In decembrie, programul cu publicul va fi suspendat la Primaria Timisoara

Timișorenii care au treabă la primărie în perioada următoare trebuie să-și programeze cu grijă fiecare mișcare. Programul cu publicul al Primăriei Timișoara va fi suspendat în perioada 17 decembrie 2012 – 7 ianuarie 2013. Există însă câteva excepții.

Direcţia de Evidență a Persoanelor își suspendă programul cu publicul în perioada 24 decembrie 2012 – 7 ianuarie 2013. Înregistrarea nou-născuţilor şi a deceselor se va face conform programul existent. Direcţia Patrimoniu – Serviciul Achiziţii Publice preia, și în această perioadă, în toate zilele lucrătoare, documentaţii specifice la camera 12, ghişeul 9.

Compartimentul Pompe Funebre şi Coşărit, casieria de pe Bd. 3 August 1919, nr.17, va funcţiona în zilele de 17-21 decembrie, 24 decembrie, 27-28 decembrie, 31 decembrie și 3-4 ianuarie, între orele 9 și 12.

Instituţia Arhitectului Sef – Serviciul Banca de Date Urbane si Cadastru va elibera, până în 21 decembrie, adeverinţe pentru atribuiri/schimbări de denumiri de străzi şi numere poştale, eliberări de planuri de situaţie, încadrare în zona, extrase din PUZ-uri, PUD-uri şi PUG.

Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară suspendă distribuția alimentelor din cadrul Planului European de Ajutoare în zilele de 24 decembrie și 2 ianuarie. În perioada sărbătorilor de iarnă, Cantina de Ajutor Social funcţionează în toate zilele lucrătoare între orele 8 și 16. În 21 decembrie, între orele 12 şi 14, vor fi distribuite pachetele de Crăciun abonaţilor cantinei.

Ultima zi de program cu publicul a Direcției Fiscale va fi în 21 decembrie. Programul va fi reluat în 14 ianuarie, cu următoarele excepţii: Biroul Consiliere Cetăţeni, Registratură, Biroul Impuneri Auto Persoane Fizice şi Juridice vor prelua şi vor înregistra toate declaraţiile contribuabililor persoane fizice/juridice; Biroul Evidenţa Contribuabili şi Încasări Bugetare va încasa doar amenzi. Serviciile de specialitate vor elibera certificate de atestare fiscală privind impozitele şi taxele locale şi alte venituri la bugetul local atât pentru persoane fizice, cât şi juridice, doar pentru acele imobile pentru care nu este necesară prelucrarea informatică a datelor patrimoniale şi/sau nu este necesară achitarea obligaţiilor restante.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

ait-timisoara-danemarca_700x280

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT, misiune economică în SUA

Sport vezi arhiva Sport

Lugojul continuă să impresioneze la fileu, victorie dramatică împotriva Galaţiului

După victoria excepţională cu Dukla Liberec din Challenge Cup (3-0), prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj a mai obţinut o victorie importantă. Într-un adevărat derby pentru locul 5, echipa de pe Timiş a trecut de Belor Galaţi, formaţie pregătită de Bogdan Paul, care în urmă cu câteva sezoane a fost antrenorul bănăţencelor. A fost 3-2...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lugojul continuă să impresioneze la fileu, victorie dramatică împotriva Galaţiului
black-sale_728X90

Social vezi arhiva Social