Poli incheie turul cu o victorie la FC Bihor

Conduşi în două rânduri, fotbaliştii de la Poli Timişoara şi-au revenit de fiecare dată şi au întors rezultatul în jocul cu FC Bihor, ultimul din turul actualului campionat.

Poli începe să arate din ce în ce mai bine, fapt ce se vede de la un joc la altul. În ultimul joc, fotbaliştii pregătiţi de Valentin Velcea au avut o evoluţie excelentă în faţa lui FC Bihor. Timişorenii au câştigat cu 3-2, prin „dubla” lui Trandu şi golul lui Petrovici. Bihorenii au deschis scorul după doar 13 minute, iar pentru Poli se anunţa o dispută extrem de dificilă în intenţia declarată de a se întoarce la Timişoara cu toate punctele.

Trandu & Compania s-au trezit repede şi au egalat prin golul marcat cu capul de fundaşul Petrovic, aflat la a doua reușită din acest sezon. 1-1 a fost scorul primelor 45 de minute. Pentru Poli repriza secundă a început cum nu se putea mai prost, după ce Mărkuş a înscris pentru 2-1 în favoarea Bihorului, după o ieşire prostească la portarului Kirev, la nici zece minute din repriza a doua.

Din nou, jucătorii lui Poli şi-au revenit extrem de repede. Enciu, destul de şters pe tot parcursul jocului, a reuşit să-şi spele păcatele după ce a scos un penalty, executat de Răzvan Trandu, în minutul 61. După doar patru minute de la egalare, Poli a intrat în avantaj pentru prima dată în jocul cu FC Bihor, reuşind să menţină intact rezultatul de 3-2 până la final, dar şi a treia victorie externă a stagiunii.

Poli a terminat turul de campionat cu o victorie extrem de importantă, dar nu şi în fruntea seriei, unde se află Corona Braşov, cu 27 de puncte, unul mai mult decât trupa pregătită de Valentin Velcea.

Kirev – Redjepi, Petrovic, Şeroni, Marovic – Goge, Poparadu, Trandu, Nanu – Boldea, Enciu. Au mai jucat: Boştină, Bălace, Dobricean.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

36 comentarii pentru acest articol

ironia a spus: (decembrie 2nd, 2012 at 14:24 )

stiti care e culmea ironiei? atat acs poli, cat si politehnica au terminat pe locul doi in clasament la finalul turului. diferenta e ca unii in liga a doua iar altii in campionatul judetean. interesant e ca cele mai mari sanse sa promoveze le are acs, pe cand asu politehnica depinde de bunavointa celor de la racovita. incurcate mai sunt caile fotbalului.

pt ASU Poli a spus: (decembrie 2nd, 2012 at 14:42 )

felicitari suporterilor din liga 5-a,dar daca ei anul tercut au sustinut AEK-ul si acum au mers in judet iar alti in liga 2-a de ce sunt rautaciosi si invidiosi???????niciuna nu e Poli cea Adevarata.de ce ataca pe toate forumurile echipa din liga a 2-a?ne transformam incet in Bucuresteni,sau poate in olteni ca si asa ne-au invadat.Fortza Timisoara.

mcmxxi a spus: (decembrie 2nd, 2012 at 15:41 )

nu ma atrage cu nimica o echipa care joaca in niste culori neintelese pentru noi plus ca stema aia creata noua aduce a echipa miniera , a era sa uita nicodata ac recas nu v-a fi poli !

@mcm... a spus: (decembrie 2nd, 2012 at 15:54 )

bai baiete, dar si acum cativa ani s-a jucat in alb-negru. de ce faceti pe prostii si incercati sa prostiti lumea? ati lins fundul lui iancu, iar acum ne demonstrati in forta cat de polisti, banateni ori timisoreni sunteti, dar nu e chiar asa. zici ca ac recas nu va fi nicxiodata poli. foarte bine. da cum dracu a fost bragadiru poli, ha? pai daca spunea cineva prin oras chestia asta cu bragadiru acum, cativa ani il linsati, dar acum o ardeti in santuri prin judet. voi chiar nu deduceti penibilul situatiei in care va aflati?

poli a spus: (decembrie 2nd, 2012 at 16:24 )

ptr mcmxxi. la infiintare in 1921 politehnica timisoara a avut culorile alb negru. alb violetul a aparut tarziu .cind se numea STIINTA a jucat in alb albastru. deci la ce concluzie ajungi ? ca sint culorile de la infiintare.

