Stirile din ziua: 29 septembrie 2019

Sursa foto Infotrafic Timis

Copil de şase ani, rănit într-un accident rutier în zona Badea Cârţan

Copil de şase ani, rănit într-un accident rutier în zona Badea Cârţan

Un copil a fost rănit, în această după amiază, din cauza un şofer inconştient care nu a acordat prioritate într-o intersecţie din Timişoara. În această cauză s-a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

maria grapini si viorica dancila

Solidaritate de clan. Maria Grapini şi europarlamentarii PSD, strânşi uniţi în jurul Rovanei Plumb

Europarlamentarii PSD anunţă că o “suţin cu fermitate”, în continuare, pe Rovana Plumb pentru funcţia de comisar european. Ei spun despre Plumb că este “un candidat serios şi bine pregătit, cu o viziune inovatoare pentru viitorul transporturilor din Uniunea Europeană”. Comisia JURI a Parlamentului European a respins cu un ultim vot extrem de clar, 20-0, candidatura Rovanei Plumb pentru funcţia de comisar european pe domeniul Transporturi.

Klaus Iohannis

Nicolae Robu e convins că Iohannis are o importantă susţinere populară în Timiş

Timişul a contribuit cu un număr important de semnături la susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis la un nou mandat de preşedinte. Iar şeful PNL Timiş, partidul care îl susţine pe actualul conducător al statului în următoarele alegeri, speră că şi prin voturile acordate cel mai vestic judeţ al României să aducă o bună susţinerea pentru

Editorial de Eugen Sasu

Domnul Iulius, un om cu toate țiglele pe mall

Aud tot mai multe persoane care pariază semeț pe ziua și ora la care administratorii Iulius Town vor reveni la sistemul de parcare gratuit, măcar o oră, în această catedrală a shoppingului bănățean. ”Cum, n-ai văzut parcarea de la mall? Nu se poate! N-ai fost? E goală. Sunt terminați. Vor reveni, o să vezi!”, opinează mulți înțelepți despre cum ar trebui să meargă treaba în împărăția investitorului Dascălu.

Conducerile Timişului şi Vojvodinei vor punct de frontieră permanent la Foeni

Punctul de frontieră deschis la Foeni, care în prezent funcţionează doar o parte din zi, trebuie să fie disponibil turiştilor permanent. Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, şi preşedintele Provinciei sârbe Vojvodina, Igor Mirovic, vor semna o declaraţie comună în acest sens. Cei doi oficiali s-au întâlnit în acest weekend şi au discutat pe mai

Dr Oana Lovin

Cronicile Medici’s. Avortul medicamentos, cea mai simplă metodă de a renunța la o sarcină nedorită!

”Avortul medicamentos este o procedură nechirurgicală și se realizează prin administrarea unei substanțe care are efect anti-progestativ, fapt ce duce la oprirea sarcinii în evoluție, combinată cu administrarea unei substanțe care are efect de stimulare a contracțiilor uterine, ceea ce duce la eliminarea sarcinii din uter”, arată Dr. Oana Lovin, medic primar Ginecologie- Obstetrică la Clinicile Medici’s Timișoara.

Top