Cine o preia pe Poli: Florin Marin, un antrenor creat in laboratorul de blaturi din anii 90

Mulţi iubitori de fotbal încă mai cred că numirea lui Florin Marin pe banca tehnică a lui Poli Timişoara este doar o glumă proastă. Din păcate, nu e aşa. Poli are pe bancă un antrenor care a trăit din plin „blaturile” din anii 90.

Orice om care înţelege puţin fotbalul ştie că Florin „Flocea” Marin a fost antrenorul-breloc al lui Gigi Neţoiu, om de afaceri cu bube şi fost turnător la Securitate. La orice echipa a ajuns Nețoiu, Florin Marin a fost numit antrenor. Acum opt ani, „Flocea” a fost acuzat cu subiect şi predicat de tatăl unui fotbalist că a participat la un blat. „Aşteptăm să primim o decizie oficială prin care să ştim ce am făcut şi unde am greşit de s-a ajuns ca Angelo să fie pus pe lista de transferuri. Altfel, noi nu plecam nicăieri, pentru că ulterior vor spune că am fugit de la echipă. Nu facem asta întrucât avem un contract ce trebuie respectat. Este o răzbunare personală a antrenorului, pentru că am refuzat să participăm la un meci strategic. «Blatul» pe care dumnealui a vrut să-l facă, noi am refuzat”, spunea, la vremea respectivă, Constantin Alistar, tatăl fotbalistul Angelo Alistar. Acesta făcea referire la un joc din perioada în care Florin Marin şi Angelo Alistar au colaborat la Universitatea Craiova.

De numele lui „Flocea” se leagă şi alte acuzaţii de blat, mai ales din perioada în care a pregătit Rocar Bucureşti. În Evenimentul Zilei s-a spus că antrenorul ar fi „trântit” 30 de meciuri în 34 de etape! „Deși neagă cu vehemență că ar fi participat în mod direct la aranjamente, există situații care îl contrazic pe Florin Marin. În perioada în care a antrenat la Rocar, atunci când formația sa trebuia să capituleze la ordin în fața adversarilor, acesta făcea două antrenamente fizice chiar în ziua dinaintea meciului, tocmai pentru ca jucatorii să nu fie capabili să reacționeze. La finalul sezonului 1999-2000, s-a spus că Rocar a făcut 30 de blaturi din 34 de partide!”, susțin ziariștii de la evz.ro. (sursa foto: www.fanatik.ro)

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

19 comentarii pentru acest articol

Fan adevarat a spus: (august 25th, 2015 at 10:10 )

Mizerii de campanie, vor sa dezbine suporterii de conducerea clubului. Ei bine domnilor asa zis ziaristi va anunt ca nu veti reusi. In ciuda carcotelilor va vom demonstra ca suntem un grup unit si puternic. Bine ati venit domnule Marin, succes si hai Poli!!!

INO a spus: (august 25th, 2015 at 10:49 )

BEY! DEJA SA SESIZAT DNA -UL PRIVIND MODUL ÎN CARE SÎNT CHELTUIȚI BANI LA CJ ȘI PRIMĂRIA TIMIȘOARA!IAR SPECTATORI VOR FI DIN CE ÎN CE MAI PUȚINI!!ESTE ANUNȚAT UN MITING DE PROTEST ÎMPOTRIVA LUI ROBU PE CARE NU ÎL MAI VREM LA PRIMĂRIE SĂ CHELTUIE BANI OAMENILOR FĂRĂ SENS! SPERĂM CA LA NOILE ALEGERI SĂ NU ÎL MAI VEDEM!ORUCUM EU INO NU POT SĂ CRED CĂ SA FĂCUT ROCADA DAN ALEXA -LA RAPID ȘI FLOCEA RAPID LA POLI! ASTA DA BĂTAIE DE JOC!ROTARIU, STANCIU, DUPĂ CE AU HULIT CLUBUL ACS POLI TIMIȘOARA ACUM ÎL ȘI DISTRUG! ROBULE PÎNĂ AICI TI-A FOST!I SĂ VEDEM NOI CUM O SĂ TE DESCURCI FAȚĂ DE TOȚI CARE AU VRUT CA ȘI TIMIȘOARA SĂ SE MÎNDRESCĂ CU O ECHIPĂ ÎN LIGA1!HM!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

ccc a spus: (august 25th, 2015 at 11:34 )

@Fan adevarat

esti cumva Nicolae Robu degizat ? Fi atelnt la ce-ti spun… ZERO puncte pana la sfarsitul turului cu acest antrenor.