IRONIA SORTII ! ……………………………………………………………………………………………………………Acum cand seful lor Orza si sefutii lor mai mici, vor trece in PDL(partidul lui Base….), alaturi de iei v-a trece si drukeria, deci vor schimba culoarea iun verde(Culoarea RECASULUI….). Iata ca dupa ce au scris prin toata Timisoara:”AC Recas nu e POLI” acum ei iau culoarea verde a PDL-ului si probabil si posibil ca si ASU Poli(dupa Base,,,,,) din retur sa se cheme FARUL Timisoara ! NU e comic, E PENIBIL, JENANT si GRETOS !

INO THE PERFECT SPIRIT a spus: (decembrie 2nd, 2012 at 16:27 )

BRAVO ACS POLI TIMISOARA VOM PROMOVA ACSPOLI TIMISOARA ESTE POLI TIMISOARA RESULTATELE VORBESC SI VOI SPIRITE INVINSE NU PUTETI FACE NIMIC

BRAVO ACS POLI TIMISOARA BRAVO BANAT BRAVO TIMISOARA.

INO THE PERFECT SPIRIT OF LIFE!!YESSSSSSS

MERRY CHRISTMAS AND HAPPY NEW!!

mcmxxi a spus: (decembrie 2nd, 2012 at 16:47 )

decat in liga lui mitica unde la intrarea pe stadioane esti controlat si umilit ca la popa sapca mai bine in judet deoarece pe viitor speram sa scapam de mitica si sandu eu nu le doresc moartea cum le-o doresc alti ci sa-i vedem la puscarie langa nastase , pentru cei ce sustineti pe ac recas pe net santeti multi dar pe stadion zero atat acasa cat si in deplasare ,probabil nu va lasa parintii , si sa nu uitati fotbalul a fost creat pentru suporteri nu pentru interese financeare si politice

HORA BAGAJELOR a spus: (decembrie 2nd, 2012 at 16:54 )

Iata ca si drukeria, ca orice organizatie politica romaneasca care se respecta si-a facut bagajele sa se mute cu sefii lor din PNT-cd in PDL !Oare in primavara nu vor mai colinda satele? Nu vor mai fi interesati, ca taranisti sinceri si cinstiti, cum se prezentau, de araturile de primavara? De campania de insamantari de primavara? Oricum e problema lor si a partidului lor. Nasoala nu e meseria de prostituata, ci faptul ca dupa o noapte de sex oral si anal , sa te dai fata mare, 100% virgina si in pragul manastirii ! Dar e problema lor, daca ei se simt bine! ……………………………………………………………………………………….La anul si la multi ani !

@mamxxi a spus: (decembrie 2nd, 2012 at 16:55 )

esti obraznic, tinere. anul trecut, pe aceiasi vreme, stadionul era la fel de gol. sau cel putin la fel de gol, iar in deplasari nu mergea niciun suporter. las-o mai moale cu aburelile astea, ca nu tine. dupa ce poli va promova, cei mai multi dintre voi se vor intoarce pe dan paltinisanu. asu politehnica e doar o stare de moment. iar daca nu e asa, eu te voi intreba daca acea stare a fost cand scandai pentru poli cea de acum un an. si asa mai departe. fara sa iti dai seama, te contrazici singur. apropo, acum un an frecventai meciurile lui asu din liga a sasea? ma gandesc ca nu. in cazul asta iti sugerez sa te abtii si sa nu mai dai lectii.

