Arhiva pentru eticheta: formare profesionala

primaria timișoara

Primaria Timisoara a cheltuit peste 322.000 de euro pe cursuri tinute la… secret!

Primaria Timisoara a cheltuit peste 322.000 de euro pe cursuri tinute la… secret!

Primăria Timișoara are salariați extrem de competenți, care au urmat cursuri de perfecționare. Ce fel de cursuri? N-o să aflați, pentru că, deși sunt plătite din bani publici, ele sunt ținute la secret! deBanat.ro a făcut totuși niște calcule: peste 322.000 de euro din banii dumneavoastră s-au dus pe ceva la care n-o să aveți acces niciodată!

Curs de formator la CCIAT

Furnizorii de formare profesională trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică. CCIAT, prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională, organizează o nouă serie a cursului acreditat de formator (cod COR 242401).

Angajatii AIT, trimisi la cursuri de specializare

Peste 100 angajaţi ai Aeroportului din Timişoara au urmat cursuri în cadrul Proiectului de formare profesională a angajaţilor din aeroporturi, implementat de Asociaţia Aeroporturilor din România (AAR). Proiectul a durat 30 de luni, a cuprins 47 de sesiuni și a costat peste 5,2 milioane de lei, bani proveniți din programul POSDRU.

„Beneficiile programelor de formare profesionale se vor vedea in timp”

Vasile Ruşeţ, managerul Departamentului de Educaţie Permanentă al Universităţii Politehnica Timişoara, lucrează de peste zece ani cu fonduri euroepene. Experienţa acumulată în acest interval îi permite să explice, pe înţelesul tuturor, ce înseamnă să ai acces la bani europeni, ce condiţii trebuie să îndeplineşti şi ce reguli trebuie să urmezi.

Top