Noi promisiuni pentru centura si racord la autostrada, insa fara termene

Timișoara nu rămâne nici fără Centura Sud și nici fără racordul la autostradă. E promisiunea ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, care spune că bani pentru aceste investiții există, dar nu vorbește despre termene. Singura sumă avansată este cea pentru actualizarea documentației de la centură.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a încercat, vineri, la Timișoara, să liniștească spiritele în ceea ce privește proiectele importante ale județului, care nu au fost prinse cu sume clare în bugetul pe 2017. „Toate proiectele din programul de guvernare sunt finanțate și nici cele vitale pentru dezvoltarea județelor nu au fost uitate. Varianta Timișoara Sud e în lucru, avem studiu de fezabilitate, acum actualizăm documentele pentru finanţare. Sunt prevăzute sume în buget, sunt 6,4 milioane de lei, pe programul de infrastructură mare. Trebuie să vedem cât am alocat, când încep proiectarea și execuția și, în funcție de ce este nevoie, se vor da banii necesari. La sfârșitul lunii martie vom avea firma care se va ocupa de centură. În ceea ce privește racordul la autostradă, acest proiect este în analiză și urmează să emitem o hotărâre de guvern pentru adoptarea indicatorilor tehnico-economici”, a declarat oficialul.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

3 comentarii pentru acest articol

poli21 a spus: (februarie 17th, 2017 at 20:59 )

Lolek si Bolek in varianta psd.

anteconbega a spus: (februarie 19th, 2017 at 08:50 )

Stan şi Bran, nu alta, aşa e. Cuc o fi el extraponderal, dar are în vorbe o siceritate morbidă. Deci, tov Ionel de la Măguri, aka Călin, gându-ţi cabalin: nimic concret! E vorba de o: „sumă avansată pentru actualizarea documentației de la centură.” Să priceapă şi electoratul rural la PSD Timiş, că dl Cuc a dat la învârtit morişca vorbelor goale: „La sfârșitul lunii martie vom avea firma care se va ocupa de centură.” Care martie: 2017, 18, 2019? Mai grav: ” În ceea ce privește racordul la autostradă, acest proiect este în analiză și urmează să emitem o hotărâre de guvern pentru adoptarea indicatorilor tehnico-economici” Adică, kaka-n ţecher, oameni buni!. Nimic concret: o suma avansată, un proiect în analiză, urmează o hotărâre de guvern. Flatulaţii bolşevice. Freddy, trezeşte-te!

voin a spus: (februarie 20th, 2017 at 09:53 )

Bai, ce moace de shtrumfi au toti trei! Dobra chiar de izmana!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

aeroportul-timisoara-700x280-01

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT, misiune economică în SUA

Sport vezi arhiva Sport

iulius-mall-timisoara-craciun_728x90

Social vezi arhiva Social