@mcmxxi a spus: (decembrie 2nd, 2012 at 17:28 )

ca bine zici frate, fotbalul a fost creat pt. spectatori si nu pt. interese politice, cum face drukeria! o luam drept recunoastere si autocritica

mcmxxi a spus: (decembrie 2nd, 2012 at 17:52 )

singura mutare politica a fost ac recas ,migratia echipei pe Dan Paltinisanul a fost facuta sub presiune si santaj catre primaria din recas pentru a nu se mai sustine echipa , domnul primar robu o stie foarte bine chiar el a fost in spatele acestei manevre ,acuma catva timp era prieten cu noi si promitea numai lucruri minunate dar de fapt vana numai niste voturi ,la el se potriveste lupul isi vopseste parul si la propiul si la figurat ,imi aduce aminte de impostorii italieni veniti cu 100 de marci in buzunare in anii 90 la agatat de fetite pe centru

ADEVARATA POLI a spus: (decembrie 2nd, 2012 at 17:53 )

Mai lasati-ne cu desenele astea animate de drukeria! Avem echipa! Timisoara a facut din nou echipa! Echipa se bate din nou PENTRU LOCUL EI ADEVARAT ! Avem jucatori de-ai nostrii! Mai terminati cu papagalii astia care il injurau pe Iancu ca e mitic, pe jucatori ca sunt mercenari,iar acum ca sunt majoritatea de pe la noi o dau pe politica! Ei s-au vandut politic, au iesit pe usa din dos si acum bantuie pe temiriunde! Sa vorbim de echipa noastra adevarata, de ADEVARATA POLI, care se bate pt. promovare in prima liga a tarii ! Cu Mitica, sau fara Mitica, POLI a fost si v-a fi acolo, acum cat de curand ! Pana vin astia , sau Ripensia, sa avem echipa ACUM !

@mmlxxiupi a spus: (decembrie 2nd, 2012 at 18:01 )

pai voi adunati 100 de marci de prin buzunare sa platiti pe baietii aia, ca orza nu va mai da bani, ca si el a iesit pe usa din dos. ce ca dl.ROBU nu a ascultat de voi? Da cine sunteti voi? Pe cine reprezentati voi? Voi reprezentati Timisoara? Cand il injurati pe Iancuati reprezentat Timisoara? Dar nu el va platea amenzile? Ati facut Timisoara de ras in toata tara, ca ati intrat in politica, ati facut propaganda politica pt. partidul taranesc, care nici nu mai exista si mai aveti tupeul sa vorbiti de fotbalul timisorean? Timisoara si fotbalul de aici, precum si POLI traieste foarte bine si fara voi ! Ca vor fi doi,200,2.000, sau 20.000 pe stadion, voi cei cca.100-200 nu aveti nici o legatura cu treaba asta, degeaba incercati peste tot sa va bagati in seama! Lumea se va plictisi, de altfel se termina si campania electorala si ramaneti fara obiectul muncii !

drukeria-membriidepartid a spus: (decembrie 2nd, 2012 at 18:21 )

In loc sa fim uniti toti si sa scandam anul viitor in liga unu contra spurcatilor: „cine nu sare cine nu sare ori este caine ori e prost de moare!” sau: „cine tine cu steaua sa-i fu.em familia!” … in loc sa scandam impreuna ca in vremurile cele mai bune din istoria fotbalistica a timisoarei .. unii prefera sa pocneasca cu petarde pe la leucusesti sau boldur.
Situatia e penibila… pentru unii!

@drukeriamembriidepartid a spus: (decembrie 2nd, 2012 at 18:44 )

Ce impreuna baiete? Ce sa mai caute vandutii aia pe DP? Sa mai vina cand ii aduc eu in spate! Ai sa vezi ca se poate si fara ei!

