruciale pentru viitorul fotbalului din timisoara, atunci se putea salva si licenta si lotul de jucatori! pai cum mah te poti numi tu druker si sa sustii ca mai bine sa se desfinteze echipa si sa se piarda lotul de jucatori, ca mai bine vaduvim timisoara de fotbal decat sa dea autoritatile bani pentru poli(teoretic echipa ta de suflet)!!! cum sa-ti doresti asa ceva?!! cum sa te numesti druker, cand tu iti doresti ca echipa ta sa ajunga sa joace pe maidane?! cum mah? cum?!

herzogisimo a spus: (august 29th, 2012 at 15:58 )

jura-te pe mama ta ca nu esti penelist.

drukeria-membriidepartid a spus: (august 29th, 2012 at 16:27 )

@herrzogisimo: ori esti politruc ori esti manipulat! nu ma intereseaza politica, voi astia din drukeria numa politica aveti in fata ochilor! spalati-va pe cap si cu partidu lu fenechiu-patriciu -rompetrol- motocicleanu si cu partidu lu nastase-iliescu-mineriada! nu ma intereseaza! doar poli conteaza!

erie a spus: (august 29th, 2012 at 16:39 )

Sunteti penibili , de cate ori l-ati vazut pe Ciuhandu la un meci de judet ? D-l Robu arata ca se implica in sport .

DOREL a spus: (august 29th, 2012 at 19:39 )

Dar Robu, interesat de problemele reale ale orașului, n-ar fi mai bine ?!? Mai dă-o-n….groapa măsii de fotbal, ne mișcăm și noi mai cu spor ?

ultraviola a spus: (august 29th, 2012 at 20:28 )

Ma bucur sa constat ca in Timisoara sunt mai multi oameni care gandesc decat idioti. Ii consider idioti pe toti manipulatii care au o problema cu ACS Poli. Fiecare are dreptul sa tina cu ce echipa vreau. Personal nutresc aceleasi sentimente fata de ASU Politehnica ca si pentru ACS Poli. Pragmatic gandind insa ACS Poli are urmatoarele atu-uri: joaca in liga a IIa; joaca avand culorile si palmaresul Poli deci e Poli; Scoala Politehnica Timisoreana, la nivel de institutie este parte integranta din societatea care conduce clubul. QED – Hai Poli!!!

Grecu a spus: (august 29th, 2012 at 23:35 )

ASC Poli a facut cunoscut dinainte ca nu e interesata de Cupa ca prezenta in Cupa n-ar aduce decat cheltuieli si incurcaturi pt. jocurile din Liga a doua. Prioritatea la ACS Poli e promovarea. Punct. Dar de ca vorbiti voi dobitocilor politruci pdl-isti si pntcd-isti despre ACS Poli si nu despre infrangerea rusinoasa a SS Poli pe teren propriu cu 1-4 cu o echipa de cea mai joasa divizie si anume a sasea! Bai cretinilor voi vorbiti la un articol despre fotbal ca Robu nu se ocupa de oras. Pai Robu a facut in 2 luni de cand e primar mai mult ca voi in 5 ani, dobitocilor! Si Robu e interesat si de SS Poli si de Ripensia si de toti cei ce fac sport ca si el a fost mare fotbalist ca am vazut la TV ce goluri dadea din plonjoane cu capul si din voleuri si cu calcaiul. Fiind destept ca e profesor universitar boilor nu debil ca voi a oferit insa orasului sansa de a avea echipa in Liga a doua si apoi in Liga 1 ca Timisoara nu e oras de Liga 5 ci de Liga 1. Dar voi care cica reprezentati echipa Universitatii desi sunteti semianalfabeti nu pricepeti asta ca n-aveti cum.

ripensia a spus: (august 30th, 2012 at 00:01 )

Bai debanatistilor, eu inteleg ca va place sa postati articole de pe mai multe nickuri dar deja devine penibil :))
Eugen Sasu- contestatar mare al Peluzei Sud Timisoara
Alex Nestor(care defapt e probabil tot Eugen Sasu)-simpatizant SS Poli Timisoara.Toate astea pentru un conceperea unui trafic cat mai mare pe site.
Nu sunteti fraieri, doar ca nu toti inghit gogoasa 😀

@ ripensia a spus: (august 30th, 2012 at 14:23 )

Nu s-ar zice…!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

CSM Lugoj iese din lupta pentru medalii, dar rămâne în bătălia pentru cupele europene

Visul luptei pentru titlu s-a încheiat prea repede pentru CSM Lugoj, care deşi a avut parte de un sezon regular foarte bun nu a putut trece de primul tur din play-off. CSO Voluntari 2005 s-a impus astfel cu 2-0 la general în duelul cu CSM Lugoj, după 3-1 în deplasare şi 3-0 (25-23, 26-24, 25-12)...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CSM Lugoj iese din lupta pentru medalii, dar rămâne în bătălia pentru cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Cu ajutorul Consiliului Județean Timișoara, iubitorii mersului pe bicicletă pot pedala din nou spre Serbia, pe cea mai lungă pistă din România. Veți putea pedala pe pista de biciclete construită de-a lungul canalului Bega între Timișoara și Zrenjanin, pe la frontiera româno – sârbă. În urma solicitării făcute de CJ Timiș, se va putea circula...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În acest weekend se va putea pedala pe pista de pe malul Begăi, până la Zrenjanin
Top