Timisorenii ies in strada, tinerii PSD-isti ataca… restaurantele

Managerul unui restaurant din Timişoara susţine că a fost ţinta mai multor atacuri negative pe Internet din partea tinerilor PSD-işti. El a fost găsit „vinovat” pentru că ar fi oferit ceaiuri şi cafele gratuite protestatarilor din Piaţa Operei.

Managerul restaurantului „La strada”, Victor Pop, a afirmat, pentru Digi24, că toate comentariile negative despre local, atât pe Facebook, cât și pe TripAdvisor, au apărut după ce a decis să ofere ceai şi cafea pentru protestatari, respectiv burgeri pentru jandarmi. „Am constatat că, de fapt, sunt membri TSD şi PSD care au vrut să se răzbune pentru că am… nici măcar nu am sprijinit manifestaţiile, ci efectiv am oferit ceai şi cafea, ca să nu îngheţe de frig oamenii. Ne-au dat review-uri negative oameni care nu au nicio treabă cu restaurantul, oameni din Iaşi, oameni din Botoşani, oameni din Constanţa”, susține Pop.

Acesta și-a probat afirmaţiile cu unele capturi ale discuţiilor purtate pe grupul de WhatsApp al studenţilor social-democraţi, unde a fost pus la cale planul de defăimare. În discuţii apare şi numele deputatului Alfred Simonis, cunoscut şi ca Freddy.

– Tamponăm un pic la rating firmele care au sustinut mitingurile?
– Cu mare plăcere.
– Dădeau cafea şi ceai gratis celor care mergeau la miting.
– Freddy ne-a provocat să strângem 100. Putem strânge mai mult de 100 dacă ne mobilizăm.

De acelaşi „tratament” din partea tinerilor PSD-işti s-a „bucurat” şi restaurantul Merlot, al cărui patron a dus mai multe baxuri cu apă în Piaţa Operei. Oricum, cei doi au scăpat ieftin. În Ploieşti, imediat după ce patronul unei firme de publicitate a anunţat pe Facebook că face bannere gratuite pentru protestatari, el a primit în vizită… Poliţia Economică.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

29 comentarii pentru acest articol

Secureanu a spus: (februarie 7th, 2017 at 19:14 )

Poftim cultura 🙁
PS: Voi l-ati votat pe Freddy (Alfred Simonis) pacalicilor…

Gigi a spus: (februarie 7th, 2017 at 21:48 )

La ce te poti astepata din partea retarzilor rosii !

Dan Moldovan a spus: (februarie 8th, 2017 at 01:01 )

Victor..esti patetic..sa le multumesti ca asa reclama..nu aveai bani sa platesti..mai ales la bodega ta de 2 lei si-un rest.

But a spus: (februarie 8th, 2017 at 07:51 )

Ceea ce au facut Simonis si ai lui imi aduce aminte de intunecata perioada in care tara era guvernata de Adrian Nastase. Se intorc acele vremuri sinistre, iar cei care fac tot posibilul pentru asta sunt tineri.

Costel a spus: (februarie 8th, 2017 at 08:53 )

Dan Moldovan, mult ai gandit pana sa scrii tampeniile astea? De fat, atat te-a dus capul, atata poti. BRAVA!!

Nas0leu a spus: (februarie 8th, 2017 at 09:27 )

But, tineri eșuați a căror succese se rezumă la posturile călduțe cale le sunt oferite evident doar datorită multiplelor calități.
Era una în imagine cu review pe tripadvisor… Patricia parcă, saraca a făcut engleză cu Nea Nelu. Probabil este studentă la PR sau Jurnalistică 🙂

Cosmin a spus: (februarie 8th, 2017 at 09:36 )

Ce este mai gresit: ratinguri negative pe TA sau protestarea contra unei televiziuni/petitii pentru retragere licenta/publicitate.
Raspunsul: ambele sunt cretine, dar cei ce le sustin sunt prea idioti sa isi dea seama de ce fac.