@drukeriamembriidepartid a spus: (decembrie 2nd, 2012 at 18:48 )

Tu nu vezi ca noi in loc sa vorbim de echipa noastra,de jucatorii nostri, noi toti „batem campii” despre ratatii astia? La ei nu exista tactica, joc, comentarii despre joc, jucatori, numai despre ei: ce au cantat,cate steaguri, cate flacari? Pai ala-i fotbal?Asta poti face si pe izlazul de la Sacalaz!

calm a spus: (decembrie 2nd, 2012 at 18:51 )

sa ne calmam. din nefericire stadionul dan paltinisanu arata sinistru fara spectatori. nu e de3stul doar fotbalul sau o liga superioara. robu a dat drumul la robinetul cu bani tocmai in ideea ca vorbim despre un fenomen social. acum nu mi se pare exagerat ca stadionul e greu, dar daca poli va promova si va fi tot gol, atunci vom putea vorbi despre o problema reala. asa e, fotbalul nu e pentru cei doua sau trei sute de insi care fac galeria la asu politehnica, dar trebuie sa fim corecti si sa recunoastemj ca altfel ar arata stadionul cu ei pe el.

@calm a spus: (decembrie 2nd, 2012 at 19:41 )

Adica cu 200 de insi in plus ar parea plin? Ciudata viziune!

Ranjilla a spus: (decembrie 2nd, 2012 at 19:44 )

@Calm : Poli de cand a picat in liga a 2’a stadionul Dan Paltinisanu a fost cam tot timpu gool…cu ..sau fara Drukeria aceasi lume la stadion. Daca drukeria cred ca ii mai bine sa reprezinte judetele decat sa reprezinte Timisoara unde ii este locu ei…sa faca ce vor ei. La anu in liga 1 o sa se stranga iarasi cate 7000 la meciurile de acasa la derbiuri iarasi o sa vina langa echipa. Fara drukeria sau cu ei tot …Poli Timisoara conteaza.

calm a spus: (decembrie 2nd, 2012 at 19:49 )

asa zic si eu, ca stadionul e gol inca de anul trecut. dar nu despre asta e vorba, ci despre faptul ca oamenii aia chiar stiu sa faca spectacol. de ce nu se gaseste sa faca altcineva pe dan paltinisanu ce fac baietii aia pe stiinta? e simplu, deocamdata nu are cine. sunt sigur insa ca daca acs poli va promova stadionul va fi plin sau aproape plin, in functie de echipa cu care va juca. dar galeria nu cred ca va mai fi la acelasi nivel, adica unul de liga campionilor.

Ranjilla a spus: (decembrie 2nd, 2012 at 19:54 )

@Calm: Nu putem sa stim viitorul insa toata lumea este de inlocuit.

Ioan Nanu a spus: (decembrie 2nd, 2012 at 20:10 )

Ne-au dat pe Protv ….bravo ACS Poli

Poolica franaru a spus: (decembrie 2nd, 2012 at 22:50 )

Condusa de majestatea sa, soarele si luna Timisoarei, primarul primarilor, ACS va avea nume si renume. Forza
PS
Sa nu disperam cu galeria, cand vom fi in Champions league vor aparea si suporterii, asa cum a fost si la CFR Cluj.

@@@@ a spus: (decembrie 2nd, 2012 at 22:53 )

In liga campionilor prima v-a ajunge FARUL TIMISOARA peste 20 de ani!

timisoara1921 a spus: (decembrie 3rd, 2012 at 06:23 )

asta de pe DP nu e fotbal e un suvenir ieftin adevaratul fotbal e pe Stiinta acolo se traieste cu adevarat cu pasiune ,exemplele pot continua si in Europa din Austria pana in Anglia vedeti meciul de cupa de la sfarsitul saptamanii de pe Wimbledon si apoi ciocul mic deoarece adevaratii vanduti politic santeti voi ac recas nu suporterii de pe Stiinta

gogu a spus: (decembrie 3rd, 2012 at 06:36 )

mare smecherie ati ajuns pe pro tv , maine ajungeti si pe agenda electorala nu a-ti stiut ? noi suporterii ac recas alaturi de usl

@@@@tms1921@gogu a spus: (decembrie 3rd, 2012 at 08:08 )

ai dreptate si in Anglia,Italia,Spania e vorba ca primele TREI LIGI sa se DESFIINTEZE,pur si simplu,deoarece fotbalul adevarat SE TRAIESTE in LIGILE 5,6,7,8, chiar daca EL SE JOACA in special in primele ligi !……………………………………………………………………………………………Da,gogule noi am ajuns doar la protv,iar voi in Portugalia ,Germania! Chestia e ca noi am ajuns pt. un rezultat LA FOTBAL, iar voi pt. PIROTEHNIE!

