Arhiva pentru eticheta: obligatorie

Masca de protecție, obligatorie și în exterior în localitățile unde rata de infectare trece de 6 la mie

Masca de protecție, obligatorie și în exterior în localitățile unde rata de infectare trece de 6 la mie

Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății, și Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, au decis azi instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie, a triajului epidemiologic şi dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2 pe durata stării de alertă. Conform documentului, în localitățile în care incidenţa cumulată la 14 zile este mai mare de

Vaccinarea ar putea deveni obligatorie pentru anumite categorii de persoane

România se află în valul patru al pandemiei de Covid-19, iar autoritățile se gândesc la noi măsuri pentru a proteja populația. „Acele persoane din sectoarele esențiale să fie vaccinate, iar cei care au legături cu acele sectoare să fie testați săptămânal. Ne gândim la vaccinare sau testare. Acestea sunt opiniile pe care eu, ca și

Armata ar putea fi, din nou, obligatorie

Stagiul militar ar putea redeveni obligatoriu. Propunerea vine din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență, luându-se în calcul exemplul unor ţări precum Germania sau Franţa, unde, în timp de criză, există o mobilizare a voluntarilor.

Apel la fani

„Leii din Banat” fac apel la fani pentru meciul de sâmbătă seara. BC Timişoara este nevoită să câştige partida din etapa a XIX-a, pentru a evolua în play-off. Jucătorii lui Dragan Petricevic speră să învingă ocupanta locului doi, Asesoft Ploieşti, dar pentru asta au mare nevoie de susţinerea publicului.

Baietii destepti ne-au mai platit o polita. Ca de aia sunt destepti!

România e plină de băieţi deştepţi, motiv pentru care majoritatea populaţiei, plebea, o duce din ce în ce mai greu, ca fraiera. Pe lângă tradiţionalii băieţi deştepţi din spaţiul energetic, care vând energie ieftină la tot bogatul, că de aia e bogat, iar pe aia scumpă, la tot săracul, că şi de aia e sărac, firmele de asigurări din România sunt pline de băieţi şmecheri.

Top