But a spus: (februarie 8th, 2017 at 09:54 )

@Cosmin
Televiziunile la care te referi, Antena 3 si Romania TV, sunt niste latrine ordinare. Comparatia ta e cel putin fortata.

Dan Moldovan a spus: (februarie 8th, 2017 at 10:15 )

Eu stiu ca deranjeaza realitatea. E un lache frustrat. La 27 de ani parasit de nevasta:))) nu asta e subiectul. Ideea e ca si a luat review uri pe nedrept de 5*! De alea nu Zice nimic? Si cele de 1* dinaintea „valului”? Tot nereale???:)))) pune lacatul si somn usor

vasile a spus: (februarie 8th, 2017 at 10:54 )

But, in perioada intunecata a guvernarii Nastase s-a inchis cea mai mare parte a capitolele de aderare la UE, respectiv UE a considerat ca au fost indeplinite conditiile minimale cerute de ea pentru ca Romania sa fie acceptata in comunitatea europeana. Saracii de ei, fiind asa intunecata, nu au vazut ce le-a oferit guvernul Nastase si au acceptat totul pe incredere, din simpatie fata de Iliescu ! …Ma lasi…

Rebeca a spus: (februarie 8th, 2017 at 11:01 )

Acest individ de 27 de ani este in stare sa plateasca si presa pentru a scrie in favoarea lui, prin asta isi mai face si el reclama la ” restaurant „. Ce circar ieftin !

Ron a spus: (februarie 8th, 2017 at 11:22 )

Să nu vă mirați de astfel de acțiuni. La fel ca și aducerea manifestanților la Cotroceni cu microbuzele și autocarele (și tot nu s-au adunat mai mult de 2000 de amărășteni, le-ați văzut fețele) această acțiune se înscrie în tipul de comportament cu care această grupare neo-bolșevică, controlată acum de crima organizată ne-a obișnuit deja. Dacă nu pot construi ceva, dacă nu pot face ceva pozitiv, PSD-iștii aleg distrugerea, degradarea, minciuna și manipularea. Cât despre Simonis (Freddy Prafuri, nu?) la ce altceva credeați că-l duce capul? Oricum, chiart și aceste evenimente nu fac decât să ilustreze și mai bine ipocrizia lui Dragnea, care declara că nu dorește dezbinarea țării și a poporului. Însă PSD-ul asta se străduiește să facă, din răsputeri, să aplice dictonul preferat de parvenitul din Teleorman: Divide et impera.

Dana a spus: (februarie 8th, 2017 at 11:58 )

Cosmin, trebuia sa spui si de datoriile tale, de lipsa autorizatiilor la fostul local si de aventurile tale cu angajatele tale, pt care si ajuns si la primul divort! Papagal ?

Cristi Dud a spus: (februarie 8th, 2017 at 12:01 )

Si ce daca i-au dat rating negativ? Daca era un membru al PSD-ului care ar fi dat cafea si ceai, erau toate televiziunile pe el, dosar penal, mita… forte bine, tineri cu idealuri care isi sustin cauza, nu cauta mila si reclama ca flausatul asta

Nicu a spus: (februarie 8th, 2017 at 12:01 )

Nu am nici o treaba politica, sunt doua tabere, nu stiu cine are dreptate dar legat de restaurantul respectiv (la strada -de la mall) pot spune ca au mancare foarte scumpa si nu e ceva deosebit. De la mine ar avea maxim un 3 daca arfi sa dau o nota – pe cinstite

anteconbega a spus: (februarie 8th, 2017 at 12:03 )

Colegii bolşevici ai lui Freddy se dau de ceasul morţii să repară tembelismul ministrulu Iordache, grefier de Bălţi, iar Freddy , în loc să muncească pentru banii pe care încasează nemeritat ca deputat, freacă belengherul luptând cu chelnerii, bucătăresele, barmanii şi picolii din birturile din Timişopara. Recomandare de la Ionutz: „Freddy, înscrie-te în PLM!”