@timisoara1921@gogu a spus: (decembrie 3rd, 2012 at 08:15 )

CIUDAT ! Noi suntem politici,iar voi , cei NEPOLITICI sunteti in campanie electorala,deja va imbracati in verde ca AC Recas(pardon ca PDL>>>>).Chestia e ca duminica idolii vostri vor lua AL DOILEA PICIOR IN DOS, din acest an si nu o sa mai aveti „munitie politica”!

@mcmxx a spus: (decembrie 3rd, 2012 at 08:17 )

Nu inteleg cum au putut sa va spele creierii, in halul asta ca sa credeti ca un primar PDL poate fi santajat de Dl.ROBU sa cedeze echipa de fotbal in favoarea sa?!?!?!

PACAT a spus: (decembrie 3rd, 2012 at 08:27 )

Sincer imi pare rau ca, o parte a galeriei timisorene a ajuns de rasul si batjocora intregii tari! Pacat de drukeria, multi sunt copii buni, dar asa-i politica , te tampeste definitiv!

creier spalat si uscat a spus: (decembrie 3rd, 2012 at 08:50 )

@ mcmxx, adevarat „graiesti” nu lo santajat ca dara ii da lui, la Recas primarele e PNL numa daca no trecut az’ noapte la PP.
Daca n-ar fi de ras sigur ar fi de plans si cat patos ai pus sa-t’ umilesti adversarul.

@creier spalat si uscat a spus: (decembrie 3rd, 2012 at 11:38 )

cred ca spalarea de creier, dar mai ales USCAREA LUI, dauneaza grav vederii: in loc de D ai vazut N, de fapt ele seamana! Dar vorba aia, ce mi-e PNL ce mi-e PDL, ca doaras acum e si Blaga la noi in judet! Si mai ales ce au astea toate cu fotbalul?

polistu violet a spus: (decembrie 3rd, 2012 at 14:40 )

mai dar voi nu pricepeti ca liderii commando viola sunt aserviti politic lui orza, acum le este greu si lor sa recunoasca ca au gresit, trebuie sa fie in continuare aserviti politic!!!

sorin a spus: (decembrie 3rd, 2012 at 14:50 )

hai sa nu mai politizam subiectul. fiecare sa aleaga cu ce echipa vrea sa tina si sa mearga unde vrea.

@sorin a spus: (decembrie 3rd, 2012 at 15:41 )

ai dreptate doar ca , eu personal cel putin, le mai dau atentie pana la 9 dec. cand impreuna cu sefii lor, se vor pravali pe tomberonul de gunoi al politicii locale, pt. a-si gasi locul lor in ghena de la Gisela.Dupa 9 dec. nu mai exista! Ei nu au treaba cu perioada de transferuri,pregatiri de iarna, amicale. In alta ordine de idei copii se pot juca de-a Anglia,sau Scotia, dar cam pana la o anumita varsta, daca continua si mai tarziu e o chestie de medicina!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute
L'architect du Beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Toate divizionarele C din Timiș au obținut victorii importante în etapa din weekend

Etapă „curată” pentru reprezentantele Timișului în etapa a 17-a, penultima a sezonului regulat, toate obținând victorii pe linie. În C7, Ghiroda a învins Jiul Petroșani cu 2-0, după un autogol al lui Pătlăgică și reușita lui Bulza, iar echipa timișeană rămâne pe primul loc și chiar se distanțează față de de Deva, fostul lider, care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Toate divizionarele C din Timiș au obținut victorii importante în etapa din weekend
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Sorin Maxim

Succes total pentru POR 2014 – 2020. Suma investită a fost cu 280 de milioane de euro peste cea alocată