Baltazar a spus: (august 25th, 2015 at 11:39 )

Timisoara nu merita o asemenea umilinta. Aceasta decizie va atarna greu, poate chiar decisiv, in ceea ce priveste venirea timisorenilor la stadion. Tupeul lui Robu nu are limite, se comporta de parca ar da bani din buzinarul lui nu din banii timisorenilor. Aceasta e inca o decizie impotriva orasului si a timisoreniolor care sunt din nou umiliti de acest nesimtit.

Fan adevarat a spus: (august 25th, 2015 at 11:51 )

ccc, nu mai carcoti. Daca esti un polist adevarat vei veni si vei sustine clubul nu stai si carcotesti pe internet. Data fiind conjunctura dificila conducerea clubului a luat cea mai buna decizie posibila, se fac eforturi deosebite pentru ca acest club sa reprezinte in continuare cu cinste Timisoara. Deci haide sa lasam rautatile si fitilele si sa ne vedem pe stadion. Sunt convins ca Noi, Polistii adevarati vom fi acolo!

ps
Nu sunt primarul, sunt doar un om rational care apreciaza toate lucrurile bune facute in oras in ultimii 3 ani, inclusiv creerea acestei minunate echipe. Tu crezi ca primarul are timp sa piarda vremea pe internet cand Timisoara are sute de santiere deschise? Doar nu-i orza.

@Fan adevarat a spus: (august 25th, 2015 at 11:55 )

Robule, nu o mai arde aiurea cu astfel de mesaje. Fanii adevarati sunt aia care scot bani din buzunarele lor pentru echipa pe care o iubesc. Tu cati bani ai scos din buzunarul tau pentru Politehnica Timisoara, nesimtitule? Fanii adevarati sunt aia care respecta traditita echipei cu care tin. Spui de destabilizare? Nerusinatule, vei vedea la jocul cu Chiajna cum sta treaba cu destabilizarea facuta de tine si de maimutoiul ala de Bojin. Daca vrei sa vezi impactul deciziei tale te rog sa te plimbi singurel prin centrul orasului intre orele 15 si 17. Iti bati joc de orasul asta inca o data prin decizia asta. Cu o asemenea decizie nu ai cum sa fii polist. Sa-ti fie rusine.

True fan a spus: (august 25th, 2015 at 12:09 )

Sustin cu tarie parerea la Fan adevarat. Respect!

Fan adevarat a spus: (august 25th, 2015 at 12:18 )

Nu sunt primarul am mai spus asta si nici nu voi mai continua discutiile cu putinistii de pe islaz, veti primi o palma (inca una) sambata cand miile de polisti adevarati vor fi prezenti pe Dan Paltinisanu in iuda actiunilor voastre de dezbinare. Si cu asta am incheiat, nu imi mai pierd vremea cu voi.

ccc a spus: (august 25th, 2015 at 12:24 )

@Fan adevarat

Deci esti Nicolae Robu sau un apropiat dupa limbajul folosit. Un polist adevarat ar face totul ca aceasta echipa sa NU retrogradeze. Dati-i afara pe spanioli si pe bulgarul ala si o sa aveti bani de antrenor ca de asta are nevoie POLI si „polistii adevarati” nu de o noua retrogradare in liga secunda !

ary a spus: (august 25th, 2015 at 12:27 )

Utima ora:Florin Halagian -director tehnic si Jean Padureanu presedinte in locul lui Stanciu.

soryn a spus: (august 25th, 2015 at 12:28 )

Foarte bine dute la stadion sa prinzi un loc ca meciul e deja sambata, inca mai sint multi lingai in tara asta… la o alta postare ai scris primar cu majuscula, tu chiar il iubesti pe tatuca tau… In politica unii sint pe rolul unuipartid ca sa aduca osanale conducatorului iubit…asta insramna sa fi un fan afevarat….sper macar sa fi platit bine ca altfel esti doar un ignorant caruia ii place sa faca pe gica contra…si da cred ca lumea tea bagat prea mult in seama

Marian Violetu a spus: (august 25th, 2015 at 12:35 )

Mai bine imi ard cardul de cat sa ma duc la o echipa antrenata de Flocea. De ce Alex Pelici nu primeste sanse niciodata? E mai bun de o mie de ori fata de blatistu asta ordinar. Mai am prieteni care au spus la fel ca nu mai merg sa o vada pe ACS Poli.