Kata a spus: (februarie 8th, 2017 at 12:06 )

Ar trebui sa fie anuntate articolele care fac publicitate!!!! Circarul asta vrea sa isi salveze bodega cu pleskavita profitand de nemultumirea oamenilor…

dorin carantan a spus: (februarie 8th, 2017 at 12:12 )

Am fost si eu la restaurantul ala, vad ca a primit zilele astea multe stele de la cei din PNL.
Asta nu e restaurant de 5*, nici daca ma fac eu popa. Poate vrea si o stea michelin baiatul asta

Daniel a spus: (februarie 8th, 2017 at 12:14 )

Adica tinerii pesedisti stiu de astea, cu telefoane mobile si TripAdvisor? I’m not evenmad, this is amazing.

Manu a spus: (februarie 8th, 2017 at 12:15 )

Apropos … ati semat si postacii petitia, ca va da si pe voi Dole afara :)))))

Dodo a spus: (februarie 8th, 2017 at 12:16 )

Parca la PSD era clubul varstei a III-a, acum au si tineri? :)))

anca a spus: (februarie 8th, 2017 at 12:18 )

si ce daca i-au dat o stea? E dreptul oricui si la cat e de prost proprietarul, restaurantul ala ar merita -5 stele, adica, sub 0, pentru cine nu a inteles. -5,……0…….5

Cristina a spus: (februarie 8th, 2017 at 12:21 )

Dar de ce erau gratis bauturile? Astia de dreapta n-au bani de un ceai? ???

Popa a spus: (februarie 8th, 2017 at 12:23 )

Stiti cine a participat la deschiderea bodegii? Robu,Alin Popoviciu & si tot staful PDL.Cine i-a dat spatiul in centru unui tanar de 27 de ani din Satu Mare care pana sa deschida nu stia unde este Timisoara?

ovidiu a spus: (februarie 8th, 2017 at 12:24 )

Perfect! Raiffeisen, urmatoarea pe lista!

Loredana a spus: (februarie 8th, 2017 at 12:25 )

Foarte bine au facut, Bravo!!!

Teodor a spus: (februarie 8th, 2017 at 12:27 )

Eu zic sa ne mobilizam si de aici sa le mai dam niste recenzii negatove ! ?

PISIDI a spus: (februarie 8th, 2017 at 12:37 )

Cacaciosul asta de Simonis face parte din conjuratia infractorilor PSD. Hai sa discutam putin despre domnul Simonis. Din ce isi castiga el existenta in ultimii ani? Imi poate raspunde vreun coleg tanar care rupe tastatura sa scrie comentarii? Daca nu stiati, domnul Simonis a muncit mereu doar pentru partid, s-a ocupat de treburile mizerabile. Despre el vorbim aici. Sau e vorba despre alt personaj? Mai e vreun Simonis in PSD? Alfred Simonis?
Imi sunt simpatici si copilasii care insira pe aici cuvinte si idei ale caror sens nu le cunsoc. Isi fac treaba lipitorii de afise in speranta ca vor primi ceva de la idolul lor Simonis. Cam cat de defect ar trebui sa fie un om ca sa ajunga sa il aiba idol pe acest Simonis?

Secureanu a spus: (februarie 8th, 2017 at 16:36 )

Nu pot sa cred… au aparut postacii jr. ca si ciupercile dupa ploaie. De v-ar creste si intelectul precum va cresc numarul de postari sau de utilizatori ar fi bine.
Amatorismul politic, prestanta civica sau calitatea mesajelor ma face sa va recomand sa va lasati de cariera fulminanta pe care o aveti in politica. E mai greu sa ai coerenta in gandire decat sa dai cu bidineau la afise. Mai e nevoie si de chelneri la McDonalds sau pentru domnisoare la localurile de bon ton cum va place 🙂
Iar despre faptul ca patron e divortat, are amante, falimente… bai tineri socialisti (ca social democratie e nebuloasa pentru voi) mai usor … e viata si business-ul lui. Voi sunteti cei care denigrati si dupa incercati sa pareti domnisoare.

