Arhiva pentru eticheta: 2014

Prezenta la ora 16: Peste 42% din timiseni au votat deja

Raportările de la BEJ arată că, până la ora 16, peste 262.000 de timișeni au trecut pe la secțiile de votare. Conform statisticilor, numărul celor care au votat în Timiș este cu aproape 70.000 mai mare decât în primul tur. Continuă să surprindă numărul mare de voturi de pe listele suplimentare. Timișoara este pe media județului.

Festivalul Vinului

A inceput Festivalul Vinului… cu tarabe cu ciorapi, portofele si sutiene / FOTO

Peste 30.000 de litri de vin și must îi așteaptă, până duminică, pe timișorenii însetați. Festivalul Vinului a început vineri după-amiază, în zona Parcului Rozerlor. De fapt, în parc are loc programul artistic, iar stradă sunt tarabele cu mâncare, băutură și… talciocul! Nu lipsesesc ciorapii și chiloții, dar nici lacurile de unghii sau, pentru cei pioși, icoanele. Totul, în talmeș-balmeșul obișnuit.

Cum s-a votat in Timis, comuna cu comuna

Votul în primul tur al alegerilor prezidențiale a adus în Timiș o victorie confortabilă pentru candidatul ACL Klaus Iohannis. Acesta a obținut 42,03%, în timp ce candidatul PSD, Victor Ponta, primit 29,66% din voturile timișenilor. În mod surprinzător, Iohannis a câștigat chiar și unele zone tradiționale ale PSD, cum ar fi Lugoj, Giroc, Remetea Mare sau Jebel.

Iohannis a castigat Timisul, Ponta a adunat doar voturile detinutilor!

Conform datelor oferite de social-democrații din Timiș, au fost numărate voturile din 80% din secțiile de votare din țară. Candidatul PSD Victor Ponta a obținut 41.01 din sufragii, iar cel al ACL, Klaus Iohannis, a adunat 29,33% din sufragii. În Timiș însă, Iohannis l-a bătut pe Ponta, cu aproape 41 de procente, față de aproape 30% ale lui Ponta.

Dubla aniversare la Romanesti: 30 de ani de concerte si un cosmonaut! / FOTO+VIDEO

Ziua de Sâmedru, când intră căldura în pământ, a fost, în acest an, perfectă pentru drumeție. Au profitat de asta câteva mii de timișoreni, care au luat, din nou, drumul Româneștiului, unde a avut loc cel de-al treizecilea concert din peșteră. Alături de ei, singurul cosmonaut român, Dumitru Prunariu, care și-a sărbătorit onomastica în… adâncurile pământului.

Fashion Fridays Fair, trei zile pentru fashioniste, la Timisoara

Timișorencele pasionate de modă și de ultimele noutăți în domeniu au ocazia să-și îmbogățească „zestrea”. Fashion Fridays Fair revine cu ediția a patra, care se anunță cel puțin la fel de reușită ca și precedentele. Timp de trei zile, veți putea alege lucrurile care vi se potrivesc, fără să dați pe ele chiar o avere.

Top