Arhiva pentru eticheta: fc bihor

Debut anemic de retur pentru Poli! Doar 1-1 pe terenul codasei FC Bihor

Debut anemic de retur pentru Poli! Doar 1-1 pe terenul codasei FC Bihor

Poli Timişoara era favorită certă înaintea jocului de pe terenul lui FC Bihor Oradea, echipă aflată în subsolul clasamentului. Dan Alexa avertiza însă că FC Bihor este o nucă tare, iar Poli a obţinut, în cele din urmă, un rezultat de egalitate, chiar dacă a evoluat cu un om în plus mai bine de o repriză.

Poli trece la scor de neprezentare de FC Bihor Oradea

Dan Alexa era condamnat să câştige jocul cu FC Bihor, după insuccesul de pe terenul liderului Metalul Reşiţa. Şi a câştigat! Poli nu a dat nicio şansă echipei din Oradea şi a câştigat la scor de neprezentare, 3-0. Prestaţia din repriza secundă a poliştilor a fost excelentă, cu un asemenea joc şi în viitor existând certitudinea că tribunele arenei „Dan Păltinişanu” vor fi mult mai populate.

Poli e lider datorita „dublei” lui Axente

Primul joc oficial din 2012 a însemnat şi prima victorie a Politehnicii Timişoara, care s-a impus destul de lejer pe terenul celor de la FC Bihor Oradea. Trupa pregătită de Vali Velcea s-a ţinut de promisiunea făcută liderilor politici din judeţul Timiş şi a câştigat primul joc din retur, în speranţa că negocierile pentru preluarea echipei vor avea un final fericit.

Top