Arhiva pentru eticheta: fani

Samba do Brasil pe Facebook-ul primarului Timisoarei! Nicolae Robu atrage sute de fani din America Latina

Samba do Brasil pe Facebook-ul primarului Timisoarei! Nicolae Robu atrage sute de fani din America Latina

Știți cum se numesc cei mai noi fani ai primarului Timișoarei? Felipe Araujo, Alana Mendes da Costa, Binho Silva sau Cleison Sincero Lv! Edilul a devenit extrem de popular în spațiul sud-american, de unde, pentru cea mai recentă conferință de presă, au venit câteva sute bune de like-uri!

Sa jucam impreuna, competitia unde rugbistii fac echipa cu fanii

A treia ediţie a competiţiei de rugby-tag „Să jucăm împreună” s-a disputat sâmbătă pe stadionul „Gheorghe Răşcanu” din cartierul Ronaţ. Peste 70 de oameni – copii, femei, tineri, vârstnici şi aproape toată echipa Timişoara Saracens au făcut casă bună împreună şi au jucat rugby cu multă voie bună. Jucătorii campioanei României la rugby s-au „combinat”

Pe Facebook, Nicolae Robu a castigat deja alegerile

Liberalul Nicolae Robu conduce detașat într-un top al candidaților la Primăria Timișoara, din punct de vedere al susținătorilor pe care-i are pe Facebook. El este urmat în acest clasament de candidatul PMP, Marius Dugulescu, și PSD-istul Florică Bîrsășteanu. La polul opus se află Gabriela Simona Tiriteu (BUN).

Rezident Ex face turneu unde cer fanii

Rockerii vor alege oraşele în care se vor desfăşura, la sfârşitul lunii octombrie, concertele Rezident Ex. În premieră pentru România, o trupă își va stabili viitorul turneu în funcție de dorințele fanilor, care trebuie doar să trimită e-mailuri pentru a-și manifesta preferințele. Vor fi zece orașe în care va putea fi ascultat acest supergrup.

Fanii lui Robu nu se omoara după un nou stadion

Așa cum ne-a obișnuit, primarul Nicolae Robu, primul Facebook-ist al Timișoarei, a lansat un sondaj de opinie pe una din paginile sale de pe cunoscuta rețea de socializare. „Prietenii” săi au fost invitați să aleagă care li se pare cea mai bună decizie dintre cele patru idei expuse la unul din „briefingurile” sale zilnice.

Apel la fani

„Leii din Banat” fac apel la fani pentru meciul de sâmbătă seara. BC Timişoara este nevoită să câştige partida din etapa a XIX-a, pentru a evolua în play-off. Jucătorii lui Dragan Petricevic speră să învingă ocupanta locului doi, Asesoft Ploieşti, dar pentru asta au mare nevoie de susţinerea publicului.

Top