Arhiva pentru eticheta: pacient

Top 5 lucruri pe care sa nu le faci cand mergi la dentist

Top 5 lucruri pe care sa nu le faci cand mergi la dentist

Tot mai mulți oameni stau foarte prost cu timpul liber și au și mai puțin timp de alocat mersului la dentist. Alocați-vă timp pentru rezolvarea problemelor dentare. Mergeți cu timp și răbdare, pentru că există tratamente care sunt foarte complexe și care necesită mai mult timp.

Reflexul de voma accentuat

Reflexul de vomă este un subiect poate puțin discutat, dar totuși în practica stomatologică ne izbim și de acest aspect. Unii oameni se plâng că în momentul în care își periază dinții din spate au o senzație puternică de vomă. Tocmai de aceea, ei evită să perieze zonele respective, acestea se cariază și iată… am ajuns și la dentist.

Subiect tabu? Mai bine nu

Hotărăști să faci programare la dentist, de la recepție ți se spune telefonic că ar fi indicat să vii cu o radiografie panoramică la ora stabilită, la clinica X. Perfect, până aici nimic dificil. Cu teamă sau nu, se face ora stabilită, cu radiografia sub braț, suntem întâmpinați la receptie. Și de aici lucrurile se fac diferit de la clinică la clinică, dar, în principiu, pacientul este rugat să completeze o fișă!

Top