Arhiva pentru eticheta: pacient

Incident grav la Spitalul Județean din Timișoara: un pacient a luat foc pe masa de operație/Update. Reacţia IPJ

Incident grav la Spitalul Județean din Timișoara: un pacient a luat foc pe masa de operație/Update. Reacţia IPJ

Un pacient a luat foc în timpul unei intervenții chirurgicale făcute la Casa Austria din cadrul Spitalului Județean din Timișoara. Potrivit primelor informații, un pacient de 84 de ani a luat foc în timpul unei intervenții care viza extirparea unei tumori. Incidentul a avut loc vineri la Casa Austria. Se pare că flăcările au apărut

Reflexul de voma accentuat

Reflexul de vomă este un subiect poate puțin discutat, dar totuși în practica stomatologică ne izbim și de acest aspect. Unii oameni se plâng că în momentul în care își periază dinții din spate au o senzație puternică de vomă. Tocmai de aceea, ei evită să perieze zonele respective, acestea se cariază și iată… am ajuns și la dentist.

Subiect tabu? Mai bine nu

Hotărăști să faci programare la dentist, de la recepție ți se spune telefonic că ar fi indicat să vii cu o radiografie panoramică la ora stabilită, la clinica X. Perfect, până aici nimic dificil. Cu teamă sau nu, se face ora stabilită, cu radiografia sub braț, suntem întâmpinați la receptie. Și de aici lucrurile se fac diferit de la clinică la clinică, dar, în principiu, pacientul este rugat să completeze o fișă!

Top