Arhiva pentru eticheta: minte

Grapini, despre fuziune: Vine PLR si ne preia structurile ca sa-si asigure locuri in parlament?

Grapini, despre fuziune: Vine PLR si ne preia structurile ca sa-si asigure locuri in parlament?

Posibila fuziune dintre PLR și PC creează tot mai multe probleme între șefii Partidului Conservator. Maria Grapini îl acuză pe președintele PC că minte și crede că acesta ar trebui să demisioneze, dacă a devenit alergic la numele lui Dan Voiculescu.

Ponta a mintit iar. Unde-i stirea?

Mai multe publicații și posturi TV au titrat miercuri faptul că premierul Victor Ponta a fost prins cu minciuna în cazul echipei de Formula 1, Forza Rossa. O minciună grosolană, pe care în toamnă o dezmințea foarte nervos. Așa, și? Care-i noutatea că Ponta a mințit? În cazul premierului ajungi poate chiar la un pleonasm când spui „Ponta minte”. Așa cum ai spune „un mitoman minte”.

Preluarea lui Poli, tergiversata de Iancu

Memoria îi joacă feste lui Marian Iancu. Acesta afirmă că nu trebuia să depună niciun dosar la CJ Timiș și le propune autorităților un alt termen: joi, 29 martie. Atunci ar urma să fie semnat un contract, iar Poli să aibă, din acel moment, un nou proprietar. Nicolae Robu recunoaște însă blocajul instalat după ce șeful lui Poli a ales să facă uitat termenul acordat de oficialități.

Top