Andrei a spus: (august 25th, 2015 at 14:07 )

Bravo!!! F bine ca a venit Marin asta antrenor. Asa retrogradeaza si se desfiinteaza mai repede echipa acestui minunat primar! Bafta Marine!!! Sper sa o duci cat mai repede pe aceasta echipa unde ii e locul….la desfiintare!

dani a spus: (august 25th, 2015 at 15:37 )

Bradule,ai gresit începutul textului! Nu se spune ,,multi iubitori de fotbal” ci MULȚI IUBITORI DE POLI,cum îi place lui LAE să spună! Degeaba dăm noi în Florin Marin,fiindcă el nu are nicio vină că a fost adus aici.A prins castana,ia omul banii și după aia vede dacă iese sau nu.Problema este că LAE ,nu știu dacă și Titel,se comportă parcă echipa este proprietatea lui! Din păcate,cred că în toti acesti ani,sau irosit foarte mulți bani pe,,Cea mai Poli dintre Poli”, rezultate catastrofale, iar spectatorul bănățean rămâne cu un gust amar despre ceea ce se întâmplă cu această echipă si de cei care o administrează.

Robert Turcescu a spus: (august 25th, 2015 at 15:46 )

Domnule „Fun Adevarat”,stiti,eu m-am nascut cu oaresice ureche muzicala…Sigur sunteti doar un admirator al dl Robu???

Druckerul din Mehala a spus: (august 25th, 2015 at 16:02 )

Acum INO ii fericit , a plecat Dan , sa vedem ce va face Poli cu noul antrenor , cred ca liga II-a ne mananca…f,tui .

Parinte a spus: (august 25th, 2015 at 16:48 )

Ati distrus centrul de copii si juniori. Ati adus numai martoage si ce v-ati gandit?…… Hai, frate, sa aducem si un pensionar comunist. Bravo voua! Sper sa va desfiintati sa scape si copii pe care i-ati inselat de povara contractelor incheiate cu voi. Daca erati destepti pastrati doar centrul de copii si juniori si porneati de jos. Cheltuieli mai putine si contracte mici….dar megalomania politicienilor e prea mare. Sa dea Dumnezeu sa va desfiintati!

pif a spus: (august 25th, 2015 at 18:59 )

in primul rind: Flocea nu e unul intre noi ci unul intre voi, poate.
in al doilea rind se vede clar ca iubitul nostru primar, un sef de santier caruia ii atest valoare, prin faptul ca e insistent macar, nu a invatat nimic nici din situatia asta de care e direct responsabil impreuna cu exemplarul acesta stralucit a politicii banatene, Titu Bojin. hip, hip, hurra.
In loc ca in ceasul din urma, aproape lugubru, sa ia un antrenor cu sanse de a ne scoate din situatia in care ne-a manevrat il aduce pe amaritul asta si asta numai pe considerentul ca e ieftin. exclusiv ieftineala lui Florin Marin l-a determint sa-l aleaga. si in rest „Dragi polisti, haideti sa-i dam …”. imi pare rau dar atit cit va sta asta- adica Florin Marin- la Poli nu ma mai intereseaza capitolul asta, prima oara in viata mea. ii multumesc primarului pentru asta.
dealtfel lui Florin Marin care are oricum pielea de 4 cm, obisnuit in regat, groasa nu cred ca-i pasa prea mult. si alegerea lui Rotariu e epocala.
nu te ajuta nimeni chiar daca esti dr. h.c.

Iusti Umflatu a spus: (august 26th, 2015 at 08:37 )

Aseara am fost cu Flocea in sedinta, el in calitate de antrenor, iar eu ca mare (150 kg in viu) suporter. Sa stiti ca dupa 3 saorme xxl cu de toate omul e chiar ok, eu i-am spus ca daca mentine ritmul asta (sa-mi dea trei saorme/meci) eu voi fi prezent si voi forma si o noua galerie. Plus ca m-a sunat si idolul meu Lae pe care chiar nu-l pot refuza cand flutura autorizatiile de taxi. Deci sunt polist adevarat si voi fi prezent la meci sambata.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute
L'architect du Beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Trei meciuri acasă şi trei în deplasare pentru salvarea de la retrogradare

Federaţia Română de Fotbal a stabilit astăzi ţintarul din play-out, acolo unde va fi prezentă şi CSC Dumbrăviţa, în încercarea de a se salva de la retrogradare. În play-out, echipele vor intra cu toate punctele acumulate în sezonul regular și vor mai avea de jucat doar șase meciuri de fiecare în cadrul a șapte etape....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Trei meciuri acasă şi trei în deplasare pentru salvarea de la retrogradare
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Angajaţii Horticultura lucrează de zor în Parcul Civic

Angajaţii societăţii Horticultura continuă lucrările de întreținere a Parcului Civic, pe măsură ce condițiile meteo permit acest lucru. Acest parc a fost preluat de societatea municipalităţii, în luna ianuarie, după ce Primăria Timişoara a refuzat să recepţioneze lucrările de mântuială executate de o firmă contractată de fosta administraţie.  În prima zi a săptămânii angajaţii Horticultura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Angajaţii Horticultura lucrează de zor în Parcul Civic
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se montează grinzile din Freidorf pe Centura Sud. Se toarnă deja asfalt pe unele porțiuni/Foto

