Titi Stoica:Jegule, înregistrezi, jegule? Gheorghe Șoldan:Titi, suni la ora asta colegii?T.S.: Da, mă, să-ți dau la m..e, de-aia te sun. G.Ș.: Am înțeles, bine, Titi. T.S: La toți ca tine mă, mânca-mi-ați p..a de gropari. G.Ş: Am înțeles, Titi, bine. Acuma cine vorbește, prietenul tău sau cine vorbește? T.S. Da, da, mă-ta (…) Mâine să nu vii la Parlament, jegule. G.Ş.: Da’ de ce să nu vin la Parlament? T.S.: Că-ți rup chiloții de pârţar ce ești, mă m…le?(…) Am să te trimit la oi, mă m…le mă, acolo ți-e locul, mă, pi…le? GŞ: Am înțeles și mai ce-mi faci? T.S: Și am să ți-o-ndes.
Fascinantul dialog de mai sus nu este purtat în peluza unui meci de Liga a 3-a, cum ar putea crede multă lume, ci între doi stimabili membri ai Parlamentului României, respectiv deputatul AUR-ist de Timiş Titi Stoica şi PSD-istul Gheorghe Şoldan. S-a întâmplat la începutul verii, în noaptea de 6 spre 7 iunie. O noapte bahico-furtunoasă pentru deputatul timişean, care ar fi sunat atunci vreo 20 de parlamentari, grăbit probabil să “le-o îndese”. Cei mai mulţi nu i-au răspuns, iar Şoldan a avut inspiraţia să-l înregistreze. Aşa am aflat şi noi ce mari proiecte stau ascunse în tărtăcuţa unui deputat AUR: să rupă chiloţi, să dea la m…e, să îndese etc. E şi ăsta un program de ţară…
Dar aceste rânduri nu sunt neapărat despre Titi Stoica. Nu sunt nici despre violenţa de limbaj a unui individ care cică ar face legi pentru binele românilor. Nu insist mult nici pe clasica butadă că violenţa verbală duce inevitabil la cea fizică. Oricum, dacă arăţi că un AUR-ist e violent mai adună nişte adepţi sau cel puţin îi fidelizează pe cei din dotare. La fel e şi cu violul colectiv în care sunt implicaţi mai mulţi lideri AUR. Electoratul AUR-ist apreciază violul, doar e semn de bărbăţie, de virilitate. Başca e tradiţional, autohtonist şi antidot suveranist la corectitudinea politică a globaliştilor şi Ocultei. În fine, aceste rânduri nu sunt nici despre efectele nocive ale alcoolului asupra libertăţii de mişcare a neuronilor. Sau neuronului, că doar vorbim de AUR.
Aceste rânduri sunt despre minciună. Acea minciună plenară, grosolană, pe faţă cât un „hai sictir!”. Imediat după noaptea de pomină a lui Stoica, preşedintele AUR, George Simion a ieşit cu mare avânt să spună că partidul său nu e ca şi celelalte, iar deputatul de Timiş va fi exclus imediat din partid.
„Omul ăsta are o problemă cu alcoolul, e un păcat. Ştiam de problema lui, a recidivat. Da, o să-l excludem din rândurile noastre pe domnul deputat Ciprian Titi Stoica. Trebuie să fim intransigenţi, dacă vrem să curăţăm Parlamentul acela şi noi alegem de fiecare dată să dăm un exemplu. Dacă tolerăm astfel de incidente şi băgăm gunoiul sub preş, înseamnă că nu suntem mai buni cu nimic faţă de ceilalţi. Omul are probleme personale, a căzut în patima alcoolului, dar nu înseamnă că trebuie să fie reprezentativ pentru mişcarea noastră”, anunţa Simion.
În paranteză trebuie spus că Stoica se jura la acea vreme că nu era beat – fapt care îi oferea oricum un mic alibi – pe motiv că ia antibiotic (sic!). Ei bine, au trecut aproape patru luni de la evenimente, iar Stoica n-a fost dat afară din partid. Continuă să ţină conferinţe de presă, să dea lecţii de morală, fiind vârful de lance al AUR Timiş. Pe de altă parte, Simion a ales să-l bage pe Stoica “sub preş”, ca să-l parafrazez pe liderul AUR. Iar tot ce a spus mai sus să se transforme într-o imensă minciună. Cum, AUR-iştii mint? Da, pe faţă!
Iar dacă Simion minte cu atâta naturaleţe pe o chestiune simplă, verificabilă, oare cât poate să mintă pe marginea unui subiect mai complex, mai greu de probat. De ce l-am crede, de exemplu, când spune că AUR nu este un experiment ieşit din laboratoare securiste? De ce l-am crede când afirmă că AUR nu e coloana a V-a a Kremlinului în România, deşi tot ce face acest partid e pe gustul Moscovei? De ce l-am crede când susţine că nu este omul KGB, aşa cum au apărut, de altfel, unele dovezi? Şi da, de ce l-am cauţiona când spune că nu e trompeta lui Putin, deşi orice om cu bun simţ vede că e o trompetă? Cât o Măciuca…
Comentarii prin facebook