Arhiva pentru eticheta: gheorghe mencinicopschi

Croissantele, „deliciile” care imbata copiii / FOTO

Croissantele, „deliciile” care imbata copiii / FOTO

Oricât ar părea de incredibil, alcoolul este un ingredient nelipsit din produsele de panificație. Cele mai gustoase cornuri cu ciocolată după care tânjește fiecare puști sunt, de fapt, pline de alcool.

Otrava de un leu, cu gust de cafea

I se spune „cafea”, dar, în realitate, e doar un amestec de chimicale cu vagi urme de cafea. Băutura vândută sub această denumire la automatele pe care le întâlnim peste tot este dăunătoare sănătății. Sub numele de cafea, lapte, ciocolată sau ceai din automatele care funcționează cu fise se vând produse obţinute exclusiv din pulberi solubile, adică un cocteil de E-uri.

Mezelurile din comert doar „trec” pe langa carne / FOTO

La facultățile de profil, studenții învață să prepare mezeluri după un rețetar din 1971. Volumul „Instrucțiuni tehnologice pentru fabricarea preparatelor din carne” este considerat „Biblia” celor care urmează să lucreze în domeniu. Când se angajează însă, tinerii absolvenți află că mai mult de jumătate din compoziția mezelurilor nu e carne, ci șorici, soia și amidon.

Carnea injectata, pericolul din farfurie

Carnea din galantarele românilor este nesănătoasă! Specialiștii spun că, practic, nu mâncăm carne, ci o mixtură periculoasă de apă și chimicale, care ne afectează pe termen lung. Pentru a evita problemele, ar trebui să fim mult mai atenți la etichete și să evităm produsele pe care scrie „carne injectată”.

Top