Șoferii care folosesc ruta de intrare în oraș dinspre Sânmihaiu Român – strada Polonă, vor trebui să circule cu restricții în zona unde centura Sud supratraverseză șoseaua. Aceasta pentru că, veste bună, se montează grinzile de la pasaj. O altă veste, a fost turnat asfalt pe unele porțiuni din Centura Sud. Miercuri, 20 martie, începând...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se montează grinzile din Freidorf pe Centura Sud. Se toarnă deja asfalt pe unele porțiuni/Foto

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Fundația Art Encounters vernisează pe 28 martie expoziția „Lecții de grădinărit. 10 precepte pentru o grădină organică” a artiștilor Alexandra Boaru, Adrian Câtu, Lorena Cocioni, Pavel Grosu, Gwen (Emma Bădulescu), Catinca Malaimare, Lucian Popăilă, Victoria Sadovnic, Ioana Stanca și Ovidiu Toader. Curatoriată de Ami Barak, expoziția reunește cei zece artiști care fac parte dintr-o nouă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Zece tineri artiști expun la Fundație Art Encounters, la Timișoara
Trei artiști stradali români și un artist islandez vor schimba aspectul comunei Foeni. Ea a avut la dispoziție un loc mai mult decât … interesant, pentru a-l transforma în gazdă pentru picture: stația de autobuz din localitate. Cea de-a doua rezidență artistic organizată de Asociația Miltonia, partenerul cultural al Consiliului Județean Timiș în cadrul proiectului...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O artistă română a pictat pe stația de autobuz din Foeni. Proiectul, parte al revitalizării Conacului Mocioni/Foto
Surpriză frumoasă în etapa a doua din play-off, în prima ligă de futsal. CFR Timişoara a reuşit imposibilul şi s-a impus pe terenul campioanei, United Galaţi, formaţie neînvinsă până în acel moment. Partida din Sala Dunărea a fost echilibrată, dar bănăţenii au avut un plus de prospeţime şi inteligenţă pentru a ieşi învingători. Gazdele au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie de pus în ramă pentru CFR pe terenul campioanei
Angajaţii societăţii Horticultura continuă lucrările de întreținere a Parcului Civic, pe măsură ce condițiile meteo permit acest lucru. Acest parc a fost preluat de societatea municipalităţii, în luna ianuarie, după ce Primăria Timişoara a refuzat să recepţioneze lucrările de mântuială executate de o firmă contractată de fosta administraţie.  În prima zi a săptămânii angajaţii Horticultura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Angajaţii Horticultura lucrează de zor în Parcul Civic
Agenția de turism As Tour – Timișoara vă propune un început de toamnă reușit, alegând o ofertă de neratat: un sejur Antalya – Turcia în perioada 20 – 27 septembrie. Tarifele încep de la 590 euro de persoană într-un  hotel de patru stele Agenția de turism As Tour – Timișoara vă invită, de această dată,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Început de toamnă în Antalya, cu As Tour Timişoara
Liderii coaliției PSD – PNL au discutat în ședința de luni şi situaţia din Timiş, ajungând la un acord de principiu să sprijine candidați comuni la preşedinţia Consiliului Judeţean şi Primăria Timişoara. Potrivit acestei înţelegeri, coaliția ar urma să sprijine un candidat PSD la Consiliul Județean și un candidat PNL la Primăria Timişoara, acesta din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Coaliţia a discutat despre candidaţi comuni la Timiş. PSD ar urma să preia preşedinţia CJ Timiş
O firmă din București a primit contractul de dotare a Liceului Waldorf din Timișoara cu mobilier școlar nou. Valoarea înțelegerii cu Primăria Timișoara este de 708.000 lei plus TVA. Deocamdată, mobila nu prea are unde să fie instalată, încă se lucrează la noul corp de clădire al Liceului Waldorf unde acesta urmează să ajungă. Dotările...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O firmă din București va furniza mobila pentru viitorul corp al Liceului Waldorf din Timișoara
Primăria Timișoara, prin Direcția de Asistență Socială, va depune spre finanțare un proiect pentru un nou centru pentru persoane vârstnice, acesta urmând să fie situate pe strada Lorena. Proiectul „VITAL – vârstnici integrați activ în comunitatea locală din Timișoara” a fost aprobat de consilierii locali și vizează înființarea unui nou centru pentru persoanele vârstnice. Acesta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara vrea finanțare pentru un nou centru destinat persoanelor vârstnice. Suma necesară, 7,8 milioane de lei
Top