PS: cum stati cu examenele? Restante multe, borcanele de zacusca s-au cam terminat…

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Flavius Biea

Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial

Gala Boxing Fighting Championship 4 „Biea luptă pentru România”, va avea loc sâmbătă, începând cu ora 20 la Sala Constantin Jude. Cântarul oficial se va desfăşura, vineri, 26 aprilie, de la ora 18.00, la Iulius Town. După o carieră impresionantă la amatori, unde a câștigat 9 titluri de campion național, 3 titluri de campion european,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”

Dacă la 67 de ani unii îşi plimbă nepoţii prin parc, un „peşte bătrân” se ocupa cu racolarea tinerelor cu probleme pe care le trimitea la „produs”. Joi, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Timișoara, la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

3. Apel scurt_page-0001

Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor

Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor. Intervalul de depunere: 14.05.2024-26.06.204* sau până când valoarea proiectelor depuse este de cel puțin 110% din valoarea alocării sesiunii Fonduri disponibile: 124.692,42 Euro Ghidul solicitantului este disponibil pe site-ul GAL Colinele Recaș, la adresa: https://galcolinelerecas.com/apeluri-deschise/.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Pe cai mari, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri, Nicolae Robu și Alfred Simonis promit să se înțeleagă atunci când vor fi primar și președinte de consiliu județean. Vor fi ”prieteni” și vor colabora pentru județ și pentru atragerea de noi investiții. Nu au fost prieteni când unul era primar și unul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis și Robu, cei mai buni prieteni ”administrativi”. Cei doi promit că vor colabora pentru județ și Timișoara
Dacă la 67 de ani unii îşi plimbă nepoţii prin parc, un „peşte bătrân” se ocupa cu racolarea tinerelor cu probleme pe care le trimitea la „produs”. Joi, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Timișoara, la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”
Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor. Intervalul de depunere: 14.05.2024-26.06.204* sau până când valoarea proiectelor depuse este de cel puțin 110% din valoarea alocării sesiunii Fonduri disponibile: 124.692,42 Euro Ghidul solicitantului este disponibil pe site-ul GAL Colinele Recaș, la adresa: https://galcolinelerecas.com/apeluri-deschise/.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor
Primăria Municipiului Timișoara și Arhiepiscopia Timișoarei vor semna, în perioada imediat următoare, un contract de închiriere a imobilului de pe bulevardul Loga nr. 3, în vederea desfășurării activității Grădiniței cu Program Prelungit nr. 19. Clădirea cu demisol, parter și etaj, în suprafață totală de 1.145,3 mp, a fost verificată deja de către echipe de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grădinița cu Program Prelungit nr. 19 are asigurat un spațiu adecvat pentru funcționare
Elevii interesați să vadă cum e viața de studenți pot participa și în acest an la proiectul West Summer University (WSU), universitatea de vară destinată elevilor începând cu vârsta de minimum 16 ani, organizat la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), care simulează toate aspectele vieții de student. În acest an, acesta va avea loc...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Universitatea de Vară revine cu o nouă ediție a Școlii de Vară. Elevii vor afla cum e să fii student
Sediul Prefecturii Timiș găzduiește de la această oră ședința Guvernului României. În frunte cu primul ministru, Marcel Ciolacu, miniștrii dezbat  în sedință  mai multe proiecte.  Lista include și trei asemenea proiecte extrem de importante pentru județ. Vorbim despre cele referitoare la Institutul Oncologic, cel de aprobare a indicatorilor pentru noul stadion care va fi ridicat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Proiectele noului stadion, al Institutului Oncologic și cel al PTF Beba Veche au fost aprobate in ședința de guvern de la Timișoara
O stradă ocupată timp de mai mulţi ani de samsarii imobiliari din Dumbrăviţa urmează să fie asfaltată. Strada a fost cedată primăriei abia anul trecut, după ce Primăria Dumbrăviţa şi locuitorii comunei au făcut front comun. Printre imobiliarii care au stăpânit strada se numără şi candidata PSD-PNL la primărie, Alina Sperlea.  Este un lucru arhicunoscut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Stradă din Dumbrăviţa recuperată de la samsarii imobiliari urmează să fie asfaltată de primărie
Top