Programul Operațional Regional 2014-2020 a fost un real succes pentru Regiunea Vest. Administrat de ADR Vest, acesta a adus în regiune cu 40% mai mulți bani decât avusese alocați. Aceasta înseamnă că în Regiunea Vest au fost investiți 920 de milioane de euro, adică cu aproape 280 de milioane de euro peste suma atribuită inițial...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Succes total pentru POR 2014 – 2020. Suma investită a fost cu 280 de milioane de euro peste cea alocată

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Etapă „curată” pentru reprezentantele Timișului în etapa a 17-a, penultima a sezonului regulat, toate obținând victorii pe linie. În C7, Ghiroda a învins Jiul Petroșani cu 2-0, după un autogol al lui Pătlăgică și reușita lui Bulza, iar echipa timișeană rămâne pe primul loc și chiar se distanțează față de de Deva, fostul lider, care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Toate divizionarele C din Timiș au obținut victorii importante în etapa din weekend
Ajuns la cea de-a XI-a ediţie, Salonul de Carte Bookfest Timișoara revine cu cele mai noi cărți, între 𝟐𝟏 𝐬̦𝐢 𝟐𝟒 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒, la Centrul Regional de Afaceri. Sunt anunţate p𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟑𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 la această manifesare culturală de tadiţie pentru vestul României. La Bookfest vor veni personalitățile marcante ale culturii românești contemporane: 𝐈𝐨𝐚𝐧𝐚 Pârvulescu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Salonul Bookfest Timişoara îşi deschide porţile săptămâna viitoare
Din 15 martie, în cinematografele din România rulează comedia românească ”2020”. Pentru a marca premiera timișoreană, regizorul Bobby Bărbăcioru, care alături de casa de producție Vent D’Est, aduce la viață un lungmetraj exuberant, inspirat din scurtmetrajul „Remisivir” (premiat – Remi Gold la World-Fest Houston), se va afla la Timișoara, la Iulius Mall, duminică de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Echipa „2020”, o comedie neagră cu iz de dramă și bucluc, vine duminică la Timișoara pentru premiera filmului
Administrația Timișoarei pune la bătaie peste 50 de milioane de euro pentru a rezolva problema salubrității stradale și a deszăpezirii orașului pentru următorii opt ani. Licitația a fost lansată, aceasta la jumătate de an de la momentul în care Consiliul Local a elaborate documentația pentru acest megacontract. Cei din primărie spun că de acum se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Peste 50 de milioane de euro pentru străzile, trotuarele, pistele de biciclete ale Timișoarei. Primăria caută firmă de salubritate
Fostul primar Nicoale Robu a intervenit în scandalul benzilor prea înguste de pe Bogdăneştilor, acuzând, din nou, că „proiectul moștenire Robu” a fost “batjocorit” de actuala administraţie.  Ceea ce a „uitat” Robu din nou este că proiectul cu benzile cu o lărgime de 2,75 metri a fost aprobat chiar de el, fiind întocmit de mâna...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Robu „uită” din nou de îngheaţă apele. Lărgimea benzilor de pe Bogdăneştilor a fost decisă de Culiţă Chiş şi aprobată de fostul primar
Cu o tematică specială, focusată pe arhitectură și diverse mecanisme tehnice funcționale și zone citadine construite din piese LEGO®, expoziția care i-a fascinat pe timișoreni la edițiile anterioare revine în Iulius Town. În perioada 15 – 17 martie 2024, în piațeta Intersport, zeci de mii de piese LEGO® formează orașe în miniatură. Vedeta expoziției este...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Weekend pentru iubitorii LEGO®: o replică de 1,5 m înălțime a Turnului Eiffel, din peste 10.000 de piese, expusă în Iulius Town
Unplugged Lenau Robotics, echipa Liceului Teoretic ”Nikolaus Lenau” din Timișoara a reușit să se califice la etapa națională datorită obținerii locului II în competiția Connect Award. După multe meciuri intense şi mult efort depus în fiecare dintre cele 4 sezoane FTC la care a participat, Unplugged Lenau a reuşit, la Regionala #3, să se califice...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Echipa Liceului ”Nikolaus Lenau”, calificată la competiţia naţională de robotică
Top